Kde robim chybu?
Postrehol som tiez, ked bola bateria nova Dji go hlasilo kapacitu 4592mAh
Co mi prosim poradite? Je mi jasne, ze pouzivanim baterie degraduju...ale tak rychlo? A hlavne ked nestoja prave najmenej
Vyřešeno...pravděpodobnětexmur píše:Dotaz co mohlo způsobit následující havárii:
zhruba ve 150m výšce se stroj začal náhle točit kolem vlastní osy a nedalo se to nijak vyrovnat směrovkou, stal se neovladatelným ale nepadal. Aktivován RTH točení ustalo a začal klesat. ...
Letajici cestmir píše:Používáte někdo jinou než origo nabíječku? Nabíjení jednu po druhé je dost nepraktický a nabíjecí stanice na 4 baterky za 10K je dost peněz. Narazil jsem na tuto:
http://www.kabelmanie.cz/smatree-tri-ka ... phantom-3/
Ale jak tak čtu o li-pol bateriích, tak se raději zeptám. Díky.
TiroP3s píše:Zdravím všechny zkušené,
na starý kolena jsem si pořídil DJI P3S. Mnoho přečetl, mnoho videií shlédl. Přesto problém - dnešní let -první - nedopadl zrovna nejlépe ale havarie byla ..
Dík.
TiroP3s píše:rzboril
zdravím,
no kalibrace proběhla v pořádku, pokud mluvíme o kalibraci modelu. Budu dál bádat.
Dík
TiroP3s píše:rzboril
zdravím,
no kalibrace proběhla v pořádku, pokud mluvíme o kalibraci modelu. Budu dál bádat.
Dík
Nevím co máš přesně na mysli tou funkcí "head free" byť ji asi chápu, nicméně každému Phantomovi (řekl bych i jiné koptéry na DJI a pod. letových kontrolérech) se po otočení předkem k pilotovi samozřejmě otočí smysl bočení a klopení, plyn a rotace zůstává samozřejmě stejněTiroP3s píše:...No nicméně tady ještě zůstává problém. Tento model by měl být jestli se nemýlím tzv. "head free". Ale já když jsem ho natočil předkem k sobě tak ovladače se začali chovat obráceně....
No vítej v klubuTiroP3s píše:Zdravím gardenroute...je to adrenalinový koníček...musím za létáním jezdit mimo Brno...děkuji za reakci.Tiro