Renault

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
tondas2

Renault

#1 Příspěvek od tondas2 »

Kolegové doufám ž Vás to příliš nepobouří ,ale nemáte někdo osobní zkušenost s autem Renault Captur?Jde mi o to co říkáte na motor a jízdní vlastnosti.
děkuji za názor.
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault

#2 Příspěvek od mikvalik »

Je třeba počítat s tím, že jde o LowEnd. Nelze tedy očekávat komfortní cestování na větší vzdálenosti. Ergonomie, výkon, podvozek...vše je špatně, tedy podřízeno ceně.
Na cesty do 20km OK, dále jen s velkým odříkáním :)
tondas2

#3 Příspěvek od tondas2 »

Děkuji za názor,jen se zeptám toto máš z osobní zkušenosti nebo usuzuješ podle koncepce vozu?
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZIPP »

mikvalik píše:Je třeba počítat s tím, že jde o LowEnd. Nelze tedy očekávat komfortní cestování na větší vzdálenosti. Ergonomie, výkon, podvozek...vše je špatně, tedy podřízeno ceně.
Na cesty do 20km OK, dále jen s velkým odříkáním :)

Tak s tím nesouhlasím. kolegovo manželka má tento vůz a to dokonce s motorem 0,9. Každý den jízda Žatec-Ústí nad Labem a zpět. Moc spokojená. Je jasné, že kolega s ním jezdí taky a byl velice mile překvapen s jízdními vlastnostmi, odhlučněním, komfortem atd.... Jo a to má Ford Mondeo 2,0 tak má s čím porovnávat. Samozřejmě, že tato kategorie vozu se nemůže porovnávat s velkými SUV. :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
igorb

#5 Příspěvek od igorb »

Ludia sa nikdy nepoucia ze nemaju kupovat auto s p... kosostvorcom v znaku ... a ano, hovorim z vlastnej skusenosti, mam uz stvrteho :- ))))))))) ... a stale som sa nepoucil :- P
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZIPP »

:D :lol:
igorb píše:Ludia sa nikdy nepoucia ze nemaju kupovat auto s p... kosostvorcom v znaku ... a ano, hovorim z vlastnej skusenosti, mam uz stvrteho :- ))))))))) ... a stale som sa nepoucil :- P
tondas2

#7 Příspěvek od tondas2 »

Já jsem byl celé roky zapřísáhlý škodovkář,měl jsem š110,š120,felicii,fabii,potom jsme koupily megana 3 a spokojenost a teď právě přemýšlíme o capturu ,sic mě trošku děsí ten 3 válec 0,9 ,ale snad to nebude takový průšvih.
jio

#8 Příspěvek od jio »

Já mám od svého automechaika tuto poučku. Když francouzské nebo italské auto, tak jen za předpokladu, že ti prodejce může dolozit, že nebylo vyrobené v pondělí nebo v pátek. Na dotaz proč, byla jednoduchá odpověď. V pondělí ještě vstřebávají vikend a v patek se už zase připravují na víkend. A tomu pak odpovídá vysledek. ;-)
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZIPP »

Já tak dlouho vybíral auto, studoval různé testy, četl recenze až jsem si nakonec koupil Kia RIO III (UB) ve výbavě TOP. A......dobrý. :wink:
pepin

#10 Příspěvek od pepin »

jio píše: Když francouzské nebo italské auto, tak jen za předpokladu, že ti prodejce může dolozit, že nebylo vyrobené v pondělí nebo v pátek. Na dotaz proč, byla jednoduchá odpověď.

to samé se říkalo o SAABU, nejvíc se mi ale líbí hláška---jednou bude OPEL z každého auta, mám Zafiru před kleknutim, ale až klekne definitivně, nejspíši nakonec zase koupim Zafiru.
Joza

#11 Příspěvek od Joza »

tondas2 píše:sic mě trošku děsí ten 3 válec 0,9 ,ale snad to nebude takový průšvih.

Tyjo ty musis byt v hrozne krizi, ikdyz o teto zrudnosti jen premyslis... ale joo, kupte si to je to super motor! :lol: :lol: :lol: Nebo pockejte, az bude facelift s dvouvalcem 0,4 quad turbo, to bude pecka. Clovek se nestaci divit, co se lidem honi hlavo, tvl Rencka a jeste s motorem ze sekacky, krasna kombinace :?
blembondo

#12 Příspěvek od blembondo »

Jezdit se s tím určitě dá.Jen se tomu nesmí dávat moc za uši.
http://www.autoforum.cz/technika/proc-t ... ou-duvody/
DAF
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DAF »

tondas2 píše:... teď právě přemýšlíme o capturu ,sic mě trošku děsí ten 3 válec 0,9 ,ale snad to nebude takový průšvih.

Osobně si kupuju kompletní výrobky, ne nedodělky. Nechtěl bych auto, do kterého zapomněli namontovat celý motor, ale dali tam jen 3/4. Samozřejmě to je věc názoru, ale 4 válec bude mít vždy o něco kultivovanější chod, než tří. Je to motor z kategorie downsizing a ty prostě nějak nemusím. Měl jsem před několika lety možnost srovnat HTP Fábií s Fábií RS (1.9 Tdi) na stejné​ trase a za téměř stejného provozu, rozdíl v pocitu z jízdy 100%, rozdíl ve spotřebě skoro 3 litry na stovku ve prospěch eresa. Podobné to bylo při srovnání Octavie se šestnáctkou a hátépéčkem 1,2. Do kopce bylo HTP dýchavičné, rychlost šla dolů a spotřeba nahoru. Předjet někoho, to byl adrenalinový zážitek. Jako nákupní taška do města, možná, jinak jako rodinné auto nikdy!
Hitec Aurora 9X
igorb

#14 Příspěvek od igorb »

DAF píše:srovnat HTP Fábií s Fábií RS (1.9 Tdi) ... rozdíl v pocitu z jízdy 100%

... hmm ... prekvapive :mrgreen:
macil

#15 Příspěvek od macil »

DAF píše:...Octavie se šestnáctkou...

To bola určite hotová hitparáda. :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“