Přijímač Fasst pro halovku

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
VTjr

Re: Přijímač Fasst pro halovku

#16 Příspěvek od VTjr »

Ono asi bude dost záležet i na tom, z čeho je postavená konkrétní hala. :roll: V kovové hale to bude asi horší, ve zděné s dřevěnou střechou snad lepší :) (tedy pokud zrovna nespadne jako nedávno v Č.Tř. :o )

Mne spíš zajímá jaký bude spolehlivý dosah R6004 venku, když bych ho dal do metrového akrobatického deskáče. :?:
Ale i těch 90m by mohlo stačit, s takovým modelem se neakrobatí daleko.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
rodzr

#17 Příspěvek od rodzr »

...6004 mám do těchto sranda modelů a určitě jsem létal dál, než 90 m. Nikdy ani náznak nějakého problému... Ale pásmem jsem to tedy neměřil. Ale metrové modely byly na hraně sledovatelnosti...Samotného mě dosah zajímal.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jyrry »

RadimHnilica píše:.... Navíc z toho stejně při stavbě vykucháš všechny zbytečné věci jako třeba konektory tak abys to dostal někde na 2gramy....

To chce pořádné rádio, k němu správný přijímač a nemusí se nic kuchat. Jako bonus umí měřit napětí pohonné baterky.
jyrry.webnode.cz
LV
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od LV »

VTjr píše:Mne spíš zajímá jaký bude spolehlivý dosah R6004 venku, když bych ho dal do metrového akrobatického deskáče. :?:
Ale i těch 90m by mohlo stačit, s takovým modelem se neakrobatí daleko.

Lietam ho v Kreku od RCF a jeden krát pri "naháňačke", rozumej kombat bez stužky, som zaletel určite hodne cez 100m nad les. Prenasledovateľ bol väčší a neúprosný :mrgreen:
Za normálnych okolností ale lietam 20m doľava, 20m doprava. A to aj s metrovým Blastom.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JK
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JK »

V hale som nelietal, vonku s R6004FF v minimaketách o rozpätí 650-750 mm žiadny problém. Vzdialenosť? Boh vie... Niekedy na hranici rozpoznania polohy modelu....
T16SZ
saro.j

#21 Příspěvek od saro.j »

R6004FF je určený pre malé modely. V origo návode je uvedené - Do not exceed 300ft.(100m) for flight range. - ( Neprekračujte 300ft. (100 m) po dobu letu rozsah.).
Používam ho v modeloch do jedného metra, pre takéto je dosah dostatočný, nikdy som nezaznamenal problém. Určite zvládne aj viac ako 100m, ale toto je zaručené, ( doporučené ).
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“