Hledám kolegu modeláře

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jenda12
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám kolegu modeláře

#226 Příspěvek od jenda12 »

Snakei píše:Ahoj, nekdo z Ceskych Budejovic, kdo by byl ochotnej pomoct se stavbou a zalet Bixlera 2?

Ahoj jsem z Č.B. a Bixlera mám doma.Co potřebuješ?
Majklíček

#227 Příspěvek od Majklíček »

Ahoj,
hledam nekoho z Prahy (idealne Háje) kdo lita F3K. Neco odlitano mam, ale stale je co zlepsovat.... diky za odpovedi

Hezky den
Michal
Sunn

#228 Příspěvek od Sunn »

vody píše:Ahoj, není tu nějaký ochotný pilot co by mi dal lekci létání. Ideálně okolí Líšnice, Řitky. Betu mám svojí novou nezalítanou (pokud se nepočítá pár ochutná ní země). Vody

Ahoj, občas chodím do Klínce na velkou louku za fotbalákem. Můžeme se domluvit. Lítám v modu 1.
vody

#229 Příspěvek od vody »

Sunn píše:Ahoj, občas chodím do Klínce na velkou louku za fotbalákem. Můžeme se domluvit. Lítám v modu 1.

Ahoj, dík za nabídku. Momentálně mám vysílačku v reklamaci (nefunguje trim) až přijde z reklamace ozvu se (ještě cca 14 dní). Mám mod 2.
Vody
prestar

TURNIGI

#230 Příspěvek od prestar »

Všechny Vás zdravím.může mi prosím někdo okolo Tišnova pomoci s nastavením vysílače Turnigi 9 XR Pro ? jsem ůplný žačátečník.
bigbenc

Re: TURNIGI

#231 Příspěvek od bigbenc »

Podívejte se na stránky ok-rimr.cz
Zatím se učím a učím se pořád, ať je to cokoliv, i když penze se blíží
helifish

#232 Příspěvek od helifish »

pavel1tu píše:Někdo kolem Litvínov / Most - jezdím tam teď dlouhodobě na SC, tak asi budu brát letadlo sebou :-)

Doporučte něco pro začátečníka s jednoduchým přistáváním ...

V Litvínově máme model klub http://www.modelcentrum.info/www/mc/default.asp a modelářské letiště je tady https://www.google.cz/maps/place/Most/@ ... 13.6329122
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Bandolik

#233 Příspěvek od Bandolik »

Ahoj tak opět já a tentokrát z otázkou je v okolí Ostravy Výškovice někdo s větroněm kdo by dal cenné rady a pomohl při prvních krůčcích s BETOU 1400?
Zatím ji teda nemám, ale je to v plánu a každá rada dobrá.
Předem díky :D
Lark

#234 Příspěvek od Lark »

Než někoho seženeš na pokec, tak tady je dlouhé vlákno a tady pokračování
Bandolik

#235 Příspěvek od Bandolik »

Díky tím vláknem už se prokousávám a právě to mne přivedlo k nápadu začít právě s BETOU ale i tak díky za reakci
Liborson

#236 Příspěvek od Liborson »

Zdravim,
najde se nekdo, kdo by mi behem srpna pomohl zaletat Sky Surfera?
Nekde mezi Prahou a Revnicemi, proste JZ Prahy. Urcite nebudu mit problem nekam dojet.

Postupne by me mely dofrcet komponenty, tak to budu pomalu skladat dohromady, ale mozna bude lepsi konecna kontrola od nekoho se zkusenejsim okem, at to neskonci v krtinci po par metrech.

Diky,
Libor
charliewing

#237 Příspěvek od charliewing »

Ahoj hledam nejake kolegy z oblasti hostivic chyně atd. A nějake plochy v okolí vhodné k letání. Dosud jsem chodil letat do zbuzan ale je to tam malé.
Díky Lukáš
satcen

#238 Příspěvek od satcen »

Ještě loni se dalo lítat v Hostivicích u sušičky, je to sice na hraně ochranného pásma letiště, ale mimo osu VPD a s érama pod kilo nebyl problém. V neděli a po večerech se tam vyždycky pár lidí sešlo. Občas se sice ukázali "měštáci", řekli si svoje ale příliš neprudili. Letos jsem tam lítat nebyl. Jezdím nejraději do Unhoště, snad to tam ještě pár let vydrží (mor plechových hal se už pomalu blíží). Na dělnický letadla je to tam OK, s laminátem tam ale nesednu. O kousek dál máme Velkou Dobrou... loni ještě v pohodě, letos je tam už buzerační cedule "zákaz vjezdu i pěšího pohybu" ... nelíbí se mi to ale chápu to - lítalo se totiž přímo v ose, kousek před T-čkem. Další plocha je v Lidicích, kde jsem ještě nebyl a moc hezký louky jsou kolem Nenačovic... tam by bylo moc hezký polítání... jen by nesměl "přilítnout" nějakej majitel pozemku.
Makey

#239 Příspěvek od Makey »

Ahoj, zítra bych chtěl jít ráno vyzkoušet tento svah u Hřebče.
https://mapy.cz/s/YLCc
Je to travnatý svah s klesáním 24m na 250m. Není to velké, ale prostoru je nad ním habakuk...
Dám vědět jak jsem dopadl, vlastně přistál. Mám el. větroně A200
M

TAK JSEM NAKONEC NIKDE NEBYL- NEB DOST FUČELO :x
Naposledy upravil(a) Makey dne stř 17.08.2016 15:58, celkem upraveno 1 x.
JFV

#240 Příspěvek od JFV »

Bandolik

Na výškovických loukách létá celkem dost kluků, určitě ti pomůžou. Sám tam mám docela dost nalétáno, ale teď díky stěhování poletuju hlavně v Koblově a okolí. Pokud bys chtěl tak bychom se mohli domluvit. Létám v módu 1 :wink:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“