Frsky
- Pavel Holkup
Frsky
Všechny ve spolek zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto přijímačem ?
Naposledy upravil(a) Pavel Holkup dne pát 05.05.2017 20:32, celkem upraveno 1 x.
Re: Frsky
Taky si rád poslechnu něčí názor.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Mam ho zatim testy na stole akorat neni ho do ceho dat. V zakladu je bez telemetrie, sily signalu. Na RCgroups ma sve vlakno s FW na tele, cppm, sbus.
Zkouseno se starym DHT-U, DJT
U origo frsky sem se stim nesetkal ale kdyz je vysilac moc blizko prijmace tak signal spadne
CPPM - jede ok
IRRSi-neco to ukazuje
Ext napetovy senzor sem neskousel
SBUS jo jede nevim jak s Xkovu/taranis radou ale s D8 ne nektere AUX chovaji divne. Jeden AUX mi nereagoval jeden jel jen 0-700.
Vlakno na RCg
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2124647
Zkouseno se starym DHT-U, DJT
U origo frsky sem se stim nesetkal ale kdyz je vysilac moc blizko prijmace tak signal spadne
CPPM - jede ok
IRRSi-neco to ukazuje
Ext napetovy senzor sem neskousel
SBUS jo jede nevim jak s Xkovu/taranis radou ale s D8 ne nektere AUX chovaji divne. Jeden AUX mi nereagoval jeden jel jen 0-700.
Vlakno na RCg
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2124647
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Mám dva, s použítím do lodí. Zatím jsem je zkoušel doma na stole a asi 80 m na zahradě a problém nebyl žádný. Stejně tak jsem zkoušel tyto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... eiver.html čtyřkanál i osmikanál a také v pohodě. Chtělo by to ale vyzkoušet dosah někde venku, na letišti.
Nic se upravovat nemusi. Parovani je pres propojku, a mozna i pres to tlacitko uz si presne nepamatuju
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Zdravím, tento přijímač mám. V modelu ještě nebyl, pouze range test. Dosah stejný jako X8. Vše chodí jak má. Párování bez problémů. 
Jen abych si byl byl jistý (prosím pro mě pro blba) tento přijmač by měl fungovat s tímto modulem?
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Tvůj odkaz je na modul DJT a ten je uveden hned v nadpisu k přijímači. Navíc Blurcak píše, že to vyzkoušel, tak to by snad mohlo stačitKlubas píše:Jen abych si byl byl jistý (prosím pro mě pro blba) tento přijmač by měl fungovat s tímto modulem?
Díky, objednám a vyzkouším 
Páruju pouze tlačítkem - V Taranisu E zvolím Bind, na přijímači stisknu tlačítko, připojím přijímačovou baterku, chvilku počkám, až si přijímač zabliká, vytáhnu baterku, vypnu na vysílačce párování a pak už je hotovo.
- master_raa
- Kontaktovat uživatele:
Klubas píše:Jen abych si byl byl jistý (prosím pro mě pro blba) tento přijmač by měl fungovat s tímto modulem?
Podle vseho by to mel lo byt neco na bazi D prijimacu - tedy dnes uz v EU nelegalnich. Ale s tim co mas by mel teoreticky chodit. Kazdopadna ja pouzivam zatim v deltakridlech tenhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14352__FrSky_V8R4_II_2_4Ghz_4CH_Receiver.html a mam ho pripraveny i pro lod.
Sice to vypada zajimave, ale poslat k zemi ero nebo utopit lod kvuli rozdilu 200CZK mi pripada jako blbost. Kamarad si koupil levne prijimace pro DX6i a kridlo mu slo v prumeru co 3-ti let k zemi. Pak jsme to zkouseli a proste obcas ajkby vypadl na 2-3 sec signal, takze v kotrmelci slo k zemi. Jeden nesl kridlo a druhy stal s radiem a cukal kridelky 80m najednou skub... 5 sec a pohoda sli sme dal 130m to same atd. zpatky taky v nahodnych vzdalenostech.
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html