Ivane, četl jsem tvou SZ, omlouvám se, že jsem dosud neodpověděl, ale trápí mě nějaká viróza

Chtěl jsem Ti poslat video té nehody s telemetrií naklíčovanou přes DashWare, bohužel to ale zatím nechodí pod Win 10 s
Anniversary updatem
Já tento problém moc neřeším, od P4 k Mavicu asi přecházet nebudu (jsou tam pro mě některé nevýhody, pro mě zatím zásadní), spíše uvidíme, s čím přijde P5 v polovině dubna...
Nicméně nepochybuji, že výrobci 3. stran přijdou brzy (někteří již přišli) s různými adaptéry pro velké tablety/phablety a lepší držení, tím ale přijdeš o ten zásadní benefit věci, kterou snadno strčíš do kapsy. Mě to také ale moc nevyhovuje, je to hodně malinkaté, nedrží se mě to nejlépe, ale možná to bude o zvyku.
Největší průšvih toho spíše vidím, že pro nějaké létání (např. FPV) na větší vzdálenost to zatím je katastrofa s koukáním na malý smartphone, žádné videobrýle či monitor není jak připojit (s vyjímkou tabletů s HDMI Out, jako je
nVidia Shield).
DJI OcySync Googles jsou zatím v nedohlednu, to nemluvím o předpokládané ceně, která prosákla, a odhaduje se na 699 USD, což (pro mě) zase takové překvapení není, něco takového jsem čekal, i vzhledem k ceně konkurence (např. Dominator HD2), která toho mnohdy tolik nenabízí (1080p, bezdrát, možná VR). To možná zchladí zájem mnoha pilotům, kteří se nechali uchlácholit "
kecy o konkurenci"

To číslo je ale bez záruky...