DJI Phantom 4
Re: DJI Phantom 4
Postup
https://www.heliguy.com/blog/2016/05/06/dji-phantom-4-firmware-upgrade-warning/
Zapnout ovladač, phantom nechat vypnutý, pustit DJI Go a stisknout na 5 sec ty 3 čárky vpravo nahoře
Zapnout ovladač, phantom nechat vypnutý, pustit DJI Go a stisknout na 5 sec ty 3 čárky vpravo nahoře
Fafa999 píše:Postup
Downgrade funguje a s verzí 1.58 je spojení stabilní a video nevypadává ani s HDMI modulem. Problém je, že aplikace zjistí starý fw ovladače a stejně donutí k upgrade na tu novou co dělá problémy.
Vyřešil jsem to zatím odpojením HDMI, stačí jen sundat tu bílou krytku s HDMI konektorem, základní destička s elektronikou může zůstat. Takto to funguje spolehlivě i s novým fw.
Tarot 680 Pro | Phantom 4 | 250 vlastní 3D tisk
Fafa999 píše:Pro auto existuje i anténa na střechu s větším ziskem, která ještě prodlouží dosah
http://www.ebay.com/itm/New-ARGtek-32CH-7dBi-Omni-High-Gain-Extender-Antenna-Car-Kit-For-DJI-Phantom-4-3-/122301318544?hash=item1c79ba0590:g:-kwAAOSw241YcF1s
No jo ,jak to ale připojím na vysílač,to se dají se odšroubovat ty original antény,aniž bych je poškodil?
Phantom 4
Musí se rozdělat ovladač a dovnitř se dají ty kablíky na fotce tak že máš na místě antén konektory. S touhlo úpravou máš na výběr buď na ně nasadíš ty prutové 7dB antény nebo tam připojíš kabely a ty prutové antény dáš na držák na střechu. Původní originální antény s kablíkem ti zbydou, protože DJI ušetřilo konektory a udělali antény neodnímatelné.
Tahle úprava je dobrá i proto že prodloužíš dosah vysílače (máš lepší antény se ziskem 7dB) a taky se dají snadno připojit jakékoliv jiné antény s ještě větším ziskem např. Itelite DBS
Tahle úprava je dobrá i proto že prodloužíš dosah vysílače (máš lepší antény se ziskem 7dB) a taky se dají snadno připojit jakékoliv jiné antény s ještě větším ziskem např. Itelite DBS
Tak na tohle si netroufám,to by nemuselo dopadnout dobře,děkuji Ti za radu 
Phantom 4
Ahojte,chcem sa vas spytat ci neviete preco mi aplikacia dji go 4 pravidelne spadne pri lietani? Vzdy po cca 10 minutach letu sa mi uplne odpoji a mam uvodnu obrazovku na tablete.Pouzivam tablet Nvidia Shield K1 co si myslim ze je tablet ktory ma vykon aj s rezervou.Vsetko mam aktualizovane.Dakujem za radu.
-
jakub-maly
Ahoj, někdě jsem tu četl že se dá, nebo právě nedá nastvit, aby se mi videa ukládala dál v číselné řadě a nebo po smázání videí jede zase od jedničky. Tak se ptám, je to možné někde nastavit? dík
Ferip píše:Ahojte,chcem sa vas spytat ci neviete preco mi aplikacia dji go 4 pravidelne spadne pri lietani? Vzdy po cca 10 minutach letu sa mi uplne odpoji a mam uvodnu obrazovku na tablete.Pouzivam tablet Nvidia Shield K1 co si myslim ze je tablet ktory ma vykon aj s rezervou.Vsetko mam aktualizovane.Dakujem za radu.
1. Odinstaluj DJI GO 4
2. Ručně domaž všechny adresáře s touto aplikací spojené (přes nějakého file managera)
3. Restartuj telefon
4. Pro jistotu proveď čištění temporary souborů (většina telefonu na to má nějakou svou apku)
5. Znovu nainstaluj.
Pak už je to ok. Měl jsem ten problém také, bádal jsem nad tím několik dní, pak jsem k tomu došel sám a potvrdil i na zahraničním fóru..
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Zoolx dakujem pekne za rychlu odpoved idem skusit.
Rádo se stalo, dej pak vědět, zda to pomohlo.
Hodně zdaru!
Z.
Hodně zdaru!
Z.
Tak bohuzial nepomohlo vobec
na jednu baterku letu mi aplikacia padla dvakrat.
To je divné. Opravdu jsi smazal veškeré původní adresáře? Je jich tam víc. Klidně bych zformátoval i kartu v Mavicovi. Zapomněl jsem napsat, že mám od nové instalace vypnuté jakékoliv ukládání cache v DJI GO...
Z.
Z.
skusim teda este tablet dat do vyrobneho nastavenia a naformatovat sd kartu..cache mam vypnute aj ja. Predpokladam ze tablet Nvidia Shield K1 ma dostacujuce parametre pre aplikaciu dji go4
Dobrý nápad. Ten tablet je určitě dostačující. Také jsem s ním létal, než jsem přešel na P4P+, kde je display již součástí ovladače.
Z.
Z.
Ahoj,nie nepomohlo ani vyrobne nastavenie..po 5 minutach letu aplikacia padla..neviete niekto este poradit ?