DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LeonP

Re: DJI - Phantom 3

#901 Příspěvek od LeonP »

Jirkapohl píše:...Před chvílí jsem mluvil s pánem,který mi řekl,že je to problem všech P3A.Neaktualizovat a automatické aktualizace vypnout.

To je naprostá lež!!!
Můj P3A jede ve všech režimech na 100%, a zcela jistě nejsem sám.
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Jirkapohl

#902 Příspěvek od Jirkapohl »

To netvrdím,že všechny mají tento problém.Možná by stačilo udělat downgrade a pak znovu upgrade.Nikdo si na to však netrofne a já to dělat nebudu.Nevím ani jak.
LeonP

#903 Příspěvek od LeonP »

Kde bydlíš(-jen mesto)?
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Jirkapohl

#904 Příspěvek od Jirkapohl »

Kostelec nad Orlicí.Průšvih je,že v noci valím fotit zříceniny hradů a klášterů do Španělska....
Jirkapohl

#905 Příspěvek od Jirkapohl »

Jinak aktualizace jsem si vždy poctivě zaplatil.Koptéra má nalétáno pár hodin.Po předposlední aktualizaci létala nádherně,bez poruchy,nebo problému.V den,kdy jsem jí dal aktualizovat jsem s ní nalétal asi 40 minut....pak aktualizace a je po ní :(
Jirkapohl

#906 Příspěvek od Jirkapohl »

Sehnal jsem si ještě adresu na servis v Německu a ve Španělsku.Jedu do města Ucero a to je asi 200km od Madridu,kde je servis DJI....
LeonP

#907 Příspěvek od LeonP »

Už se úplně přestávám divit, už mi to začíná být všechno úplně jasné! Hodně štěstí ve Španělsku, snad si aspoň dobře pojištěn, když už jsi takový střelec!
Jirkapohl

#908 Příspěvek od Jirkapohl »

Mám to jako druhé zaměstnání.Jezdím ta 3x za rok.
LeonP

#909 Příspěvek od LeonP »

V případě ostrého slunce doporučuji typ Flat Cap-se schovaným kšiltem.
http://www.nikl.cz/p3627-cepice-fox-chu ... at-cap.php
Jirkapohl

#910 Příspěvek od Jirkapohl »

Trochu nechápu co tím vesničan myslel? :D
romko1

#911 Příspěvek od romko1 »

Nechcem sa zapletat do debaty kto je tu modelar a kto nemodelar a najlepsie by bolo skoncit debatu na tuto temu, pretoze potom toto forum straca zmysel. Dakujem.

Odpoved na tvoj problem je nasledovna: Posledna aktualizacia samotneho FW na drone vysla 7.4.2016 v.1.8.80, t.j. viacej ako 2 mesiace. Ak po tejto poslednej aktualizacii ti zostal mrtvy P3A, tak sa niekde stala chyba. Ci uz pri samotnej aktualizacii, alebo samotny P3A ma problem. Bez cakania by som to reklamoval u predajcu.

Mne presla v pohode aktualizacia FW na P3A a ako som pisal vyssie nepostrehol som ani problemy s udrzanim vysky. Ak nejake aj boli, tak to bolo sposobene zmenou atmosferickeho tlaku.

Pises, ze nedavno si si aktualizoval DJI GO aplikaciu na svojom iPhone ci aky i-klon pouzivas. Ak on-line obraz ti seka, resp. je s vacsim oneskorenim ako cca. 200ms, tak je chyba v samotnej aplikacii DJI GO pre i-klony.
Vyrobca o tom vie a urcite pracuje na oprave a problem coskoro vyriesi. V aplikacii DJI GO v.2.8.1 pre Android nic take nebadam, avsak viacej pouzivam Litch v.3.5.0 a max. spokojnost.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Jirkapohl

#912 Příspěvek od Jirkapohl »

Jinak pro Leona....v ČR neexistuje autorizovaný servis.Vím,že jako pilot z vesnice Krásná děláš zázraky a opravíš každé éro.Já to bohužel nedokáži.Pokud však pojedu přes Frankfurt,kde servis je,nebo budu u Madridu,kde je také servis pro Evropu,nevím proč bych tam koptéru nedal opravit. :) http://www.dji.com/service/recommended-centers
Jirkapohl

#913 Příspěvek od Jirkapohl »

Ještě jednou.V pondělí jsem si nechal za xkč aktualizovat na poslední firmware svoji dosud funkční koptéru.Ve firmě PELIKAN.CZ(DRONA).Po aktualizaci koptéra umřela.Nefunguje FPS.Nefunguje na žádném telefonu,tabletu....na ničem.Ani na žádném zařízení u autorizovaného prodejce Pelikán.Technik mi řekl,že rozebral za svůj život mnoho Phantomů a že v každém jsou jiné součástky a že si myslí,že poslední aktualizace prostě s nějakou součástkou nemaká.Poslali by mi to do DE,jenže já v noci jedu do zahraničí a koptéru potřebuji alespoň v tom stavu v jakém je.Po návratu ji do DE pošlou.
Jirkapohl

#914 Příspěvek od Jirkapohl »

Pročítám fórum DJI.Jsou tam příspěvky z celého světa.Pokud umíte někdo anglicky,můžete se dočíst,že stejný,nebo podobný problém jako řeším já tam má hodně lidí.Jeden člověk z USA zkoušel poslední aktualizaci a koptéra mrtvá.Vrátil se ke starému firmwaru a vše OK.Aktualizoval Phantoma znovu na nový firmware a opět smrt.Nepomohl mu ani autorizák DJI.Spousta lidí tam doporučuje NEAKTUALIZOVAT! http://forum.dji.com/thread-48306-1-1.html
Bandolik

#915 Příspěvek od Bandolik »

hele netvrdím že tomu rozumím ale já pokud něco funguje tak aktualizace nestahuji do ničeho. Pravdou je že po koupi jsem nahrál vše jak bylo popsáno v návodu tedy aktualizaci FM i APK a baterky i vysílačka vše OK a tak to zatím zustalo navíc nová aktualizace zatím nevyšla tak to neřeším a nová apka do tabletu mne netrápí dokud to nebude nutné jsem na té kterou jsem tam nahrál jako první 280 Ta novější nemá napsáno co změnila a tak nevidím důvod ji tam dávat.
A ANO souhlasím s tebou může být že díky jiným součástkám se mohou některé stroje chovat jinak třeba že umřou pak bych ale šel do obchodu a stroj reklamoval neboť to není moje chyba že přestal fungovat.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“