tak jsem vyzkousel novy tablet o kterem jsem tu dole jiz psal Lenovo Tab3 8 plus. Parametry by mel mit dostatecne, tedy vykon, pamet atd, ale...
Je uz jasne, ze pro bezpecny a bezproblemovy nahled je potreba uzit modulu HDMI a bryly, ale i tak je potreba nejake to zarizeni na kalibraci nastaveni atd a to by melo taky fungovat...
Tablet Lenovo opet spatne, nebo spis apka DJI GO4 spatne, cosi mi na zacatku hned naznacuje pri startu jakoze prepnou z DJI GO4 - na DJI GO to jsem jeste nevyzkousel, ale co se deje dal... Kostickuje obraz, seka se, jakmile jsem zapnul nahravani slo to uplne do haje viz. video ktere prikladam. Pokud prosim s timto projevem mate nejake zkusenosti dejte vedet. Video jsem nahral jen tak kuli tomuto jevu, takze samozrejme je toceno proti slunci a kamera lita sem tam
Tady je to video [youtube] www.youtube.com/watch?v=f83XdGNG4r8&feature=youtu.be [/youtube]
Moc tomu uz nerozumim, spolecnost jako DJI ktera produje takove stroje jako Phantom, Inspire atd a nebyli by schopni dat dohromady jednu funkcni aplikaci??? Pokud vse funguje v pohode s produkty Apple pak nechapu kde je zakopany pes...
diky za reakce
Alesonky píše:Ahoj, jeste tady jak procitam diskuzi o vyberu tabletu, tak i ja resim k P4ce zobrazovac, na telefonu ktery ted pouzivam je to jednak dost spatne videt, a hlavne to dost casto zamrza, tedy zamrzne obraz a pritom telemetrie funguje dal, coz je taky zvlastni jev, pak jsem zkousel i muj telefon, na kterem mam ale vsechny bezne pouzivane aplikace...pocasi, tv program CSFD a tak, zadne hry, ale je to starsi kousel xperia Z1, funguje, ale taky se obcas seka obraz a pak to i obcas padne. Je mi jasny, ze to chce novejsi a vykonejsi masinu. Bryle by byly fajn a o uplne jine veci, ale zatim na ne nemamje to investice s modulem HDMI k 20tis. Nvidia K1 je asi ted nejdoporucovanejsi tablet ve vsech diskuzich, kdyz pominu Ipady, ty jsou ale taky cenove jinde. Nasel jsem jeden co se zacal prodavat ted nedavno Lenovo Tab3 8 plus, Tablet - Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz, 8" 1920x1200 IPS, RAM 3GB,GPS, Google Android 6. Podle parametru vypada dobre, otazka je jak si bude rozumet s DJI GO4 a Litchi. Kdyby mel nekdo zkusenosti, podelte se, nebo se podelim ja, az ho pripojim
diky