DJI Mavic
Re: DJI Mavic
docela slusna rychlost, az 60 MPH (ca. 96,5 km/h)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sNWxlnSZTw0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sNWxlnSZTw0[/youtube]
tolik jsem lítal i s P2 s větrem v zádech 
- gardenroute
Fakt ? S P1 mozna, ale s P2 asi ne. Ja mel P1 modifikovanou s o neco lepsimi Antigravity motory a vykonnejsimi 9415 vrtulemi, a delal jsem max. (v Atti) jestli dobre vzpominam nekde kolem 70-75 km/h, s P4 ve Sportu jsem v lete letel kolem 83-84 km/h bez vetru.mouchanek píše:tolik jsem lítal i s P2 s větrem v zádech
Tedy ano, pokud jsi letel s tou P2kou v nejakem zacinajim orkanu v zadech (to jsi za chvilku letel i Ty
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
úplně první fw. co v tom byl, to uměla i stoupat a hlavně klesat 
- gardenroute
Jo, ten jeste neco umel, ale pres 90 kmh ?
Co citam po nete pri tvrdsom pristati ci az malej havarii casto nenapadne vyskočí gimbal a nakolko su nasladne vo videu vibracie ludia ich posielaju na reklamaciu, je to dost nenapadna chybicka a majitelia o moznosti dat to spat nevedia.
Prikladam obrazky
Prikladam obrazky
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Koukám, odloženo nejdříve na prosinec, to fakt do těch vánoc nebude 
tak 9.12. - 7.1.2017
tak 9.12. - 7.1.2017
mouchanek píše:Koukám, odloženo nejdříve na prosinec, to fakt do těch vánoc nebude
tak 9.12. - 7.1.2017
Distributor v ČR dostane první várku tento týden, ale zdaleka to nepokryje velkou poptávku a předobjednávky...
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Jasne, CR dostane dvacet kousku
Ale stejne je zajimave jak DJI funkcemi ovlivnila budouci majitele, pritom cena neni zrovna nizka, hlavne je startovaci a taky stroj neni jeste odtestovan, ikdyz se da predpokladat, ze kvalita bude zarucena, ale muze se stat cokoli, kazdopadne takovy poprask nebyl ani kuli zadne z verzi Phantoma.
Já si myslim, že hlavním tahákem je design a ten se jim celkem povedl, zkrátka už to nevypadá jako hnusná bílá hračka. Navíc ta reklama, hodně slušně vyhlížející produkt, a osvědčená firma.. podle mě to na trh sedlo jak prdel na hrnec. Na tohle spoustu lidí čekalo, lidí, kteří by si phantoma nekoupili a mavica jo, i kdyby měl totžnou výbavu a funkce.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Tak, vzhled, funkce podobne Phantomu, ale hlavne multifunkcnost pri zachovani kvality videa a blize k sportovnimu pojeti, FPV atd... Mozne je ze timto odepsali nejen Karmu (ta se odepsala sama taky) ale mozna i Phantoma, uvidi se...
Som zvedavy co DJI predstavia zajtra udajne phantoma 4pro a inspire2
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
- gardenroute
A je spousta lidí, kteří možná nevidí rozdíl mezi tím Phantomem a Mavic, když to takto stále srovnávají... Ale hlavně jsi asi žádnou z posledních DJI koptér v ruce pořádně neměl, aspoň tedy Mavic a P4? Protože právě Mavic trochu tu plastovou hračku připomíná daleko více než P4, který již dávno tu "hnusnou bílou hračku" nepřipomíná. Celý spodní díl je z hořčíkové slitiny, a použité plasty jsou úplně něco jiného, než u předchozích modelů. Phantomy (zejména 4ku) lidé pořizují z naprosto jiných důvodů, než nějaký design - prodeje a neunavné kopírování tohoto "hnusného designu" to jen potvrzuje, nicméně proti gustu žádný dišputátj.s píše:Já si myslim, že hlavním tahákem je design a ten se jim celkem povedl, zkrátka už to nevypadá jako hnusná bílá hračka....lidí, kteří by si phantoma nekoupili a mavica jo, i kdyby měl totžnou výbavu a funkce.
No tohle je jiz uplny nesmysl, byt to chapu proto, ze pisatel je uplny novacek. Jen pro info, na P5 se usilovne pracuje, a bude odpremierovana v pol. dubna 2017. Mezitim se pravdepodobne dockame jeste mezikusu pod oznacenim P4 PRO. Mozna dokonce zítra spolecne s Inspire 2.Alesonky píše:Tak, vzhled, funkce podobne Phantomu, ale hlavne multifunkcnost pri zachovani kvality videa a blize k sportovnimu pojeti, FPV atd... Mozne je ze timto odepsali ...i Phantoma, uvidi se...
Jojo novacek jsem...na tomto foru
ale vubec tu nejsem.proto, abych se s nekym prel, rad si prave prectu nazory zkusenych, co maji nove drony hned doma, nebot mezi ty nepatrim, ale do budoucna pokud se osvedci Mavic, by se mi libilo, tahat ho sebou na trek, nebot Phantom na toto neni, ale proste doposud male skladne drony nebo spis koptery nemeli kvalitu jak provedeni konstrukce, spolehlivost tak kvalitu videa, a v ruce jsem nemel ani P4 ani Mavic, je P3 a nijak mne neurazi vzhledem ani P3, za dulezitejsi povazuju funkcnost!
Neměl, stejně jako 99% lidí, kteří prvotně koukají na to, jak to vypadá na obrázku pak možná na videu a nakonec to spousta lidí má v ruce až ve chvíli, kdy jim to přiveze pošta domu...
Chápu, že máš na to nějaký pohled a máš to prozkoumané do detailu, ale když se podívám na jakýkoli phantom, tak prostě vidim hnusnou bílou krabici, která mi připomíná hračku v jekékoli svojí verzi a nelíbí se mi to. V souvislosti s cenovkou je to pak prostě věc, která mou pozornost odvrací jinam. Jestli se ti ten design líbí, tak prosim, ale je blbost tvrdit, že se P4 od předchozích verzí designově výrazně odlišuje... Navíc jestli je to z plastu nebo hořčíkové slitiny je pro mě detail, kterej má dost nízkou prioritu. Mavic na mě působí designově lépe ve všech směrech (na obrázku - ne v reálu, kterej nemůžu srovnat), ale právě o ten obrázek, reklamu, vzbuzení zájmu jde, a to se DJI povedlo a právě tím odlišným designem získá nové zákazníky.
Ať si tedy Phantomisti zůstanou u Phantomů (dle tebe se svým vyhraněným pojetím naprosto odlišným od Mavica). A ano design Mavica je u DJI novinka a jestli to nevidíš, tak ať ti to vysvětlí manželka.
Lidé samozřejmě pořizují Phantomy z jiných důvodů, než je design, přecijenom to asi není výzdoba do obýváku, ale o to přeci nejde proboha.. Ten Phantom by mohl mít naprosto stejné vlastnosti a vypadat dobře... Jestli si myslíš, že prodejci kopírují ten vzhled opravdu kvůlit tomu, jak "dobře" Phantom vypadá, tak já ti to neberu, ale mám na to teda hodně jinej názor. Podle mě v tom totiž hlavní roli hraje ta celosvětová reklama, kterou mají ti kopírovači zadarmo, protože každej nejdřív vidí ten podobný design.
Já si nemyslím, že by Phantoma Mavicem odepsali, ale rozhodně někteří Phantomisté na Mavica přejdou a hlavně tím firma získá nové zákazníky, zákazníky, kteří by si Phantoma, jak jsem psal již na začátku, nekoupili.
Chápu, že máš na to nějaký pohled a máš to prozkoumané do detailu, ale když se podívám na jakýkoli phantom, tak prostě vidim hnusnou bílou krabici, která mi připomíná hračku v jekékoli svojí verzi a nelíbí se mi to. V souvislosti s cenovkou je to pak prostě věc, která mou pozornost odvrací jinam. Jestli se ti ten design líbí, tak prosim, ale je blbost tvrdit, že se P4 od předchozích verzí designově výrazně odlišuje... Navíc jestli je to z plastu nebo hořčíkové slitiny je pro mě detail, kterej má dost nízkou prioritu. Mavic na mě působí designově lépe ve všech směrech (na obrázku - ne v reálu, kterej nemůžu srovnat), ale právě o ten obrázek, reklamu, vzbuzení zájmu jde, a to se DJI povedlo a právě tím odlišným designem získá nové zákazníky.
Ať si tedy Phantomisti zůstanou u Phantomů (dle tebe se svým vyhraněným pojetím naprosto odlišným od Mavica). A ano design Mavica je u DJI novinka a jestli to nevidíš, tak ať ti to vysvětlí manželka.
Lidé samozřejmě pořizují Phantomy z jiných důvodů, než je design, přecijenom to asi není výzdoba do obýváku, ale o to přeci nejde proboha.. Ten Phantom by mohl mít naprosto stejné vlastnosti a vypadat dobře... Jestli si myslíš, že prodejci kopírují ten vzhled opravdu kvůlit tomu, jak "dobře" Phantom vypadá, tak já ti to neberu, ale mám na to teda hodně jinej názor. Podle mě v tom totiž hlavní roli hraje ta celosvětová reklama, kterou mají ti kopírovači zadarmo, protože každej nejdřív vidí ten podobný design.
Já si nemyslím, že by Phantoma Mavicem odepsali, ale rozhodně někteří Phantomisté na Mavica přejdou a hlavně tím firma získá nové zákazníky, zákazníky, kteří by si Phantoma, jak jsem psal již na začátku, nekoupili.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk