DJI Phantom 4
Re: DJI Phantom 4
Děkuji za odpovědi,zvuk mi nikterák nechybí,i když občas při startu Phantoma jsem ho na začátku videa nechával dokud nenajela hudba. Jen jsem se chtěl ujistit,že mám všechno v pořádku. 
Phantom 4
Stalo sa niekomu ze mu Phantom nepozna pamatovu kartu teda Card Error a samozrejme ju nedokaze ani naformatovat, formatoval som ju nasledne v mobilnom telefone no nepomohlo ani to zaujimave ze druha karta tiez 32GB class10 Kingston nema problem no Patriot nefunguje a obe su rovnako formatovane FAT32.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Ahojte. Mam problem s funkciou Follow Me. Vypisuje ze GPS signal je "weak", pricom ostatne funkcie funguju normalne.
Gps v telefone ti funguje? Mas ho zapnute?
MarkAurel píše:Gps v telefone ti funguje? Mas ho zapnute?
Gps v telefone som mal vypnute (prestalo mi fungovat par dni dozadu). Treba ho mat zapnute ? Ak ano, nerozumiem preco...
-
RCprofi.cz
Priamo DJI to zamietlo, videl som tuto komunikaciu na fb.
- gardenroute
Nebylo by spatne si prostudovat, jak ktera pokrocila funkce pracuje, nez ji pouziji, tzn. ze bych mel vzdy vedet, co vlastne delammifo píše:Gps v telefone som mal vypnute (prestalo mi fungovat par dni dozadu). Treba ho mat zapnute ? Ak ano, nerozumiem preco...
Follow me potrebuje znat aktualni polohu pilota, resp. jeho RC kontroleru. A protoze kontroler nedisponuje vlastnim GPS prijimacem (napr. na rozdil od lepsiho kontroleru od Inspire, mimoch. kompatibilniho i s Phantomy), je potreba mu dodavat GPS data z externiho smartphone ci tabletu, proto se take upozornuje napr. na pouziti zejmena iPadu Mini, bez 3G podpory nemaji ani GPS. U smartphone se tak nejak predpoklada, ze, ze GPS aktivni, to je trochu velka paranoia ho explicitne vypinat...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Dik za odpoved Mazak. Ja by som si aj prestudoval podrobne tie pokrocile funkcie. Ale pokial viem, ziadny oficialny navod DJI GO aplikacie neexistuje. Alebo sa mylim ? Takze stale netusim, preco treba pri funkcii Follow me mat zapnute gps na mobile, teda preco je potrebne poznat polohu dialkoveho ovladania. Vie niekto ?
Vsak aby phantom vedel kde sa nachadza ovladac posiela mu svoju gps poziciu ktoru vie vdaka mobilnemu gps.
- gardenroute
Umis cist? Napsal jsem ti jasne :mifo píše:...Takze stale netusim, preco treba pri funkcii Follow me mat zapnute gps na mobile, teda preco je potrebne poznat polohu dialkoveho ovladania. Vie niekto ?
"Follow me funkce pro sledovani pilota letadlem potrebuje znat aktualni polohu pilota, tj. jeho RC kontroleru. A protoze kontroler nedisponuje vlastnim GPS prijimacem... , je potreba mu dodavat GPS data z externiho smartphone ci tabletu..."
Jeste jednou cesky a polopaticky - kontroler nema svuj GPS prijimac, proto bere potrebna GPS data z externiho smartphone nebo tabletu
Počkat iPad mini 4 wifi nemá GPS? Měl jsem za to že ano, sakriš tak mam koupit něco jiného? moc se mi nechtělo jit do cellular
Nema, GPS maji jen iPady se SIM, bohuzel... Ono je to cele v jednom chipsetu.
- gardenroute
Da se to resit pouzitim externiho GPS prijimace, pripojeneho pres BT. Je to ale takove drbani se pravou rukou na leve lopatce
Aplikace DJI Go pote GPS data bere i z externiho prijimace a FollowMe i dalsi funkce jsou mozne...
Jeste man pocit, ze pokud mas i iPhone a iPad jede pres hotspot na nem, tak rovnou dostava z telefonu i GPS. Kazdopadne je ale nutne podobne externi reseni, vestavena GPS je jen v cellular verzi.