To je možné nepochopení, MAVIC nikdy nebyl postaven proti P4 (a proč také ?), neměl žádné ambice mít i lepší obraz. Je to čistě outdoor a mini řešení i se svými nedostatky a kompromisy, a myslím, že neměl mít (a nemá) lepší lepší kvalitu obrazu než P4, ani nemůže. P4P odskočil ještě dále. Problém toho titěrného gimbalu může být velmi silný vítr...ondrao píše:Proti PH4 zkamani uz i kvalita 1080p60, ale to cukani gimbalu ve vetru mate taky nebo ho mam zase zabalit?
A kdyby někdo upozornil (já to nebudu), že létáš nad křižovatkou před vjezdem do Mrázovky (což je celkem masakr
To jsme si Zdenku nerozumeli, ja netvrdim, ze to je spravne, jen jsem te upozornil, ze to jsou funkce letoveho kontroleru v letadle a ovladaci aplikace s tim nema nic spolecneho...Zoolx píše:Petře, tohle chápu, nicméně to nepovažuji za správné. Proč by měl samovolně stoupat, pokud je třeba 20 metrů nad zemí, nikde žádná překážka...
Asi by to chtelo vice popsat tvou kamera konfiguraci, do prudkeho slunce urcite ND filtr pomuze (doporucuji aspon ND16), ale zasadni vylepseni obrazu bych od toho neocekaval... ND prodlouzi expozici, udela vice filmovy look a zabrani vzniku Rolling Shutter efektu...mouchanek píše:Co mě překvapilo je, jak hrozna je kvalita fotek při slunečním světle a sněhu, co z toho leze je hrůza, 100% to chce ND filtr, protoze pri zapadu slunce kvalita už jde a je tak nejak v očekávání.