pred par dnami bola 230 na bazare iba za 100e, nestihol som ani zavolat a uz bola predana .( ma uz niekto doma rozbitu 230? prosim vas aky je priemer konektorov na ESC pre zadny motor? (priemer-dlzka)
I po zhruba 1 roce létání s f 45 kdy se pořád považuji za začátečníka, jsem přešel na Blade 230S. Po 3 měsících létání jsem se rozhodnul aktualizovat sw ve vysílači Spektrum DXE DSMX. Po této aktualizaci se mi nechce spárovat přijímač s vysílačem (AR636). Před aktualizací LED dioda přijímače po napojení baterie během režimu párování blikala a nyní se ani nerozsvítí. Můžete mi někdo s tímto problémem poradit?
milans, pokial to mas v zaruke tak to reklamuj tam kde si kupil alebo v Astramodel aktualizoval si DXE cez Spektrum Updater ? alebo aktualizoval prijimač AR636? viac ma zmysel robit aktualizaciu AR636 ako vysielača DXE ako si postupoval? treba davat velky pozor čo nahravaš do vysielača a prijimača, maju to zle chranene ak nahraješ nespravnu aktualizaciu tak potom už neni krok spet mam doma jeden AR636A z lietadla do ktoreho niekto nahral aktializaciu pre vrtulnik napis mi sukromnu spravu
Přestavba konverze na belt se chýlí snad ke zdárnému konci . Už jen nastavit Spirita a může proběhnout zálet. Jen mě mrzí , že právě teď vyběhl nový model Spirita (mini) . Rozdíl ve velikosti a váze pro mou potřebu je obrovský ). http://store.spirit-system.com/cs/bezpa ... pirit.html
Přílohy
Naposledy upravil(a) prtka dne pon 06.11.2017 17:18, celkem upraveno 1 x.
Začíná mě to bavit . Další změna oproti originálu. Delší listy , budka , listy vrtulky, podvozek . Mám nachystané i větší aku . Pod novou canopou je mnohem víc místa.