Vyřešeno Díky všem - prosím smazat
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Vyřešeno Díky všem - prosím smazat
Kluci pomožte mi prosím určit typ reglu dle jeho fotek. Udajně se jendá o 200A OPTO
Díky předem Všem
Díky předem Všem
Naposledy upravil(a) Tsisters dne stř 22.02.2017 16:04, celkem upraveno 1 x.
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Re: Pomoc s identifikací reglu
Není to YEP 100A?
Zkus dobře očistit obal.
Zkus dobře očistit obal.
Jj, take bych tipnul na Yepa
Na 200A mě to přijde nějaké malinkaté... 
Taky si myslím, že je malé na 200A, ale takové info jsem k němu dostal. Už jsem hledal jak YEP tak YGE a zatím jsem na žádný co by se podobal tomu co mám nepodobá
Nálepka je stržená 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Stačí se na to mrknout a hned vidím že OPTO to není v žádném případě protože je tam SBEC.. Je to YEP 100A na 100%.. Dej si do google YEP 100A a podívej se na obrázky..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Že to je YEP je na 100% podle kousku modrého polepu. Už mně napadlo, že místo těch dvou kondíku, či co to vlastně je někdo dal ten jeden a to mně stále mate pří hledání. Každopádně zatím všem díky za snahu pomoct. Wal-heli
Edit: tak YEP 100A to neni ten co identifikuji ma 3 plata nad sebou a 100A jen dva
Edit: tak YEP 100A to neni ten co identifikuji ma 3 plata nad sebou a 100A jen dva
Mohl by to být YEP 150LV, ten má tři patra. Do dílny už se mi nechtělo ale tady je obrázek: https://www.fr.ricardo.ch/acheter/model ... 874387020/
Ground Penetration Tester
Arcicorsa píše:Stačí se na to mrknout a hned vidím že OPTO to není v žádném případě protože je tam SBEC.. ...
A to je ten pěkně blbej BEC, vidím tu divnost na jeho výstupu - dioda a za ní už jen pidikondík, to jsem už na osciloskopu zkoukával, dělá to pěkné brikule...
jyrry.webnode.cz
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
[quote="jyrry"A to je ten pěkně blbej BEC, vidím tu divnost na jeho výstupu - dioda a za ní už jen pidikondík, to jsem už na osciloskopu zkoukával, dělá to pěkné brikule...[/quote]
Upřímně řečeno mám tyhle ESC ve všech heli, v těch malých ten SBEC používám a nikdy nebyl problém, tak jsem na to ani osciloskopem nekoukal. Ovšem když už jsme u toho tak jsem strašně chtěl tohle: https://www.wr-store.com/product_info.p ... t5u9u23o00 ... Podařilo se mi to sehnat někde na Ebay za solidní cenu.. Ovšem když to přišlo a já se podíval co z toho leze tak jsem to vzal a vzteky zahodil do šuplíku, je to tam do dnes... Myslím že za války by to použili jako širokopásmovou rušičku
...
Upřímně řečeno mám tyhle ESC ve všech heli, v těch malých ten SBEC používám a nikdy nebyl problém, tak jsem na to ani osciloskopem nekoukal. Ovšem když už jsme u toho tak jsem strašně chtěl tohle: https://www.wr-store.com/product_info.p ... t5u9u23o00 ... Podařilo se mi to sehnat někde na Ebay za solidní cenu.. Ovšem když to přišlo a já se podíval co z toho leze tak jsem to vzal a vzteky zahodil do šuplíku, je to tam do dnes... Myslím že za války by to použili jako širokopásmovou rušičku
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Ono se na to přišlo právě kvůli problémům, je to ± tady.
jyrry.webnode.cz
Děkuji moc všem za ochotu a pomoc