BoŠ píše:
Ad Pepin - doktory, a hlavně psychology bych do modelařiny a poletování s RC modely netahal - např. vyhodnocení psychotestů je těžce subjektivní, takže by se mohlo stát, že si moc lidí nezalétá. Psychotesty nědělají ani běžní řidiči, kteří mohou lehce zabíjet autem, tak proč modeláři - RC piloti? (stavěčům by to asi nevadilo)
to já jen, že raději variantu subjektivního vyhodnocení psychotestu s tím, že pokud projdu--mohu až do třeba 250m, než psychotesty jsou pouze subjektivní nesmysl, všichni prostě 120m max a šmitec.
Jinak pokud se nepletu, pokud ti vezmou za přestupek řidičák, návrat řidičáku je asi v některých případech podmíněný právě psychotesty, nebo alespon byl--matně si papamatuji, že ohledně řidičáku a psychotestu neprošel jeden známý--pamatuji si to proto, že to paradoxně nevadilo vlastnictví zbrojního prukazu.
já se na to dívám takto--chci létat alespon do 250m---co pro to tedy musím udělat?
pokud mi někdo řekne, co pro to musím udělat, nemužu mu na všechno odpovídat--na to ti já ale seru.
když mužu k obvodačce se chřipkou, klidně k ní zajdu i ohledně vyšetření pro RC modely---třeba nakonec u očního v rámci toho vyšetření ve výsledku zjistím, že s brejlema se mi ten model bude řídit opravdu líp, ačkoli na auto ty brýle ještě nutně nepotřebuji.