Zdravim netušíte někdo kolik má tahle bruska watů? Nemůžu to najít a nerad bych kupoval něco s pidimotorem co neutáhne ani 2mm frézku jako vřeteno ... A taky bych nerad sháněl nějaký extrémní 12V zdroj ....staré AT či ATX do 15A musí stačit ....
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-feinbohrschleifer-pfbs-12-a1/p238778
PARKSIDE PFBS 12 A1
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
Re: PARKSIDE PFBS 12 A1
Jako vřeteno se ani nenamahej. Odhadovaná ťivotnost je v řadu hodin a výkon malý.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
jestli to mas na CNCcko tak se na to vybodni a udelej si brushless vreteno. 150W staci na vsechno drevene v pohode, vydrzi to a nedela to kraval. Moznosti jak to resit se tady resilo uz X. Od vyuziti soustruhu az po moji verzi z hlinikovy trubku z bauhausu, 2 lozisek, osy od cinana a drzaku motoru vytisknuty z ABS na tiskarne
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
- JosefSvejk
Ta bruska nemá ani ložiska, hřídel je uložený dost pružně. Motorek je slaboučký. Jako vřeteno k CNC ani náhodou.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jestli je az takhle spatna tak to potom jo .... to je opravdu lepsi trapit o kilo drazsi na 220 ....
Uz jsem psal jinde ze se jiz snazim vyresit to pres er16 . .ale bohuzel se cinan spatne upnul nebo co .... a cekam jak se s tim poperou soustruhari (zmenit nesousosou diru 8 na 10 nevim jestli je jednoduse resitelne) protoze cekat na dalsi upinac se mi teda moc nechce .... a do te doby kdyz sem to tam videl na hromade za to petikilco .... no necham jim to kdyz to teda nema ani loziska....
Uz jsem psal jinde ze se jiz snazim vyresit to pres er16 . .ale bohuzel se cinan spatne upnul nebo co .... a cekam jak se s tim poperou soustruhari (zmenit nesousosou diru 8 na 10 nevim jestli je jednoduse resitelne) protoze cekat na dalsi upinac se mi teda moc nechce .... a do te doby kdyz sem to tam videl na hromade za to petikilco .... no necham jim to kdyz to teda nema ani loziska....
srabsrab píše:... něco s pidimotorem co neutáhne ani 2mm frézku jako vřeteno ... ...
hlavně to nemá uložení vřetena dostatečné ani pro to broušení, natož pro frézování... tedy pokud to razantně neinovovali...
viewtopic.php?f=18&t=43729&p=1263661#p1263661
Ve vláknu v NC dílně jsem dával výkresy mého ověřeného vřetena, coby inspiraci... třeba...
jyrry.webnode.cz
Ta bruska nemá ani ložiska, hřídel je uložený dost pružně. Motorek je slaboučký. Jako vřeteno k CNC ani náhodou.
A myslite, ze je vhodna na brouseni plechu?