Fafa999 píše:Musím přiznat že mi to zatím nejde. Ta NLD aplikace má dvě části, první něco pošle přímo do Phantoma přes USB to by mělo odstanit výškový limit, upravit rychlosti pro Normal a Sport a odstrani No Fly Zones. Bohužel nemám aktivační kód takže to nepůjde. Ta druhá část opatchuje DJI Go 4.1.3 a mělo by jít FCC a zase NFZ ale bez toho prvního to asi nepůjde. Takže jediné co půjde když zkopíruju to patchnutou apku bude asi jen to FCC za předpokladu že si to při patchování nezjišťuje jestli máte Sparka, Mavica a nebo Phantoma, a neudělá verzi jen pro jedno z toho. To ještě zkusím ověřit. Zatím ale nevím jak mám ověřit že mám vyšší výkon.
Píšeš to zcela správně. Já tu apku koupil za cca 550,-. V první opravdu jde poslat do kvadrokoptéry příkaz, která zruší výškový limit, zruší NoFly zóny, a lze upravit parametry jednotlivých režimů, rychlost, atd.
Druhá část potřebuje originál 4.1.3 DJI GO, kterou následně rozbalí, cca 10 minut přechroupává, následně zabalí - to je ta vzniklá NLD DJI GO, kterou jsem několika zájemcům rozeslal. Ta ale neřeší výškový limit. Ten jen v té první části a bez té NLD aplikace (bavíme se o samotné aplikaci, ne o upravené NLD DJI GO) nelze zrušit. Takže pokud by někdo vysloveně třeba při expedici do velehor, apod. potřeboval letět výš, musí mít tu apku, kterou to zruší...
Výkon poznáš snadno. Vyzkoušet. S orig. aplikací doletí Mavic cca 2 - 2,5km, v té samé oblasti s upravenou nedělá skoro dvojnásobek problém.
Z.