3D tiskárny v modelařině - III
Re: reprap 3D tiskárny v modelařině - II
za co ze jsi dal tech $26 ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
to nevim protoze nevim za co jsi to dal
Prece po me nechces abych si pamatoval vsechno co tu kdo napise.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
No ten gear generator...
Ale mám Primalex 1:14, pro kolegu autíčkáře, do stavebnin
Ale mám Primalex 1:14, pro kolegu autíčkáře, do stavebnin
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:No ten gear generator...![]()
FreeCAD ho má zdarma
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Na Thingiverse je taky nějakej generickej prográmek na vnitřní a vnější rovný, šikmý, šípový a šnekový kola včetně šířky kola a průměru hřídelí.
A je to za 0 USd.
Akorát jsem si to blbec neuložil.
Ale tohle jsem si uložil, taky dobrý, podobnej styl. http://www.thingiverse.com/apps/customizer/run?thing_id=606588&code=56f7f30c29d0cee5a01bff5fc4b7dafd
Jirka
A je to za 0 USd.
Ale tohle jsem si uložil, taky dobrý, podobnej styl. http://www.thingiverse.com/apps/customizer/run?thing_id=606588&code=56f7f30c29d0cee5a01bff5fc4b7dafd
Jirka
jyrry píše:Ale mám Primalex 1:14, pro kolegu autíčkáře, do stavebnin
To je dutá nádoba se sundávacím víkem, nebo je to tisknuté v kuse a měnil jsi barvu jenom na víko?
S přilepeným víkem. Nekomplikoval jsem to ještě osazením zespodu; nepodařilo se mi tak malé vytisknout tak aby to tam šlo dobře nasadit a ještě to tam drželo...dt píše:To je dutá nádoba se sundávacím víkem...
ad. prográmek - už jsem propil víc než 26USD, co nadělám...
Jirko, na to Thingiverse to chce username a password... ???
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:ad. prográmek - už jsem propil víc než 26USD, co nadělám...
říkávám to samé a u tohoto koníčku, co to je 26USD? Jenom kapka v moří
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Jirko, na to Thingiverse to chce username a password... ???
Nojo, musíš se registrovat. Je tam sice 80% ballastu ale pár procent zajímavejch věcí.
Nebo to zkus přes yeggi.com, podobný zaměření akorát jiný třídění. Do něj vlezu bez registrace a často je tam přesměrování na Thingiverse.
Jirka
jyrry píše:Jirko, na to Thingiverse to chce username a password... ???
Registrace je potřeba, pouze pokud chceš použít jejich appky tedy např Customizer. Na stahování bez úprav registrace nutná není ...
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Tak se chystám tisknout šprdličkový žebra na 2,4 m motoráka. Systém jako u skutečnejch dřeváků, to znamená obalovej pás, výplň pro nosníky, rouru a stojny a zbytek svislý šprdlíky s příčným zavětrováním. Otázka zní, jestli tisknout to trojůhelníkový a pětiůhelníkový přeplátování ve spojích obalovýho pásu a šprdlíků. Největší žebro bude asi tak dva díly za sebou dýlky co se vejde na 45 st na hotbed, tedy celkem cca 45-50 cm. Otázka taky je, jestli při tý velikosti zkoušet něco jinýho než PLA a nakonec jestli to není celý zcestný a vyfrézovat trochu odlehčený žebra z balzy a překližky...
Jirka
Jirka
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:
Registrace je potřeba, pouze pokud chceš použít jejich appky tedy např Customizer. Na stahování bez úprav registrace nutná není ...
Na ty generátory větráků a koleček zrovna registrace potřebná je.
Jirka
Celeron píše:Otázka taky je, jestli při tý velikosti zkoušet něco jinýho než PLA
Já bych se zamýšlel i nad tím, jestli vůbec zkoušet to PLA.
Jestli jsem správně pochopil, má to být klasická konstrukce s potahem. Potah bude čím? Jaká je šance, že v létě na letišti pod přímým sluncem uvnitř toho křídla stoupne teplota?
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
dt píše:Já bych se zamýšlel i nad tím, jestli vůbec zkoušet to PLA.
Jestli jsem správně pochopil, má to být klasická konstrukce s potahem. Potah bude čím? Jaká je šance, že v létě na letišti pod přímým sluncem uvnitř toho křídla stoupne teplota?
Potah bude žlutá nažehlovačka. ABS mám obavu že se při tý velkosti zkroutí a na PET-G nebude Purexem potah držet. Vteřiňákem takovou plachtu nepřilepím.
Jirka