Hoki píše:fa snad někde seženu EPP na trup, neumím házet za křídlo. /
A co na tom lze neumet? Proste vezmes a hodis a ono to leti, absolutne nezaludne... Tohle nezlehcuji, je to opravdu snadne, mel by zvladnout i zacatecnik.
Hoki píše:fa snad někde seženu EPP na trup, neumím házet za křídlo. /
tomashr píše:A co na tom lze neumet? Proste vezmes a hodis a ono to leti, absolutne nezaludne... Tohle nezlehcuji, je to opravdu snadne, mel by zvladnout i zacatecnik.
kroxigor píše:Pravou rukou za pravé křídlo, ale z levé strrany. Je to nejjednodušší a i bezpečnější než odhod za trup.
jio píše:90 cm taky hážu vnitřkem jako frisbee a 120 cm samokřídlo venkem (je na hod vnitřkem těžké). Výhodou hodu vnitřkem je, že model letí po hodu hned naplocho. U hodu venkem (např. MPX Xeno ) to tak není a je třeba poměrně rychle korigovat.
Hoki píše:Házejte jak házíte, ale hoďte sem teda nějaký video házení samokřídel.![]()
Já teda vždy házel za trup, neb jinší než Tora a jedno Zorro, jsem nelítal nezalítával, a nikdy nebyl problém s vrtulí, jak se tu někdo bojí o ruce ...
tomashr píše:Muzu vedet, proc bych to mel hazet tak nesmyslne slozite jak popisuje kroxigor??? Proste vezmu levou za prave kridlo (ci naopak), mavnu a zahodim. Rozhodne jednodussi nez uvedeny "backhand" a mimochodem se takto krasne hodi i MaxiSwift, coz by kroxigorovym postupem v podstate neslo vubec.
kroxigor píše: ... nehledě na to, že mám na levé ruce výškovku takže si můžu usměrňovat let od začátku. No a taky mi pravá ruka tímto způsobem nějak líp padne na pravej knipl ...