Výběr nového auta

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
FlyingVenom

Re: Doporučení RC modelu

#796 Příspěvek od FlyingVenom »

Čínským značkám bych se nevyhýbal.Ba naopak třeba neznačka udi dělá kvalitní výrobky narozdíl od LRP(jsem lodičkář a LRP sice jezdí rychle(i když já jezdim docela pomalu) ale nevydrží navodě ani 5 minu(po 3 minutách se začne potápět(tato lodička respektivě potápěčka mi připomíná těsností spíš cedník než lod) Za to levná lodička http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... obila#dily se nepotápí a jezdí slušně(trochu do ní teklo ale to jsem vyřešil vazelínou).Takže i některé noname značky by mohůi fungovat i u aut(samozrejmě na ně musí být náhradní díly)
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#797 Příspěvek od darth.hokro »

Pokud se nepletu, tak LRP modely nevyrábí, pouze branduje. Někdy si logo plácnou na solidní model, někdy bohužel na laciný šmejd. Srovnávat lodičku a autíčko, je úplně mimo mísu. Na nějaký poježdění po polňačce, hodinu týdně to Hahamoto vystačí, ale víc od těhle mezistupňů. mězi hračkou a modelem, člověk očekávat nesmí.

MitchC: pokud trváš a svejch požadavcích, tak nakonec stejně skončíš u něčeho od Traxxass nebo HPI. Na pole to chce minimálně měřítko 1:8. Občas se na bazaru dají koupit za slušný peníze i s účelovým tunningem. Slušný nabíječ a akumulátory jsou základ a to máš ty cca 3000kč :)
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
FlyingVenom

#798 Příspěvek od FlyingVenom »

No máš pravdu to lrp mi připomína hodně čínských lodiček asi za 700 Kč.Poříd netěsní i když jsem všechno namazal vazelínou a ještě jsem těsnění kabiny pojistil izolepou.Oproti tomu ten levnej venom je krása co se nepotápí a to stojí polovinu. :D Jinak máš pravdu tazatel skončí u losi,traxxasu a nebou HPI
FlyingVenom

Je tento model dobrý

#799 Příspěvek od FlyingVenom »

Ahoj všem objevil jsem tento model https://www.suntech.cz/produkt/137265-a ... dani-1-16/ .Nebyl by pro mě ale pro dítě sestry.Mí cenu něco takovéhleho kupovat?
vnitřek vypadá docela kvalitně.Nenechte se zmást cenou ještě se k ní přidá ovladač za 750.Má tedy cenu něco takového kupovat?
SKAY
Kontaktovat uživatele:

Re: Je tento model dobrý

#800 Příspěvek od SKAY »

NE

Hpi ,Traxxas nato koupis dily ajde to i prodat
FlyingVenom

Re: Je tento model dobrý

#801 Příspěvek od FlyingVenom »

Už jsem to taky pochopil a koupím mini-z bazar.Je za slušný prachy a je to značka
Vstrom650

Re: Výběr nového auta

#802 Příspěvek od Vstrom650 »

Ahoj, přemýšlím, že bych koupil nějaký RC model, ale velikost nevím. Chci to na ježdění po trávě na zahradě a možná po lese. Teď mám nějaké Hpi 1:18 a každé malé drcnutí a jsou ohlé tlumiče, ale na trávu to moc není. Mám tedy tohle
www.peckamodel.cz/produkt/rc-modely-a-p ... oCrmbw_wcB
Přijde mi to jako šunt. Když vidím, jak lidi s auty skáčou, tak tohle by to nezvládlo. Takže něco asi 1:10 či 1:8, pouze na rekreační ježdění. Líbí se mi Summit, ale 20t už jen na hraní je dost
Traxxas TRX-4 Ford Bronco 1/10 brushless
Losi Rock Rey 1/10 brushless
Losi Night Crawler SE 1/10
FlyBear

#803 Příspěvek od FlyBear »

Všechna ta autíčka jsou na hraní :mrgreen:
Jde jen o to, kolik za svou hračku chceš utratit, respektive co si můžeš dovolit.

Autíčka, která skáčou, jezdí po lese, po louce, dělají se s tím psí kusy a přesto je jen tak nerozbiješ, stojí už docela dost peněz (viz tebou zmíněný Summit a jiné podobné výrobky). A k tomu akumulátory, nabíječka, nářadí na údržbu a náhradní díly...

Takže jestli s tím chceš vážně blbnout, pak 20k+ za solidní RC model s příslušenstvím (lze ušetřit za bazarovku).
Ale pokud ti stačí si to osahat jednou do roka, projet se před domem po asfaltu nebo na posekaném greenu, pak můžeš vzít i to Himoto nebo jinou levnou hračku (v tomto případě ale bazar těžce nedoporučuju).

Do lesa, na louku (relativně vysoká tráva a drny) už kvůli průchodnosti potřebuješ autíčko s vyšším podvozkem, tedy na terén stavěné a zároveň v rozumném měřítku, tedy alespoň 1:10 (v případě monsterů měřítko 1:10 bohatě stačí, například E-Maxx).

Cokoliv 1:18, byť od dobrého výrobce, je IMHO v podstatě jen prťavá hračka na doma a okolí.
Nebo i na závody, ovšem po upravené "speciální" dráze.
Vstrom650

#804 Příspěvek od Vstrom650 »

Chci prostě něco a trávník, občas na polňačku či lesní cestu. Takže žádnou dráhu a ani asfalt. Ten Summit se mi líbí, že umí jezdit i pomalu. Revo mi přijde moc divoké pro začátečníka. Ale hlavní je průchodnost travou, rychlost ani ne
Wormsnake

#805 Příspěvek od Wormsnake »

Jestli travu pole les tak to chce 8minu truggy nebo moster, a jestli chces jezdit casteji tak tech 20 000Kc to asi stat bude, nebo spis melo!
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Vstrom650

#806 Příspěvek od Vstrom650 »

To Revo je dost nízké, co?

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F a podpis odstraním
DXS

#807 Příspěvek od DXS »

Vstrom650 píše:hlavní je průchodnost travou, rychlost ani ne

A co nějakou jednoduchou základní expedici-http://www.rc-zoom.cz/ecx-barrage-predstaveni-modelu/? Ta jezdí pomalu a průchodnost má dobrou. Autům sice moc nerozumím, ale na odzkoušení by to mohlo stačit.
Squzzer

#808 Příspěvek od Squzzer »

Zdravím, koupil jsem pro malého http://www.dickietoys.de/en/brands-products/rc/land-offroad/rc-dirt-slammer-rtr-201119452/
vím, je to hračka, ale myslim že na něco lepšího je ještě mladý, ale zarazil mě dosah vysílače, ujede 3 metry už je auto nehýbe, v bytě, zajímá mě, jestli signál něco může rušit nebo jestli to mám rovnou vrátit s tim že na krabici neni pořádně info a prodávající mi nebyli nic schopný říci, byl to dárek na rychlo, ale pokud jsem se tak moc sekl tak to půjde hned zpátky, a pokud by to tak bylo, doporučili by jste mi "hračku" v takové cenové relaci? kolem 800kč:) děkuji
puverle

#809 Příspěvek od puverle »

Tři metry je i na hračku málo. Já koupil dětem 4 a 8 let 2x toto http://www.promodels.cz/cz-detail-92248 ... modra.html Mají to zatím necelý měsíc. Jediný problém (u dětí dost problém) je že se musí nejdříve zapnout jedno autíčko a vysílač a potom druhé autíčko a vysílač aby se spravně napárovaly a mohly jezdit současně. Dosah jsem nezkoušel ale po bytě žadný problém cca 5m. Dosah vyzkouším venku až bude sucho.
puverle

#810 Příspěvek od puverle »

Jo a autíčka jsou na 2,4GHz a mají proporcionální řízení i plyn. Chybí diferenciál ale za 735,-kč bychom toho už chtěli asi moc
Odpovědět

Zpět na „Auta“