Komplet levné FPV
Re: Komplet levné FPV
Jo za tip určitě dík, tu kametu asi vezmu co si mi doporučil jen asi ten vysílač vezmu jinej. 
Když už, tak už...
Sky Surfer X8, Tomahawk II, EPP Piper, Airboati, Čejka,S800, Swish, Flysky FS-i6X
Sky Surfer X8, Tomahawk II, EPP Piper, Airboati, Čejka,S800, Swish, Flysky FS-i6X
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
kamera je super az číny Tě stojí 650Kč a z rotoramy?
https://www.rotorama.cz/fpv/foxeer-xat600m-hs1177
850 bez dopravy a čínan ti ji pošle až domu
https://www.rotorama.cz/fpv/foxeer-xat600m-hs1177
850 bez dopravy a čínan ti ji pošle až domu
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Jo to jo no..
Já na to na rotorame jenom koukal brát to budu určitě z Číny vždyť ty brejle tam jsou o 700 levnější..
Já na to na rotorame jenom koukal brát to budu určitě z Číny vždyť ty brejle tam jsou o 700 levnější..
Když už, tak už...
Šnek23 píše:Jo to jo no..
O 700 levnější? Pouze v případě, že vyhraješ loterii zvanou "možná mě nechytnou".
Proč by mně měli chytat??
Když už, tak už...
tu otazku si davaju vsetci . predpokladam ze sa myslelo clo, dph a manip.popl ceskej posty. na slovensku je to este stale 50:50
Sent from my XT1032 and I will remove the signature
Sent from my XT1032 and I will remove the signature
OK, no teď jsem koukal na legislativu FPV a našel že max povolený vysílač je 100mW a že se s tím nesmí létat bez dozoru jiné osoby...
Když už, tak už...
Dá se to napojit na DJI F300?
Syma X5, DJI Phantom 1 P330D 2.4GHz, Gimbal Walkera G-2D
Šnek23 píše:OK, no teď jsem koukal na legislativu FPV a našel že max povolený vysílač je 100mW a že se s tím nesmí létat bez dozoru jiné osoby...
Koukal jsi nepozorne. Maximalni vykon je 25mW. Otazka spottera je komplexnejsi.