DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mouchanek

Re: DJI Mavic

#526 Příspěvek od mouchanek »

Kdo si chce splnit ježíška tak v Praze v DATARTU mají skladem ofiko distribuci

https://www.datart.cz/Kvadrokoptera-dji ... amera.html

a kdyby někdo chtěl z HK, tak tu máme taky jeden ks, odpoledne k vyzvednutí
Zoolx

#527 Příspěvek od Zoolx »

Jo, už jich je dost. Za 5 minut 12, ale jsou.

Spíše se ale poděl o dojmy z létání a ovládání :-)

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
mouchanek

#528 Příspěvek od mouchanek »

Dneska jsem lítal se sousedovým Mavicem, zatím je to učení :-) poprvé sport mode a zkouška maximálky, 68 tam bylo :-)
Nejvíc zkušeností budu nabírat od 26. na chatě na horách když bude počasí, se těším. A po novém roce hned do Thajska, to se těším jak Mavic zabere třetinu místa oproti P2.

Btw. ten kus jsem pustil jednomu klukoj pred chvili, zitra by si ho mel vyzvednout, ohromnou radost mel
Zoolx

#529 Příspěvek od Zoolx »

Se sousedovým kolem je učení nejlepší... :-D

To Thajsko upřímná závist (v dobrém)... Kam letíš? Já létám do Asie často, nejraději mám ale Kambodžu (Siem Reap), Vietnam (Hue a Hoian) a severní Laos (Luang Prabang)... Užij si to a postni pak videa...Já se tam letos ani příští rok nepodívám... :-(

Z.
Naposledy upravil(a) Zoolx dne stř 28.12.2016 15:34, celkem upraveno 1 x.
Zoolx

#530 Příspěvek od Zoolx »

Zoolx píše:Se sousedovým kolem je učení nejlepší... :-D

Jak se Ti jeví ovládání? Jak máš nastavené EXP? Jaké máš nastavení kamery? Jak dlouho Ti vydrží ve vzduchu?

Tuhle jsem zkoušel různé režimy Active tracking... Docela vtipné.

To Thajsko upřímná závist (v dobrém)... Kam letíš? Já létám do Asie často, nejraději mám ale Kambodžu (Siem Reap), Vietnam (Hue a Hoian) a severní Laos (Luang Prabang)... Užij si to a postni pak videa...Já se tam letos ani příští rok nepodívám, dostavuji chatu a stavím RD... :-(

Z.
mouchanek

#531 Příspěvek od mouchanek »

Teď jen na Koh Samoi a buď nahoru na Koh Tao a nebo naopak dolu na pevninu, podle počasí. Nemám pevný plán, uvidím jak bude :) Moc jsem tam nechtěl, ale letenka za 11tis s Cathay Pacific z Prahy.. nemohl jsem odolat.. :)
Nastavení zatím default, na nějaké velké létání nebyl ještě čas a navíc je Mavic zabalen a čeká pod stromkem na zítřejší znovu objevení :D Pak přežít rodinné oslavy a hned si hrát na chatu :P
kayro

#532 Příspěvek od kayro »

presne ja som tiež dal len nejake dva testovacie lety a čaká na mna pod stromčekom a potom zase bude čakať na vhodne počasie,ale zatial boli prve dojmy super,len treba mať na to čas a pohrať sa s tym,ponastavovať.
Zoolx

#533 Příspěvek od Zoolx »

Tím, že jsem současné pojetí Vánoc zrušil, mi to nedošlo :-)

Tak to hezky oslavte, užijte pohodu a klid a budu se těšit na vaše zprávy po svátcích... :-)

Mouchánek: To je nedá odmítnout, to je fakt. Užij si to :-)

Z.
gardenroute

#534 Příspěvek od gardenroute »

mouchanek píše:Teď jen na Koh Samoi a buď nahoru na Koh Tao a nebo naopak dolu na pevninu, podle počasí.
Užij si to, my jsme letos poprvé asi za 7 let zůstali doma, vždy jsme v tento čas již vždy byli tam, tak vím, jaké to je [THUMBS UP SIGN] Jen s tim Koh Samui jsi úplně nejsem jistý, tento ostrov je taková velká meteo zvláštnost, prosinec-leden tam většinou doznívá monzum a často tam v tuto dobu ještě velmi prší. Paradoxně se tam jezdí v našem létě, kde jinde v Thai leje jako z konve... Ale ta letenka samozřejmě výborná, Cathay ale nelitá přímo Prahu, kudy to je?

Odesláno z mého SM-G900F a podpis odstraním
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
mouchanek

#535 Příspěvek od mouchanek »

O počasí vím, leje tam celý prosinec, ale mám na počasí štěstí tak doufám že i teď :-)
Z Prahy do Londýna, do Hong Kongu a na Samui, cekacky na prestupech okolo 2 hodin
První let je s British, pak Cathey a z HK z Bangog Airways, ale celé to je přes Cathey Pacific tak by to melo být v pohodě, já ani nejsem náročný takže věřím že budu spokojen
Hlavne se tam těším na lítání, na ty záběry, ale to znáte, že je to paráda z vlastních zkušeností :-)
OK2BUH

#536 Příspěvek od OK2BUH »

To bude tak 12 hodin letu v kuse, to bych asi nepřežil. Já jsem letěl s Emirátama Vídeň - Dubai - Bangkok - Samui. Ale vyšlo to trochu dráž.
Zoolx

#537 Příspěvek od Zoolx »

Sice jsme těžce OT, ale dnes se to může :-)

Přes Dubai je to nejlepší, nehledě i na úroveň Emirates... Nejstrašnější cestu jsem zažil s Aeroflotem přes Moskvu, nejdelší pak Praha-Paříž, Paříž-Soul, Soul-Hanoj.... To byl brutus...

Mouchanek: Koukej něco pořádného natočit, ať se ohřeju alespoň u záběrů :-)

Z.
mouchanek

#538 Příspěvek od mouchanek »

Pokusím se točit pořád :-)
Jinak cesta zpet z Hong Kongu do Londýna trva 13 hodin a 20 minut, muj nejdelší let měl zatím 12 hodin do Brazílie takže jsem zvědavej, jsem jeden z těch co nespí a vychutná si každou minutu, proto nejraději sedím u okna ať se zabavím rozpoznáváním míst dole :-)
OK2BUH

#539 Příspěvek od OK2BUH »

Když tak koukáš z toho okna tak se zaměř na jednu věc. Moře z těch 10 km vypadá jako slupka pomeranče, jsou tam vyvýšeniny a prohlubně. Ale zdá se mi, že se to nehýbe, nejsou to vlny ale jsou to změny gravitace. Je to možné nebo se mi to zdá? Moderátore, potom tady ty OT prosím odmaž. :)
gardenroute

#540 Příspěvek od gardenroute »

mouchanek píše:O počasí vím, leje tam celý prosinec, ale mám na počasí štěstí tak doufám že i teď :-)
Nevěřím tomu, že to na počátku ledna bude jinak, ale teplo je furt, jen ne slunce :( Koh Samui je fakt velká anomálie (hlavně svou polohou), jezdím o Vánocích na Koh Chang 7 let (jen s výjimkou 2013, kdy jsme se vraceli z Afriky), a pokaždé přes přelom roku na Koh Samui pršelo, "bouřilo", stržené pláže, bláto apod. Obvykle nám odtama volali na.raní známí, co tam mají "barák"... Ale přeji určitě výjimečně dobré počasí.
mouchanek píše:Z Prahy do Londýna, do Hong Kongu a na Samui, cekacky na prestupech okolo 2 hodin. První let je s British, pak Cathey a z HK z Bangog Airways, ale celé to je přes Cathey Pacific
To je hrůza, proto ta parádní cena, já již léta létám s Emirates (mám tam již věrnostní program), takže toto bych již dnes asi nedal. Z Prahy A380 do Dubai, kde příjemný overstop tak akorát na rozhýbání, sprchu a točený ve 2:00 ráno :mrgreen: , a potom zase A380 do BKG, v letadle kolem 10 hod. celkem :D Ale přiznám, že na počátku jsme lítali s TVS a jeho 737 Pha-Bkg (přes Muscat v Ománu), běžně 14-16 hod (!), naprostý horor, jen jednou směrem tam jsem to dali v "dobytčárně" (jinak se to nazvat ani nedá), když manželka (jinak velmi sportovní a namakaný typ) potom v BKG ráno po noci absolvovala drobnou možná embolii, tak nazpět jsem již bookoval byznys, který se u nich dal pořídit doslova za hubičku. Ja tam radeji ani nepil, ani nejed, nebot fronty na zachody na 30 minut (!), z dlouhe chvile jsem to stopoval :?
Tak at ti ti vyjde, dej pozor na jejich legislativu, ktera neni uplne pruhledna, jak tam loni Ptaaka uz radeji nebral, byt jsem tam predtim problemy nemel a natocil spoustu leteckeho videa, ktere tady bylo take publikovano...
OK2BUH píše:Když tak koukáš z toho okna tak se zaměř na jednu věc. Moře z těch 10 km vypadá jako slupka pomeranče, jsou tam vyvýšeniny a prohlubně. Ale zdá se mi, že se to nehýbe, nejsou to vlny ale jsou to změny gravitace. Je to možné nebo se mi to zdá? Moderátore, potom tady ty OT prosím odmaž. :)
A Ty už toho tolik nepij, at vydrzis do zlateho prasete :mrgreen:
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“