Já to na analogu s Ptaakem odlétal s Dominatory 1, k jejichž rozlišeni i FOV bych se již vracet nechtěl, byť byly takřka nesmrtelné, univerzální, spolehlivé a ve své době vynikající, a pošilhavál jsem pro P4ku právě pro Dom HD2kách, 1ky moc povedené nebyly.
Názory na HD2 jsou celkem rozporuplné, vedle pekelné ceny řadu lidí (stejně jako Tebe) nějak děsí velké FOV, pro mě osobně by byl asi naopak pokrok, nevím proč to velké FOV mnohým tak vadí ? Já do nich zatím nekoukal, ale mám to přislíbené od kolegy Zdeňka, který je s nimi moc spokojený, možná to tady také okomentuje
Měl jsem mnohokráte na očích i
Zeiss Cinemizery, ty mají opravdu perfektní obraz, ale moc malý, to je pro mě jejich velká vada, vedle toho, že primárně nebyly vyvinuty pro FPV...
Kdybych nemusel řešit snadný transport právě kvůli cestování (Domy jsou celkem skladné), šel bych možná do nějakého toho kýblu na hlavě, jako např. jako jsou např. tyto docela levné Skyzone SJ-V0, které mají FOV 72°, celkem dobré recenze a docela dobrou cenu kolem 5.5 kKč... Bohužel jsou moc velké a mají pro mě zbytečné vestavěné analogové FPV. Nebo ještě levnější Eachine Goggles One, také s dobrými recenzemi a směšnou cenou (ve srovnání s konkurencí) kolem 3.7 kKč
Nižší (resp. skoro žádný) lag na HDMI oproti USB aplikaci je vyloženě viditelný, zkoušel jsem to na velké domácí TV, ten rozdíl je markantní, proto bych do řešení např. nVidia Shield s HDMI výstupem již dnes nešel, tam se musí lag ještě násobit

Nezkoušel jsi to ?
Když přišla P3 s LB, tak jsme o tom tady často psávali, to když ještě nebyl k dispozici ten samostatný HDMI modul přímo do LB v kontroléru. Dnes to už asi moc význam nemá ...
Pozn. 5.5.2017 : Ostraněny přímé linky - odkazy, nebotˇse admin fora domnívá, že se tím nějak obohacuji (což je absurdní nesmysl), je to pravidly nějak zakázáno. Musíte si to tedy najít sami, linky byly beztak již dávno mrtvé...