Cheerson CX-20 rozdíly ? a poradna ? + alternativy
Re: špatný motor u CX-20?
Je objednána přes banggood takže reklamace asi nemá smysl.
v tom případě bych to rozebral a zjistil v čem je opravdu problém.
do vzduchu bych s tím nechodil. Ale rozborka nemusí být úplně jednoduchá
do vzduchu bych s tím nechodil. Ale rozborka nemusí být úplně jednoduchá
Myslíte rozebrat motor?
Levej zase nejsem
, ale asi zkusím napsat na banggood, jestli nic neudělají, tak rozeberu a zjistím co s ním je.
Opravdu to vypadá na ložiska.I co jsem se díval na youtube co mají stejný problém.
Opravdu to vypadá na ložiska.I co jsem se díval na youtube co mají stejný problém.
pokud si na tu výměnu ložisek troufáš, tak za pár korun doženeš nový japonský a máš pokoj.
Uvidím co mi řeknou a když tak to udělám.
Tady dávám takové orientační video co to dělá.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5bScBHU698o[/youtube]
Tady dávám takové orientační video co to dělá.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5bScBHU698o[/youtube]
video jsi označil jako soukromé, takže těžko se na něj někdo podívá 
Sakra, to mi nedošlo 
Už by to mělo jít. Díky za upozornění 
tohle spíš vypadá na špatně utažený motor na rameni , nebo něco jiného v tom rameni.
šrouby ve jsou dotažené, teda aspoň na těle nebo je motor uchycený ještě jinde?
-
cartoonist
Re: Cheerson CX-20 rozdíly ? a poradna ? + alternativy
zdravím,asi před měsícem jsem cx 20 koupil na banggood.com.Neběžel mi jeden motor.Nastala dlouhá konverzece,poslali mi druhou řídící desku?motoru ta byla trochu jiná,ale prý kompatibilní/nešla/tak jsem koupil jinou,stejnou jako ta původní a ono nic.Vidíte,že tomu vůbec nerozumím,ale nebojím se experimentovat!Taky to nešlo.Video nestačilo,prý to mám poslat zpět!Stála myslím 6tisíc i s DPH na celnici,poštovné jsem našel za 2,500,-nebylo co řešit.
Vrátili mi 10dolarů,ať jdou do prdele!Potom jsem koupil za 62dolarů flight controller,mezitím to už umím rozdělat podle schématu a ono bzučí a svítí a neletí.Podle návodu na youtube jsem vyndal napájení controller a proud šel skrz mini USB cosi jsem restartoval a ono se roztočilo.Ovšem po zasunutí napájení zpšt to furt neletí!
Nemá někdo ponětí co s tím je?
Vrátili mi 10dolarů,ať jdou do prdele!Potom jsem koupil za 62dolarů flight controller,mezitím to už umím rozdělat podle schématu a ono bzučí a svítí a neletí.Podle návodu na youtube jsem vyndal napájení controller a proud šel skrz mini USB cosi jsem restartoval a ono se roztočilo.Ovšem po zasunutí napájení zpšt to furt neletí!
Nemá někdo ponětí co s tím je?
Re: Cheerson CX-20 rozdíly ? a poradna ? + alternativy
a mas dobre zkalibrovane ovladani ? Kdyz ho mas pripojene pres USB k Mission Planneru a zkusi dat ARM tak to pise do logu co ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
-
cartoonist