To netvrdím,že všechny mají tento problém.Možná by stačilo udělat downgrade a pak znovu upgrade.Nikdo si na to však netrofne a já to dělat nebudu.Nevím ani jak.
Jinak aktualizace jsem si vždy poctivě zaplatil.Koptéra má nalétáno pár hodin.Po předposlední aktualizaci létala nádherně,bez poruchy,nebo problému.V den,kdy jsem jí dal aktualizovat jsem s ní nalétal asi 40 minut....pak aktualizace a je po ní
Už se úplně přestávám divit, už mi to začíná být všechno úplně jasné! Hodně štěstí ve Španělsku, snad si aspoň dobře pojištěn, když už jsi takový střelec!
Nechcem sa zapletat do debaty kto je tu modelar a kto nemodelar a najlepsie by bolo skoncit debatu na tuto temu, pretoze potom toto forum straca zmysel. Dakujem.
Odpoved na tvoj problem je nasledovna: Posledna aktualizacia samotneho FW na drone vysla 7.4.2016 v.1.8.80, t.j. viacej ako 2 mesiace. Ak po tejto poslednej aktualizacii ti zostal mrtvy P3A, tak sa niekde stala chyba. Ci uz pri samotnej aktualizacii, alebo samotny P3A ma problem. Bez cakania by som to reklamoval u predajcu.
Mne presla v pohode aktualizacia FW na P3A a ako som pisal vyssie nepostrehol som ani problemy s udrzanim vysky. Ak nejake aj boli, tak to bolo sposobene zmenou atmosferickeho tlaku.
Pises, ze nedavno si si aktualizoval DJI GO aplikaciu na svojom iPhone ci aky i-klon pouzivas. Ak on-line obraz ti seka, resp. je s vacsim oneskorenim ako cca. 200ms, tak je chyba v samotnej aplikacii DJI GO pre i-klony. Vyrobca o tom vie a urcite pracuje na oprave a problem coskoro vyriesi. V aplikacii DJI GO v.2.8.1 pre Android nic take nebadam, avsak viacej pouzivam Litch v.3.5.0 a max. spokojnost.
Jinak pro Leona....v ČR neexistuje autorizovaný servis.Vím,že jako pilot z vesnice Krásná děláš zázraky a opravíš každé éro.Já to bohužel nedokáži.Pokud však pojedu přes Frankfurt,kde servis je,nebo budu u Madridu,kde je také servis pro Evropu,nevím proč bych tam koptéru nedal opravit. http://www.dji.com/service/recommended-centers
Ještě jednou.V pondělí jsem si nechal za xkč aktualizovat na poslední firmware svoji dosud funkční koptéru.Ve firmě PELIKAN.CZ(DRONA).Po aktualizaci koptéra umřela.Nefunguje FPS.Nefunguje na žádném telefonu,tabletu....na ničem.Ani na žádném zařízení u autorizovaného prodejce Pelikán.Technik mi řekl,že rozebral za svůj život mnoho Phantomů a že v každém jsou jiné součástky a že si myslí,že poslední aktualizace prostě s nějakou součástkou nemaká.Poslali by mi to do DE,jenže já v noci jedu do zahraničí a koptéru potřebuji alespoň v tom stavu v jakém je.Po návratu ji do DE pošlou.
Pročítám fórum DJI.Jsou tam příspěvky z celého světa.Pokud umíte někdo anglicky,můžete se dočíst,že stejný,nebo podobný problém jako řeším já tam má hodně lidí.Jeden člověk z USA zkoušel poslední aktualizaci a koptéra mrtvá.Vrátil se ke starému firmwaru a vše OK.Aktualizoval Phantoma znovu na nový firmware a opět smrt.Nepomohl mu ani autorizák DJI.Spousta lidí tam doporučuje NEAKTUALIZOVAT! http://forum.dji.com/thread-48306-1-1.html
hele netvrdím že tomu rozumím ale já pokud něco funguje tak aktualizace nestahuji do ničeho. Pravdou je že po koupi jsem nahrál vše jak bylo popsáno v návodu tedy aktualizaci FM i APK a baterky i vysílačka vše OK a tak to zatím zustalo navíc nová aktualizace zatím nevyšla tak to neřeším a nová apka do tabletu mne netrápí dokud to nebude nutné jsem na té kterou jsem tam nahrál jako první 280 Ta novější nemá napsáno co změnila a tak nevidím důvod ji tam dávat. A ANO souhlasím s tebou může být že díky jiným součástkám se mohou některé stroje chovat jinak třeba že umřou pak bych ale šel do obchodu a stroj reklamoval neboť to není moje chyba že přestal fungovat.