Kompatibilita Boscam rc305

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
lukinn

Re: Kompatibilita Boscam rc305

#16 Příspěvek od lukinn »

Tak po sehnání veškeré kabeláže a několika hodinách pokusů nic.snazil jsem se spárovat boscam RC 305 a boscam TS 351.a asi jsou gajove :?
Když dám kamerku přímo na monitor tak hned pěknej obraz.kdyz připojím kamerku do tx a rx zapojím na monitor tak (no signál).Ale přeci si trochu rozumí protože když odpojím napájení od vysílače tak na displeji naskočí šumění místo (no signál).
Ještě tam mělo přijít minim osd které jsem tam hned na začátku připojil,ale pak jsem ho vyloučil dokud to nebude šlapat bez něj.
Napájení 3s lipol.kanalu vyzkoušeno tisíc kombinaci 8 jak má být a pak náhodně.a přijímač je dost teplej a vlastně i vysílač.
Děkuji za pomoc
JosefSvejk

#17 Příspěvek od JosefSvejk »

To vypadá spíš na problém mezi kamerou a vysílačem. Chtělo by to zaexperimentovat s tím čtyřpólovým konektorem.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
lukinn

#18 Příspěvek od lukinn »

Do něj mám napájení plus mínus(led svítí)a pak žlutý na video a černý GND oba do kamery a plus posílám 5v na kameru jinak by nešla.
dracekvo

#19 Příspěvek od dracekvo »

A je ta kamera na 5V? Měl sem to samé, že sem napojil kameru na 5V (DAL700) výstup z vysílače, ale nešlo to. Po přepojení na výstup napájení kamery bez stabilizace 5V to šlapalo v pohodě.
Používám teda Eachine ET600R, ale počítám že je to vše na jedno brdo.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
lukinn

#20 Příspěvek od lukinn »

Mám tu samou kamerku,ale tenvystup z boscam je 12v.proo jsem dal napájení zvlášť.
lukinn

#21 Příspěvek od lukinn »

Tak jsem už ze zoufalství použil napájení kamery s vysílače a kouř.Kamerka to má za sebou.chudera před vanocema :cry:
Vzal jsem kameru co mám doma zkusil zas na monitor a jede.po připojení na vysílač nic.už asi jedině ten Jack z přijímače.jestli nemá být 3pinovy.
dracekvo

#22 Příspěvek od dracekvo »

Aha to mě mrzí. No nesmíš to tak bezhlavě zapojovat.
Abych pravdu řekl, tak nevím. Ještě mě napadá jedna věc, že u jednoho kabelu mám kupodivu obraz na červeném jacku místo na žlutém. Holt čína no.
To by chtělo mít funkční setup a podle toho pak diagnostikovat jednotlivé komponenty.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
lukinn

#23 Příspěvek od lukinn »

Tak jsem si hrál s tím 4pinovym kolíkem do přijímače a já měl stínění jako první pin (od kabelu) a na obrázku o stránku zpět to je jinak.tak jsem to tak udělal. 8)
Po připojení společné baterie pro přijímač a display lezl z displeje ihned dým a smrad.obrazovečka dala kožu :evil:
Tak že s kamerky, vysílače, přijímače a displeje mě zůstali už jen ti dva co si nerozumějí. :?
Tak teď nevím jestli se na celý fpv vyprdnout.a nebo někde vzít jetý kompletní a kompletně funkční a propojeny set.
Jestli někdo něco má ať pošle SZ
Dik
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“