Tak trošku jiné plavidlo....
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
Tak trošku jiné plavidlo....
kdo chce může zkusit uhádnout co to vznikalo u mě na marsu během léta....
Re: Tak trošku jiné plavidlo....
No, to je ponorka z odpadní trubky.
Zajímavej je ten čudlik, co kouká z vody. To je na dolívání balastu?
Zajímavej je ten čudlik, co kouká z vody. To je na dolívání balastu?
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
není to ponorka a čudlík ukrývá přijímač 2,4G
Ta trubka je jen pohon pro něco, co bude na hladině, například vycpanej marťanskej tuleň
)). Na obrázku 1 vzniká kopyto pro to něco. Ale co to je, nepoznám...
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
Není v tom sonar nebo nějaké měření? Hluboko to nemůže a v předním deklu jsou trubky, přes které vnitřkem obíhá voda přes nějaké snímače, podle tloušťky kabelů snad peltiery?
Asek píše:Ta trubka je jen pohon pro něco, co bude na hladině, například vycpanej marťanskej tuleň)). Na obrázku 1 vzniká kopyto pro to něco. Ale co to je, nepoznám...
To spíš velryba a budu flusat páru...
Není to jen chlazení regulátorů?
zdzd píše:Není v tom sonar nebo nějaké měření? Hluboko to nemůže a v předním deklu jsou trubky, přes které vnitřkem obíhá voda přes nějaké snímače, podle tloušťky kabelů snad peltiery?
Asi bych to viděl na chlazení regulátoru.
Asek píše:Není to jen chlazení regulátorů?
Byl si rychlejší. Z regulátoru odchází tři + tři dráty stejně barevné, jako jdou do motorů. A nic jiného do trupu (trubky) nevede.
Nejaka nizka obrnena ? Merrimack/Monitor ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Asek píše:Není to jen chlazení regulátorů?
Asi jo.
Dobře, tak ponorka to není.
Jako pohon něčeho, co bude na hladině, to mě nenapadlo. Ale nebude to tuleň. Bude to robokachna. A nebo nějaká jinej robo pták. Mohlo by to třeba sloužit ke sledování vodních ptáků.
Ještě jsem si myslel, jestli to nemá být RC šťouchátko na plavce, kteří opustí vyhražený prostor pro koupání.
Jako pohon něčeho, co bude na hladině, to mě nenapadlo. Ale nebude to tuleň. Bude to robokachna. A nebo nějaká jinej robo pták. Mohlo by to třeba sloužit ke sledování vodních ptáků.
Ještě jsem si myslel, jestli to nemá být RC šťouchátko na plavce, kteří opustí vyhražený prostor pro koupání.
Jo, to zas nenapadlo mě
Nosič kamery by to mohl být....
Ticcino píše:Dobře, tak ponorka to není.
Bude to (asi) něco, co bude potřebovat velkou manévrovatelnost. A nebo taky možnost udržet se na jednom místě.
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Asek píše:Ta trubka je jen pohon pro něco, co bude na hladině, například vycpanej marťanskej tuleň)). Na obrázku 1 vzniká kopyto pro to něco. Ale co to je, nepoznám...
Nebo žraločí ploutev na dovolenou v Chorvatsku v sezoně 2018.