Multiplex DogFighter
Re: Multiplex DogFighter
S laminováním si to ještě rozmyslím, včera jsem to zkoušel poprvé na betě a dělalo to ve výsledku jen asi 10g na spodek trupu bez čumáku, takže to si myslím je v pohodě.
Rád bych ale věděl, jak jsem se ptal již výše, na jakou hřídelku je ta originální sklopka od multiplexu? na jejich stránkách to není a vůbec nikde nepíšou jaká je kleština :/ mám motor s 5mm hřídelkou, ať vím, jestli tu originální budu moct použít
Rád bych ale věděl, jak jsem se ptal již výše, na jakou hřídelku je ta originální sklopka od multiplexu? na jejich stránkách to není a vůbec nikde nepíšou jaká je kleština :/ mám motor s 5mm hřídelkou, ať vím, jestli tu originální budu moct použít
HitmanR píše:
5mm
Tak jsem ho o víkendu konečně zalítnul. Váha včetně 3S2200 mě vyšla na 748g i se směrovkovým servem. Jsem rád, že jsem tam to servo navíc dal.
Jakou mate hmotnost Doga? Uvažuji že tam dam 6članek Power Ion 2100 3s2p 
zbek
aircombat
aircombat
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
ja ho opet nutne potreboval ,tak jsem ho koupil hotovyho od kolegy a hmoti mi to kilo... je to cihla,ale lita to dobre. puvodni byl kolem 700g a lital lip.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Dobra zprava
. Akorat počitam s přikonem jenom tak 350W lionky nejsou na moc velký proudy a vaha bude kolem 900g. Tak jsem zvedav
. Doba letu cca 8minut.
zbek
aircombat
aircombat
Letovka je 850g . Přikon 360W . Problem je zatim v regulatoru omezuje už při 9,6V 
zbek
aircombat
aircombat
Regulator vyměnen
. Zatím spokojenost. Po 7minutach dotankovano 3300mA 
zbek
aircombat
aircombat