Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte?
Zajímalo by mě jak kdo dlouho modelaří a když budete chtít můžete napsat i svůj věk.
Tuhle anketu jsem viděl na jiném (autíčkářském) fóru a dost mě věk a doba modelařiny u něterých přizpětelů překvapila.
Jestli porušuju nějaká pravidla tak se omlouvám a moderátoři vlákno klidně smažte.
Zajímalo by mě jak kdo dlouho modelaří a když budete chtít můžete napsat i svůj věk.
Tuhle anketu jsem viděl na jiném (autíčkářském) fóru a dost mě věk a doba modelařiny u něterých přizpětelů překvapila.
Jestli porušuju nějaká pravidla tak se omlouvám a moderátoři vlákno klidně smažte.
Naposledy upravil(a) Wormsnake dne stř 25.01.2017 7:47, celkem upraveno 1 x.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Re: Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Druhá část ankety je statisticky nezaznamenatelná, protože nemůžeš položit dvě otázky, jinak to dělám řekněme od 10 let. A jak jsi se rozhoupal s modelem na čmouďáka, už jsi něco vybral? S někým věc konzultoval? Máš něco vybraného? Už umíš startovat žhavika? A detoňáka? Napiš, jak jsi pokročil.
Hitec Aurora 9X
Je mě 30 zkouším létat už přes 2 roky a s autíčkama jezdím asi 4-5 let. Jen tak sám s bráchou nebo kamarádem. Nejsem v žádném klubu ani nesoutěžím.
Detoňák už mě běžel na stole, žhavíky jsem zatím nezkoušel, se žhavíky sem zatím vyměkl do stavby nebo koupě se mě nechce spiš bazar kdyby se něco naskytlo.
Detoňák už mě běžel na stole, žhavíky jsem zatím nezkoušel, se žhavíky sem zatím vyměkl do stavby nebo koupě se mě nechce spiš bazar kdyby se něco naskytlo.
Naposledy upravil(a) Wormsnake dne úte 24.01.2017 22:18, celkem upraveno 1 x.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Jsem ročník 1962 a modelařím od cca 1976 ...
jyrry.webnode.cz
Mám 41 rokov a začal som s modelárčinou v septembri (září) minulého roku.
Dotiahol ma kolega v práci, vďaka mu za to
Dotiahol ma kolega v práci, vďaka mu za to
Taranis+,
Alpha 1500, Crack Pitts, Cessna 185
Alpha 1500, Crack Pitts, Cessna 185
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ročník 1974 a modelařině se věnuji asi od roku 1985...
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
- Hanyk
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ročník 71 a modelařím 22 let + 3roky v mod.kroužku. Kurnik toto letí 
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm a ruzne poletuchy +Aurora9
Jsem ročník 46 a lepit modely jsem začal v létě 1951.Tehdy o dost starší sousedovic kluk
postavil model z jakési stavebnice a zkoušel s tím létat před domem.Moc se mu nedařilo, neustále mu to padalo po křídle a lety byly max. 15 m. Pokoušel jsem se mu radit, ale jako malej kluk jsem byl poslán kamsi a tak jsem si postavil vlastní model ze špejlí na jitrnice. Spoje jsem lepil kváskem a ovazoval nitěma, potah z novin, ale ten můj výtvor létal o hodně dál než ten jeho. Dopadlo to tak, že mi model velcí kluci sebrali a slíbili vejprask když budu žalovat. Ale lepit jsem nepřestal a vydrželo mi to dodnes.
postavil model z jakési stavebnice a zkoušel s tím létat před domem.Moc se mu nedařilo, neustále mu to padalo po křídle a lety byly max. 15 m. Pokoušel jsem se mu radit, ale jako malej kluk jsem byl poslán kamsi a tak jsem si postavil vlastní model ze špejlí na jitrnice. Spoje jsem lepil kváskem a ovazoval nitěma, potah z novin, ale ten můj výtvor létal o hodně dál než ten jeho. Dopadlo to tak, že mi model velcí kluci sebrali a slíbili vejprask když budu žalovat. Ale lepit jsem nepřestal a vydrželo mi to dodnes.
Mám 38 a modelárčim 10 rokov.
Je mi 48 a modelařím od 12 let.
První impuls byla svazarmovská výstava modelů na 1.máje.
První impuls byla svazarmovská výstava modelů na 1.máje.
Jsem 1959, cca od 12 let
Jednou jsem sepsal "vývoj své modelářské kariéry"
))
http://webicek.4fan.cz/ruzne/historie.html
Jednou jsem sepsal "vývoj své modelářské kariéry"
http://webicek.4fan.cz/ruzne/historie.html
Naposledy upravil(a) Asek dne stř 25.01.2017 7:45, celkem upraveno 1 x.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
-
JardaRůžička
61 let, od 9 let
Jsem nocnik a ....
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ročník 1943 a modelařím s několikaletými přestávkami od r. 1951.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Ročník 1950, modelárčim od 1960 do cca 1985. Potom prestávka a znova som začal v 2008
Graupner mx-20, pohony elektro, pohodové lietanie