DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pp1976

Re: DJI - Phantom 3

#871 Příspěvek od pp1976 »

salamander píše:Výška max. 120 m to je bieda , ja som musel s P2 ísť na 300 m aby som sa pozrel za kopec keď som filmoval lazy našej dediny .

Pro mě je občas i těch 500m výšky málo. Létal jsem s ním v Alpách a prostě jsem se nedostal nad kopec. Chybělo mi tak 200m...ale i tak ty výhledy stály za to...
na zemi REELY Carbon Fighter 4WD
ve vzduchu DJI Phantom 4 Pro + P4
gardenroute

#872 Příspěvek od gardenroute »

rzboril píše:P4 nebrat. Ty vylepšení nemají takovou cenu. Jinak už je ofiko mi : http://smartmania.cz/xiaomi-mi-drone-of ... e-vzduchu/
Tak dramaticky bych to neviděl :-)

To zmíněné X. je jen radoby kopii Phantoma, a to ještě tak verze P3. U odnímatelné kamery pak kopie I1.

Žádný L.B., žádný letový kontroler A2, žádné léta vyvijene stabilizacni a letové algoritmy atd. To nemluvím o těch nových funkcích a hardware.

Ani GoPro dodnes svoje letadlo neukazalo, stejně tak SOLO již teď vypadá zastarale.

Tak jednoduché to rozhodně není, Xiaomi je úplně nový hráč, vypadá to spíše na levnou hračku než na solidní filmový létající nástroj.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#873 Příspěvek od petr1990 »

Zdravim, jen otazka. Nepozoruje nekdo z vas po aktualizaci DJI GO na verzi 2.8.2 (iOs) sekani/prerusovani obrazu?

Sent from my iPhone and I will remove the signature
Jirkapohl

#874 Příspěvek od Jirkapohl »

Seká se mi to po aktualizaci brutálně.
marvvincz

#875 Příspěvek od marvvincz »

ja mam spis pocit, ze po posledni aktualizaci FW(cca tyden zpet) u P3 Standard uz neni tak stabilni ve visu jako driv. mam pocit, ze mu dela vetsi potiz drzet si stalou vysku ... nepozorujete neco podobneho ?
romko1

#876 Příspěvek od romko1 »

S tou vyskou som si to vsimol, avsak mam P3A, ale nehadzal by som to na aktualizaciu FW.
Skor si myslim, ze je to problem so samotnou elektronikou ktora vyhodnocuje atmosferciky tlak - ved na zaklade toho udrzuje vysku.

Co sa tyka sekania prenosu obrazu, ja pouzivam Android a Litchi a tam take nic nastastie nepozorujem. Prave naopak po poslednych aktualizaciach SW - Litchi pozorujem pri vyhodnocovani letovych zaznamov zlepsenie kvality-sily signalu medzi RC a P3A. (Lietam tie iste misie, takze mam co porovnavat).
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Jirkapohl

#877 Příspěvek od Jirkapohl »

Mně se na telefonu Xiaomi obraz nezobrazí vůbec(před aktualizací to fungovalo perfektně) a na Applu Mini vidím jen kostky a nebo obraz se zpožděním 5 sec i více!S koptérou jsem byl na zemi,ale na tabletu visel obraz z výšky 80metrů :D
Jirkapohl

#878 Příspěvek od Jirkapohl »

Jinak po aktualizaci P3A mírně klesá,nedrží výšku.Lze udělat "downgrade" ? Vrátit se o jednu aktualizaci zpět?
LeonP

#879 Příspěvek od LeonP »

Jirkapohl píše:Lze udělat "downgrade" ? Vrátit se o jednu aktualizaci zpět?

Lze. Ale pokud sis už netroufnul na aktualizaci nového FW pro P3 a nechával sis jí dělat u autorizovaného technika, jak píšeš ve vedlejším vlákně, jak chceš provádět down? ((Ten downgrade je zde popsaný v jednom vlákně sekce Coptery - DJI Phantom))
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Jirkapohl

#880 Příspěvek od Jirkapohl »

To jsem si netroufl protože už právě při jedné aktualizaci koptéra umřela.Také se to tu rozebíralo jako častá závada.Raději jsem s tím jel k odborníkům,protože si s tím nevěděl rady nikdo.
Jirkapohl

#881 Příspěvek od Jirkapohl »

Tak mám zásadní info.Vrátil jsem se od kamaráda,který má naprosto stejný Phantom.Můj tablet mu na jeho P3A jede nádherně plynule.On má Samsung Galaxy a jde mu taky krásně.Pokud si však od něj půjčím Samsung,nebo na svůj P3A napojím tablet,tak se obraz kouše,trhá,nebo úplně zastaví.Kde je tedy chyba? V tabletu ani v telefonu evidentně ne.
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#882 Příspěvek od petr1990 »

Ja vcera aktualizoval appku (iOs) na verzi 2.8.3 a dneska bez sekani. Jako nahled pouzivam iphone 6s..

Sent from my iPhone and I will remove the signature
Jirkapohl

#883 Příspěvek od Jirkapohl »

Já to vidím na KO Lightbridge.Můj Ťinťong 3 A nejede na ničem.
Jirkapohl

#884 Příspěvek od Jirkapohl »

Tak jsem se vrátil z autorizovaného servisu v Pardubicích.Phantom prostě po aktualizaci umřel.Jediná možnost odeslat ho do Německa.DJI totiž do Phantomů dává rozdílné součástky,aniž by o tom informovali.No a pak se stane,že nový firmware s některou součástkou nespolupracuje a po aktualizaci koptéra "umře".
yardax

#885 Příspěvek od yardax »

Zdravím pánové. Poprosil bych o radu. P3 Advenced, aktualizace stroje, baterky, rádia i DJI GO ok. Stroj šlape jak hodinky, akorát přenos obrazu... Když se apk spojí s kamerou, zobrazí se obraz, drží pár sekund a šlus. Obraz se sekne, černobílý, NO SIGNAL. Stroj poslouchá dál, jenom nic nevidím na displeji. Navíc, v návodech jsem viděl, že se tablet připojuje na wifi stroje, jenže žádnou nevidím... Chviličku přenos probíhá, ale klekne. Neměli byste radu prosím?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“