DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
salamander

Re: DJI - Phantom 3

#916 Příspěvek od salamander »

Určite je to viac ako 1 rok čo sme sa tu bavili či aktualizovať alebo nie.
Keď to lieta a nie sú problémy načo aktualizovať, mne to lietalo bez problémov ,prestal som s tým a lietal som viac ako rok pokiaľ som to nepredal .
Jirkapohl

#917 Příspěvek od Jirkapohl »

S vámi souhlasím.To co říkáte mi řekli i u Pelikána.Firma DJI je sice super,ale komunikace s nimi je asi mizerná.Po koupi Phantoma jsem čekal měsíc na opravnou aktualizaci,naštěstí to bylo OK.Já bych to u Pelikána nechal,potřebuju ale příští tři týdny fotit.Musel bych tam v září znova a to se mi zrovna nechce.Ve Španělsku je jedno z Evropských zastoupení.Už jsem s nimi o problému mluvil.Nechám to u nich opravit a nebudu to muset posílat do DE.Lepší je mít vážně 2 koptéry...... :D
gardenroute

#918 Příspěvek od gardenroute »

Pokud je to problém Phantoma, musel by to byt asi problem L.B. modulu v kontroleru, a to by se jiste tykalo i P3P, ten modul je tam uplne stejny. V tomto jsou tyto 2 verze P3 totozne. Mozna i P4ky, ta ma LightBridge také takrka stejnou verzi.

Nenapadlo Te to zkusit s jinym tabletem ci smartphonem, chova se to stejne ?

O kterých součástkách ten "pan" hovoril? Nevis to presneji ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
yardax

#919 Příspěvek od yardax »

yardax píše:Zdravím pánové. Poprosil bych o radu. P3 Advenced, aktualizace stroje, baterky, rádia i DJI GO ok. Stroj šlape jak hodinky, akorát přenos obrazu... Když se apk spojí s kamerou, zobrazí se obraz, drží pár sekund a šlus. Obraz se sekne, černobílý, NO SIGNAL. Stroj poslouchá dál, jenom nic nevidím na displeji. Navíc, v návodech jsem viděl, že se tablet připojuje na wifi stroje, jenže žádnou nevidím... Chviličku přenos probíhá, ale klekne. Neměli byste radu prosím?

No pánové, rada nepřišla, tak jsem experimentoval a experimentoval, až jsem zjistil.... Asi tak - jak si takhle poletuju bez obrazu, nizoučko, jdu pozadu, abych na stroj viděl a šup, padám do bazénu. Není hlubokej, rádio instinktivně nad hlavu, ale vyskočil tablet z držáku a už vidím jen bubliny.... Přítelkyni zabavuju tel a už to cpu do držáku. Potáhnu aplikaci, spustím, vybírám model, vidím pouze inspire.... jak takhle zavadím o displej, doboku se mi objevjej další modeli, pro mě absolutní novinka. Ok, vyberu P3 a čučím jak puk - obraz v poho drží, žádnej problém!!! Takže - technika ok, akorát novej majitel je trotl :D To už jsem volal i technikovi, že prej to mám dovézt na reklamaci. Kdybych neutopil tablet, nikdy bych na to nepřišel...
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#920 Příspěvek od pjottrhorvat »

Zdravíčko, mam otázku pre tých viac vložených do problematiky :D mam doma Phantom 3 advanced a Phantom 3 4K a chcel by som vedieť či je možnémedzi nimi prehodiť kamery tak aby všetko išlo ako má. Dá sa to vôbec alebo to nepôjde? Dik :)
Dji Phantom 3 Advanced, Dji Phantom 4K, obe ovládané cez Lichi plus nejaké halové poletovadlá :)
gardenroute

#921 Příspěvek od gardenroute »

pjottrhorvat píše:Zdravíčko, mam otázku pre tých viac vložených do problematiky :D mam doma Phantom 3 advanced a Phantom 3 4K a chcel by som vedieť či je možnémedzi nimi prehodiť kamery tak aby všetko išlo ako má. Dá sa to vôbec alebo to nepôjde? Dik :)
Kamery asi nebudou zcela stejne, zejmena jejich elektronika muze byt rozdilna i s ohledem na podporovana rozliseni, na gimbalu je jen vlastní optika se senzorem. Chces kameru menit kvůli poskozene vnejsi optice, ci pro ziskani 4K rozliseni ?
pjottrhorvat
Kontaktovat uživatele:

#922 Příspěvek od pjottrhorvat »

Chcel som na Advanced dať 4k kameru, keďže phantom 4k nemá lightbridge a pravdepodobne s nim bude lietať otec len tak pre radosť tak by jemu 2k kamera stačila. Skúsil som prepojiť celý Gimbal (dal som Gimbal zo Phantoma 4k na Advanced) no ani sa nerosvietil ani nepohol. Preto sa pýtam či to je vôbec možné nejako spojazdniť alebo nie.
Dji Phantom 3 Advanced, Dji Phantom 4K, obe ovládané cez Lichi plus nejaké halové poletovadlá :)
gardenroute

#923 Příspěvek od gardenroute »

Obavam se, ze jsou přes firmware jednotlive komponenty na sebe navazane, a ze to takto nepujde. Pravdepodobne by jsi asi ještě vymenil optiku s optickym senzorem, ale vice asi ne...
Bandolik

#924 Příspěvek od Bandolik »

čistě teoreticky je to jednoduché to prohodit a nejspíš jsou stejné i konektory ale jak zde již bylo řečeno bude to vázáno na FM a hlavně 4K je podle parametrů takový hybrid mezi P3P a P3S a fakt že se ti ani nerozjela nasvědčuje tomu že to nebude tak jednoduché a nejspíš to nebude možné ani po úpravách. Rozdíl mezi Advancet a Profesionál je právě v tom že nemají stejný HV takže pokud bys tu kameru dal na profíka bude fungovat, ale takto s největší pravděpodobností ne. Ale to už tu vlastně zaznělo takže jsem nenapsal nic nového jen trochu jinak :-D
yardax

#925 Příspěvek od yardax »

Zdravím pánové. Nemáte prosím někdo zkušenost s emulátorem androidu na pc, jaký, popřípadě funkčnost propojení rádia a pc tak, aby emulátor usb akceptoval? Nebo jaký soft pro pc na ovládání stroje. Ještě jedna věc, ze stroje jde wifi signál, je možnost tuto síť zviditelnit a přijímat přenášený obraz na pc?
ananas

#926 Příspěvek od ananas »

Ou tak po měsíci a půl konečně zpráva z Dji Německa o závadě coptery. Je tam špatná mainboard a teď uvaziji dát 600,- jen za diagnostiku a vyměnit si mainboard sám za 4500,- nebo si to nechat opravit od nich za 7100,-.. asi mainboard nebude v záruce ikdyž bude namontován od autorizovaneho servisu že?
gardenroute

#927 Příspěvek od gardenroute »

Autorizovany servis je DJI Schondra, Nemecko... Neplest s "autorizovanym" prodejcem.
Bandolik

#928 Příspěvek od Bandolik »

Je li servis autorizovaný pak tam záruka bude na celý stroj, není li autorizovaný pak tam bude záruka na práci a materiál dle podmínek samotného servisu. Pokud si to vyměníš sám nebudeš mít záruku na nic neb instalaci si provedeš sám nikoli servis který by ti měl ručit za to co provedl a pokud vlivem jejich zásahu ( dost špatně se to prokazuje) vznikne jiná škoda tak za ní pak nesou taky odpovědnost toto platí v celé EU bez rozdílu. Jen jim musíš prokázat že tam něco pokazili oni a to bývá dost složité. V každém případě od servisu i bez autorizace bys měl mít záruku na provedenou práci a to minimálně půl roku. Konečné rozhodnutí je ovšem na tobě neb ty jsi ten kdo to bude platit a musí pak žít s tím k čemu se rozhodl
:-D trochu humoru nikdy neuškodí :-D
snoop69

#929 Příspěvek od snoop69 »

Uvažuji o koupi Advanced , ale ještě vybírám v čem ho nosit. Líbí se mi vnitřní provedení jako má skořepinový batoh , ale já bych radši kufr. Nemáte někdo tip ? Cena asi jako za skořepinový batoh. U nás sem objevil kufr na Alze , ale 15tis se mi dávat nechce :lol: Takže asi Aliexpress
Marek_Km

#930 Příspěvek od Marek_Km »

snoop69 píše:Uvažuji o koupi Advanced , ale ještě vybírám v čem ho nosit. Líbí se mi vnitřní provedení jako má skořepinový batoh , ale já bych radši kufr. Nemáte někdo tip ? Cena asi jako za skořepinový batoh. U nás sem objevil kufr na Alze , ale 15tis se mi dávat nechce :lol: Takže asi Aliexpress

Zrovna je v časově omezené akci - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
Akorát nevím, jaká je kvalita. Poštovné z EU HK cca 10 $.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“