t-rex 450 pastorky
t-rex 450 pastorky
Chtěl bych se zeptat jestli někdo skoušel měnit pastorky na motoru, konkrétně 12T za 13T, jak pak rex létá ? Předpokládám asi vyšší otáčky a menší výkon... Jak je to s opotřebením motoru ? Neměřil někdo náhodou otáčky ?
mam tam origo motor, regulátor do MT a pastorek 11z, ve 2. plynu točí asi 2500 otáček, na mě je to ažaž
teď laboruju s motorem Mega, A123 a pastorkem 15z, ale zatím nevychytané, tak tu nebudu trousit...
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
PanChalan píše:Tak sem to vyměnil za 13T, otáčky se zvýšily hodně, to by byla akrobacie, ale baterka se vycula snad do 5ti minut, takže tam vrátim dvanáctku, takhle bych si moc nezalítal
Jak dlouho ti to vydrzi s 12kou? Zda se, ze 13 je na me moc, sotva se ucim letat, tohle mi tam totiz frkli cinani
MINI TITAN + 15 pastorek
Ahoj mate nekdo zkusenosti jak to leta s 15 pastorkem na MINI TITANU ted mam 13 Z ale uvazuji prave o 15 Z diky
Mad_Box píše:15z na MT je možné ale spíš s A123. Pokud máš origo pohon a lipolky zůstal bych na 13z, s 15z by jsi zbytečně přetěžoval pohon a navíc by jsi musel jet na 70% výkonu aby jsi nepřekrošil max. otáčky a pak by ti zbytečně topil regl.
Ahoj dekuji za odpoved, použivam A123 a original motor, no jde mi o to jestli s 13 Z a nastavenim governor mod a vykonu na 80 procent mohu udelat let na zadech ....