DJI - Phantom 3
-
Letajici cestmir
Re: DJI - Phantom 3
Další problém je tu. Dokoupil jsem 3 baterii a ta se mi po nabití nevypne, ale signalzuje nadměrný nabíjecí proud. Nevíte co s tím. Firmware jsem na novou verzi provedl ihned po nákupu. Díky.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
- gardenroute
To je original DJI baterie (predpokladam, ze ano)? A jak presne Ti to signalizuje?
V kazdem pripade je nabíječka soucasti chytre baterie, takze urcite na vymenu...
V kazdem pripade je nabíječka soucasti chytre baterie, takze urcite na vymenu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
-
Letajici cestmir
Začne 2x problikávat ledka číslo 3. Podle manuálu je to "detekován nadměrný nabíjecí proud".
A když zmáčknu tlačítko zapnutí, tak všechno zhasne a je to ok, ale přece jen je to něco, co drží 20K ve vzduchu. Takže reklamace?
A když zmáčknu tlačítko zapnutí, tak všechno zhasne a je to ok, ale přece jen je to něco, co drží 20K ve vzduchu. Takže reklamace?
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Letajici cestmir píše:...ale přece jen je to něco, co drží 20K ve vzduchu. Takže reklamace?
Bez váhania by som reklamoval, keď nechceš dopadnúť ako moja koptéra s "chytrou" batériou... 2x zlyhala batéria, 2x iná batéria... a s DJI servisom v prípade rozbitej koptéry nemám dobré skúsenosti, batériu mi vyreklamovali, koptéru ktorá padla kedy zlyhala batéria, už nie... a keď máš to v záruke, neváhal by som.
- gardenroute
Jak píše Dominik, u baterie bych vůbec nevahal, reklamace obratem
Z jakeho prodejniho kanalu to je ? Oficialni DJI distribuce u nas, nebo nejaky "sedy" dovoz z Ciny apod.?
Z jakeho prodejniho kanalu to je ? Oficialni DJI distribuce u nas, nebo nejaky "sedy" dovoz z Ciny apod.?
-
Letajici cestmir
Mělo by to být ofiko. Kupoval jsem v kamenné prodejně v Brně. Raději nebudu jmenovat, třeba za to nemůžou. Berou od Pelikána, tak asi origo.
- gardenroute
Určitě za to nemohou, mě spíše jednalo o to, zda to není nějaký čínský "battery klon" 
Re: 4K
dneska to dorazilo jestli bude o víkendu počasí tak vyzkouším jestli je nějaké zlepšeníprochel píše:tak sem na to zvědavej jak to bude fungovat objednal sem to na fantoma 3 4K
u něj je přenos videa taky nic moc ve 100 m už není nic
[album]5935[/album][album]5934[/album][album]5933[/album]
- gardenroute
Obcas to pouziji na P4ce, docela to pomaha, treba nekde pod stromy, LightBridge je vice spolehlivy i na vetsi dalku s terennimi prekazkami.
-
Letajici cestmir
Mám ho 14 dní a je supr. Vyšel mě na 59 dolarů. Phantom tam sedí perfektně.
Zdravim ve spolek,
koupil jsem si Phantoma 3 standard a mam mobil samsung S7. V obchode jsem si nechal udelat veskere aktualizace. Vse slape jako hodinky az na robrazeni map v DJI GO. Okno zustane sedive (jako kdyz se nenactou mapy) i kdyz mam mobilni data aktivovana. Predlozil jsem problem v obchode a po konzultaci s technikem pro DJI jsem zjistli, ze si mobil napojeny pres wifi s ovladacem musi sam urcit, ze jde pouze o parovani a internetova data tahat pres mobilni site. S temito poznatky jsem se obratil na technickou podporu pro s7, kde mi rekli, ze s tim nemaji zkusenosti a ze problem predaji dal. Setkal se s tim uz tady nekdo? Poradte prosim.
koupil jsem si Phantoma 3 standard a mam mobil samsung S7. V obchode jsem si nechal udelat veskere aktualizace. Vse slape jako hodinky az na robrazeni map v DJI GO. Okno zustane sedive (jako kdyz se nenactou mapy) i kdyz mam mobilni data aktivovana. Predlozil jsem problem v obchode a po konzultaci s technikem pro DJI jsem zjistli, ze si mobil napojeny pres wifi s ovladacem musi sam urcit, ze jde pouze o parovani a internetova data tahat pres mobilni site. S temito poznatky jsem se obratil na technickou podporu pro s7, kde mi rekli, ze s tim nemaji zkusenosti a ze problem predaji dal. Setkal se s tim uz tady nekdo? Poradte prosim.
- gardenroute
V nastaveni S7 by mela byt v nastaveni WiFi volba "Inteligentni přepínač sítě", která automaticky přepíná dostupné sítě (tj. WiFi a 2G/3G, vc. přepínání pásem 2.4/5GHz), tak aby si smartphone zachoval stabilní připojení k Internetu. Tzn. že zůstane připojený přes navázané WiFi k letadlu, a současně si bude přes 3G tahat to, co nemá přes WiFi k dispozici. Vyzkoušej to, mělo by to fungovat.Markan píše:Zdravim ve spolek,
To uz jsem zkousel. Stejne tak wifi direct, WPS a cosi, co pomaha mobilnimi daty pri slabem wifi signalu a velkym stahovanym souborem.
Jeste doplnim, ze na jinych telefonech (LG g2 a nejakym lenovu) mapy slapali. Takze chyba musi byt v mobilu
Jeste doplnim, ze na jinych telefonech (LG g2 a nejakym lenovu) mapy slapali. Takze chyba musi byt v mobilu
Ide zima... čo to DJI nevymyslí
Ohrievač batérií na P3 ..
https://xtreme.sk/DJI-PHANTOM/PHANTOM-2 ... ac-Baterie
https://xtreme.sk/DJI-PHANTOM/PHANTOM-2 ... ac-Baterie