Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Taky jsem pro přesunutí vlákna jinam, někam kde se po měsíci neztratí. Když sem vlákno zakládal nevěděl sem kam ho vhodně zatřídit.
Hodnosti se zde na fóru se asi udělují podle počtu příspěvků což není ideál, protože mám titul mazák protože sem ukecanej. Ale jsou tu lidé s pár příspěvky a s nesrovnatelně vyššími zkušenostmi.
Když pak člověk v tohle vláknu uvede věk a dobu v oboru hned je vidět že je větší kapacita, než i když má méně příspěvků do diskuze.
Hodnosti se zde na fóru se asi udělují podle počtu příspěvků což není ideál, protože mám titul mazák protože sem ukecanej. Ale jsou tu lidé s pár příspěvky a s nesrovnatelně vyššími zkušenostmi.
Když pak člověk v tohle vláknu uvede věk a dobu v oboru hned je vidět že je větší kapacita, než i když má méně příspěvků do diskuze.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
No však jsem si sebekriticky i na svuj web napsal ne ze jsem modelar ale drobny kutil; jeste tam pridam "žvanil"; celkem rad diskutuju a/nebo se proste vykecavam. Neni divu, do hospody nechodim a letat chodim casto kdyz na letisti nejak nejsou lidi (to ale nedelam umyslne, proste mam cas a chut jindy nez oni).
Hodnost - rad bych se degradoval na vojina, max. desatnika ale to nejak nejde...
Hodnost - rad bych se degradoval na vojina, max. desatnika ale to nejak nejde...
jyrry.webnode.cz
Nechtěl sem do nikoho rejpat...
Navíc se ale zobrazuje i doba od registace na fóru a z toho dá taky ledacos odhadnout.
Tohle vlákno nemá kastovat kdo je lepší modelář to jsem nechtěl.
Navíc se ale zobrazuje i doba od registace na fóru a z toho dá taky ledacos odhadnout.
Tohle vlákno nemá kastovat kdo je lepší modelář to jsem nechtěl.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Ono je kastování podle odsloužených let stejně o ničem, není zas tak moc "starých", kteří zvládají všechny inovace a u jistých věcí dá objektivně daleko lepší radu zdánlivý "cucák"...
Já sám se blížím 40ti rokům modelařiny (věkem ještě o něco více) a i když třeba z hlediska zvládnutí moderních technologií jsem ve výhodě kvůli své IT profesi, tak i tak klidně přiznám, že třeba u racecopterů taky narážím na to, že se vedle nějakého "cucáka" nechytám...
No a co, mám se tím trápit? Blbost

Ad datum registrace - ono to malinko vypovídá pro registrace tak od roku 2009, před tím hodně lidí fungovalo na dnes už malinko opomíjeném fóru Modelcentrum (dnes mojehobby). Já mám třeba proti jyrrymu datum registrace na rcmania pozdější, ale řekl bych, že do českých internetových diskusí o modelařině jsem se aktivně zapojil naopak o malinko dříve, jen zkrátka trochu jinde...
Já sám se blížím 40ti rokům modelařiny (věkem ještě o něco více) a i když třeba z hlediska zvládnutí moderních technologií jsem ve výhodě kvůli své IT profesi, tak i tak klidně přiznám, že třeba u racecopterů taky narážím na to, že se vedle nějakého "cucáka" nechytám...
No a co, mám se tím trápit? Blbost
Ad datum registrace - ono to malinko vypovídá pro registrace tak od roku 2009, před tím hodně lidí fungovalo na dnes už malinko opomíjeném fóru Modelcentrum (dnes mojehobby). Já mám třeba proti jyrrymu datum registrace na rcmania pozdější, ale řekl bych, že do českých internetových diskusí o modelařině jsem se aktivně zapojil naopak o malinko dříve, jen zkrátka trochu jinde...
Jsem ročník 1970 a modelařím asi od 9 let......přesně si to už nepamatuji.....je to věkem 
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
- Dalibor.Jilek
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je že k tomu věku začínáme potřebovat i brýle.
tomashr píše:... řekl bych, že do českých internetových diskusí o modelařině jsem se aktivně zapojil naopak o malinko dříve, jen zkrátka trochu jinde...
Když myslíš...
http://www.mojehobby.cz/userInfo.php?udid=596
http://www.mojehobby.cz/userInfo.php?udid=536
Ale to bylo po Puntíkovo zásahu, mám za to...
edit: počítání příspěvků, hodnosti ... nebylo zrovna vhodné s tím tady začínat...
jyrry.webnode.cz
Kluci, není to ani o kastování ani o hodnostech (si to zabil Jirko
), ale o možnosti mít fórum na které chodí lidé rádi a kromě možnosti se i něco fundovaného dozvědět, budou mít taky možnost si udělat třeba trochu obrázek o tom s kým vlastně komunikují dle jeho představení se.
A jak jsem už psal, mě tu několik lidí v mých problémech týkajících se našeho koníčku dost pomohlo a díky jim za to
tak asi tak no 
A jak jsem už psal, mě tu několik lidí v mých problémech týkajících se našeho koníčku dost pomohlo a díky jim za to
...každý jednou začínal... :-)
jyrry píše:
edit: počítání příspěvků, hodnosti ... nebylo zrovna vhodné s tím tady začínat...
Já se tam koukal a popravdě tam hodnověrné datum registrace nikde nevidím, takže to nelze doložit (to 1.1.2001 u obou je evidentně blbost, to je nějaký reset po úpravě systému)...
Jinak ale ten můj příklad byl stejně míněn spíš opačně, tedy že zrovna data registrace nemá cenu prožívat, protože tato data jsou ovlivněna více vlivy.
Ale pánové, vy už nějak senilníte ne?
To bylo přesypání z předchozího modelcentra:
https://web.archive.org/web/19991011211 ... iskuze.asp
To bylo přesypání z předchozího modelcentra:
https://web.archive.org/web/19991011211 ... iskuze.asp
Jako ze ten kdo pamatuje na doby kdy M daval na forum fotky "modelarek" je vetsi borec ?
Nemyslim
Nemyslim
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Dalibor.Jilek píše:Nejhorší je že k tomu věku začínáme potřebovat i brýle.
No to mi povídej...za poslední rok se mi tak zhoršil zrak, že bez brýlí už nic nepřečtu ( dioptrie 1,5), masakr ...a to jsem viděl na blízko jak rys.....zatím na dálku to jde.
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
RN 85, zacal jsem modelarit od 03. Prvni a uspesny model Stene od Placka, postaven z prken. Mel jsem velke prestavky pri vs a baraku.
Naposledy upravil(a) zizzi dne stř 11.10.2017 10:34, celkem upraveno 1 x.
ani snad nezdzd píše:Ale pánové, vy už nějak senilníte ne? ...
jyrry čtv 26. led, 2017 21:23 píše:... Ale to bylo po Puntíkovo zásahu, mám za to...
jyrry.webnode.cz
od mala papirove modely z abc pak vlastni konstrukce tak mi nasi koupili casopis modelar a balsove hazedlo pilatus B4 to preletelo celou zahradu celel leto super zabava a furt kanagon
pak na vanoce Model Tigi od modely a uz to jelo v 15 rc souprava od dedy na chalupe byl soused modelar ten mi daroval laminatovy trup na V2 rysovaci potreby a uz jsem navrhoval a s otcem postavil pres vanoce mam ho dodnes a pak uceni se sousedem a gumicuk a to se clovek snazil nejak neska lipolka obrovska tak nejaka ztrata vysky nic neznamena.....
uprava : 1982
pak na vanoce Model Tigi od modely a uz to jelo v 15 rc souprava od dedy na chalupe byl soused modelar ten mi daroval laminatovy trup na V2 rysovaci potreby a uz jsem navrhoval a s otcem postavil pres vanoce mam ho dodnes a pak uceni se sousedem a gumicuk a to se clovek snazil nejak neska lipolka obrovska tak nejaka ztrata vysky nic neznamena.....
uprava : 1982
Naposledy upravil(a) SKAY dne sob 28.01.2017 21:57, celkem upraveno 1 x.