DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kayro

Re: DJI Mavic

#631 Příspěvek od kayro »

aj niekto lieta v tomto krásnom počasi :-) u nás -17,žiadne nove prispevky,čo vám stroje zamrzli.Mne iba ruky,som vydržal vo vzduchu 5 minut a vykašlal sa na to,aby náhodou aj Mavic nezamrzol.
Zoolx

#632 Příspěvek od Zoolx »

kayro píše:aj niekto lieta v tomto krásnom počasi :-) u nás -17,žiadne nove prispevky,čo vám stroje zamrzli.Mne iba ruky,som vydržal vo vzduchu 5 minut a vykašlal sa na to,aby náhodou aj Mavic nezamrzol.

Copak stroj, tam by se to dalo pořešit těmi polštářky do kapes, které by se přes sucháč přidělaly nad baterku, ale prsty, tam je to horší... :-) Ty mi mrznou mnohem více a v rukavicích to moc ovládat nejde :-)

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
mouchanek

#633 Příspěvek od mouchanek »

já lítal i včera v -8, ale dnes ležím a není mi nejlíp :oops:
Zoolx

#634 Příspěvek od Zoolx »

mouchanek píše:já lítal i včera v -8, ale dnes ležím a není mi nejlíp :oops:

God save us..... Jsi ďábel. Já včera pil svařák a večer Plzeň z tanku. V takovém počasí je potřeba dodržovat pitný režim. Málokdo to ví, ale mráz přispívá k dehydrataci podobně jako horko :-)

Nelítám, čekám... :-)

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
kayro

#635 Příspěvek od kayro »

u nás bolo na slniečku pekne -15,ale dlho som nevydržal vo vzduchu,prsty zamrzali
Přílohy
skočil som si ale iba do tesca a späť
skočil som si ale iba do tesca a späť
žena s malou iba s okna pozerali,miesto retušu,taky pekny odlesk
žena s malou iba s okna pozerali,miesto retušu,taky pekny odlesk
mrbignos

#636 Příspěvek od mrbignos »

kayro píše:u nás bolo na slniečku pekne -15,ale dlho som nevydržal vo vzduchu,prsty zamrzali

Máte tam peknú zimu v tej Považskej :).
U nás síce len -7 ale strašný vietor.
Taranis+,
Alpha 1500, Crack Pitts, Cessna 185
gardenroute

#637 Příspěvek od gardenroute »

mouchanek píše:Teď jen na Koh Samoi a buď nahoru na Koh Tao a nebo naopak dolu na pevninu, podle počasí....
Tak jak jsem Te strasil na Vanoce s tim, ze ted na Koh Samui jeste nejezdit (dlouholete zkusenosti), tak do patku z K.S. a na K.S. ani neletala letadla, jsou tam katastrofalni zaplavy po privalovych destich, na mnoha mistech nefunguje elektrina ani zasobovani, znicene silnice a zeleznice, zavrene skoly. Ani v pristim tydnu se to nema zasadne vylepsit. Zahynulo tam dokonce par lidi, jezdit tam nyni je dost riziko, tedy pokud nejsi s Phantomem na katastrofickou turistiku... :? Pokud tam jiz tedy nejsi...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
mouchanek

#638 Příspěvek od mouchanek »

jedu v úterý, přílet st večer :) od té doby hlásí sluníčko tak nějak a od lidí co tam bydlí to bude prý v pohodě :D
mouchanek

#639 Příspěvek od mouchanek »

Dneska něco z rybníku, vystříhal to jen na mobilu

360 protoze mobil, ale smazano :-)
Naposledy upravil(a) mouchanek dne ned 08.01.2017 18:33, celkem upraveno 1 x.
gardenroute

#640 Příspěvek od gardenroute »

Presun to prosim do "Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů", toto je technicke forum.
Ale v 360p, opravdu ?
kovaco

#641 Příspěvek od kovaco »

Pro:gardenroute

Nezlob se, ale tvůj příspěvek o patro výše je technického charakteru? Neměl bys takový vzkaz poslat přes SZ?
Pravidlo jednoho metru. Myslím. (Je toho tady mraky bez upozornění)
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
gardenroute

#642 Příspěvek od gardenroute »

kovaco píše:Pro:gardenroute
Nezlob se, ale tvůj příspěvek o patro výše je technického charakteru? Neměl bys takový vzkaz poslat přes SZ?
Pravidlo jednoho metru. Myslím. (Je toho tady mraky bez upozornění)
Nezlobim, mozna ano (ze mel jit do SZ), ale co se tyka vzkazu pro Mouchanka, tak to bylo v dobrem (znam ho dobre :D ), mame pro to extra vlakno, a tady mu to moderatori mozna smazou. Ja tady pravidla neurcuji, a on to jiste pochopil :D , pokud by to smazali me, nic by se nestalo, tykalo se to letani s P4 na K.S. (a bylo to paradoxne take pro nej 8O ), patrilo to mozna do vlakna o letani v zahranici, to je pravda.
Nektere veci jsou na hrane, ale publikovani vlastnich autorskych videii (ktera nejsou nejake testy) ma jasna pravidla jiz asi 3 roky, pokud jsi to nepostrehl... Oni nam to tady nemilosrdne mazali...proto se to zridilo
kovaco

#643 Příspěvek od kovaco »

Jistěže jsem to postřehl. Protože sleduji toto vlákno. Ale nic se zas tak nestalo.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Dymo

#644 Příspěvek od Dymo »

Můžete mi doporučit osvědčené a ověřené ND filtry ? Mám na mysli výrobce, popřípadě i hodnotu. Údajně né všechny "spolupracují" (váhově a rozměrově) s Mavicem i když v popisu to mají uvedeno. Díky.
gardenroute

ND filtry pro MAVIC

#645 Příspěvek od gardenroute »

ND filtry pro MAVIC - přímo pro MAVIC jich moc "ověřených a osvědčených" moc není, vzhledem k tomu, že se tak moc dlouho neprodává.

Ale obecně, DJI dosud své originál filtry pro MAVIC nenabídla, takže z těch ostatních se určitě nespleteš se značkou PolarPro, která se na toto specializuje, a nabízí i NF filtry vyvinuté extra pro MAVICa.
Nabízí mj. DJI MAVIC FILTER 3-PACK (cena $ 49.99), který obsahuje CP, ND8, and ND16 filtry. Používání CPL bych se ze známých důvodů (sice zvedá saturaci barev a filtruje odlesky, ale jeho nastavení na letící koptéře je problematické) raději vyhnul, a s ND8 a ND16 si ve většině případů použití zcela vystačíš. Pro nějaké extrémní podmínky možná ještě ND32, ale ten nebude v našich podmínkách až tak nutný..

Rozhodně bych se vyhnul nějakým méně známým značkám, problémů může nastat dost, počínaje kvalitou skla filtru, hmotností a konče tloušťkou filtru, obojí v možné kolizi s gimbalem :?
Přílohy
202553suyx7pr1937en9kq.jpg
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“