romko1 píše:...Uz ked ste nacali tuto temu predaj P3A a prechod na P4, neda mi nepolozit otazku preco P4?
Jen na co si vzpomenu nejdulezitejsiho :
- zcela jiné trupove ulozeni, vždy předtím byl nosny hlavne plastovy trup, dnes je nosny hlavne ram z horcikove slitiny, všechna elektronika lepe oddelena od vibrujících komponentu
- modernejsi a lepe optimalizovany gimbal, jeho jiné a lepší centralní zavešeni bez (zranitelnych) dumperu v horcikovem ramu
- 4K (pokud srovnavas P3A), podstatne vylepsena kamera, ktera je dnes lepsi, i nez ta zakladni od Inspire 1
- dvojita IMU, dvojity kompas, to je velmi, velmi dulezite, každý kdo zazil nejaky
FlyAway vi, o cem mluvim
- 4 specialni kamery pro vyhybani se prekazkam, modifikovany/vykonnejsi a lepe optimalizovany VPS
- nove funkce pro specialni letove režimy, to me osobne napr. moc nebere, ale
ActiveTrack je opravdu vyborna a uzitecna věc i pro POI
- rychlejsi (zejména ve
Sport mode), byt je to pro radu lidi navrat k agilite puvodni originalni a rychle P1, zejména je rychlejsi klesani
- vyrazne vylepseny
LightBridge s vetsim dosahem a vyssi spolehlivosti a odolnosti vuci ruseni
- vykonnejsi chytra baterie, která ma jednu hodne velkou "ficuru", ma totiž vyvedeny každý clanek zvlaste do trupu (multikonektor), coz je vydatne při pripadnem "odejiti" nektereho clanku, coz dosud mělo důsledek v okamzitem padu - nyní jen poklesne napeti, ale Phantom to pro bezpecne pristani da (nebo by tedy mel

)...
- vylepsene a vykonnejsi motory (dostali/dostanou je obdobne i nove P3P/A co jdou nyní na trh)
- vylepsene algoritmy pro automaticka pristani a navraty v pripade poklesu napajeni ci
FailSafe, vc. automat. vyhnuti se prekazce v ceste pro
GoHome- celkove modernejsi a vyspelejsi konstrukce a pouzite technologie
Na vic jsem si jiz nyní nemohl vzpomenout, je toho jiste vice
Pozn.: opraveny preklepy (psal jsem ze Smartphone), pro jistotu
...