T-rex 700 nitro
Re: T-rex 700 nitro
Dnes som v spalovaku vymenil listy Torsion Blade Solid za PRO3D z HK a normalne som bol prekvapeny. Tie ksunty z HK lepsie sedia ako torsion. Je to stabilnejsie, prelety su plynulejsie a vrtas je stabilnejsi.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Tak jsem dnes taky vytáhl 700vku. Po nedělním pádu znovu OK. Nové listy SB, nějaké kloubky, převod v předním domku kardanu a ocasní trubka
. Když už to bylo rozhozený motor jsem rozkuchal a vyměnil podložku pod hlavou z 0,1 na 0,2mm (krmím to 20% nitrem). Nevím co přesně to způsobilo ale začalo to nějak míň žrát. Lítám 7min30sec na plno a rozhodně to nešetřím. Milé překvapení 
Spektrum DX8
T-REX 450 PRO microbeast
Protos 500 microbeast
T-REX 600 EFL
T-REX 700 3G NITRO
T-REX 450 PRO microbeast
Protos 500 microbeast
T-REX 600 EFL
T-REX 700 3G NITRO
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
IgorGSM píše:Dnes som v spalovaku vymenil listy Torsion Blade Solid za PRO3D z HK a normalne som bol prekvapeny. Tie ksunty z HK lepsie sedia ako torsion. Je to stabilnejsie, prelety su plynulejsie a vrtas je stabilnejsi.
Ano, záleží co od listů chceš.. Můžu prozradit, že se chystají nové listy Torsion. Bílé TB Natural pro toho kdo chce levné, univerzální listy a tupější chování než mají SOLIDy. A potom nový design listů SOLID. Flybar(pádlovka) budou stejné jako doposud, ale FBL budou těžší a budou mít okolo 172 gramů. Díky tomu budou lépe sedět na táhlých menévrech atd. Momentálně se listy testují. Více info bude..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
- proč těžší? Vždyť jsou takhle boží! To z nich budou SpinBladyËWRYBADY píše:Momentálně se listy testují. Více info bude..
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
Howking píše:- proč těžší? Vždyť jsou takhle boží! To z nich budou SpinBladyËWRYBADY píše:Momentálně se listy testují. Více info bude..Když se dobře nastaví bezpádlo, tak se i s lehkými dá letět přes 200 km/h. Jediná váha navíc, kterou jsem ochoten spolknout jsou ty bílé konce
No někmu sedí víc ty těžší.. Tak proto.. Já budu lítat pádlové..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
Já budu lítat pádlové..
přesně tak , to se mi ulevilo, že pádlové zůstavaj stejné , ufff
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Já to taky krmím 20% nitrem mám pádla a letový čas 8 min a přijde mi že to žere nějak moc ještě ani pořádně nezačala sezóna a už jedu 5 kanistr rapiconJara3030 píše:(krmím to 20% nitrem). Nevím co přesně to způsobilo ale začalo to nějak míň žrát. Lítám 7min30sec na plno a rozhodně to nešetřím. Milé překvapení
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Vitej u nitra
Kdyz byla nalada, tak jsem kanistr vylital za odpoledne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Vitej u nitra![]()
No já to právě prokládám 550
prochel píše:pkotatko píše:Vitej u nitra![]()
No já to právě prokládám 550
A ja to prekladam este aj 450 a 600E takze toho nitra mi staci tak 8 kanistrov na sezonu. Inak teraz je akcia v jednom nemenovanom shope 86€ za 4x5L 20% nitro
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Nema niekto zaujem o T-REX 700N ? Majitel presiel na Elektro. Blizsie info SZ.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Lze jeste koupit Trex 700N? A jestli ano tak odkud?
Solo pro 100,mcpx BL spectrum dx6i
Kouknul bych venku nebo kontaktoval benovo letadýlka. Co jsem si všiml tak 700nitro načas nebyla ani ke koupi na ofiko stránkách ALIGNU.
Ted tam cpou místo gpro beasta. Jinak tě upozorním .že unás nemáš šanci na 700N sehnat startovací hřídel. Čekal jsem na ně 4 měsíce .
Ted tam cpou místo gpro beasta. Jinak tě upozorním .že unás nemáš šanci na 700N sehnat startovací hřídel. Čekal jsem na ně 4 měsíce .
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
Pánové, hledám a hledám a marně a marně...
jaká je osová vzdálenost (od hlavní po ocasní) u T-700? předpokládám že N a E budou stejně dlouhé...
jaká je osová vzdálenost (od hlavní po ocasní) u T-700? předpokládám že N a E budou stejně dlouhé...