Naze32
Re: NAZE 32 a telemetrie HOTT
Funguje mi to přesně podle přiloženého návodu na softserialu.
Na UART jsem to rozchodil jen na SP Racing F3.
Na UART jsem to rozchodil jen na SP Racing F3.
Nahoru to může, dolu to bohužel musí ...
Re: NAZE 32 a telemetrie HOTT
Díky za odpověď, můžeš popsat zapojení, nějak tomu nerozumím. Díky
Odesláno z mého D5803 a podpis odstraním
Odesláno z mého D5803 a podpis odstraním
Naze32 - problém s rebootom
Ahojte, mám naze32 a ten istý problém ako na videu, akonáhla stlačím "save and reboot" tak na naze začnú svietiť všetky 3 diódy a akokeby zamrla. Neviete náhodou čo spôsobuje tento problém? Ďakujem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RC7yijK_KSY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RC7yijK_KSY[/youtube]
Omlem jsem prohodil uart port na naze 32 desce. POMOC!
Ahoj, omylem jsem v cleanflightu prohodil UART1 port na 2ku a ted se nemuzu pripojit:(
nevite nekdo co s tim? Mam tarot tl130h1
predem dik
nevite nekdo co s tim? Mam tarot tl130h1
predem dik
Re: Omlem jsem prohodil uart port na naze 32 desce. POMOC!
zkratuj bootpiny a nahraj znovu FW
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
-
alesak1188
NAZE32 rev.6 Full, kam připojit Graupner SUMD HD06
Zdravím, otátzka zní přesně jako je nadpis, díky moc
Mz-24, X-8N HoTT, TLR 22-4 1:10 4WD,CAP 232 ASP52, Trex 450, Aligen 600Benz Pro DFC-spirit system
Re: Naze32
Ahoj, prosím mohl by mi někdo pomoc s NAZE 32 Rew 6, pár měsíců si s tím už nevím rady proto se obracím sem na nějaké kamarády co mi to pomůžou dát do vzduchu.
Vše mi snad funguje jak má, jen nejsem schopen zkalibrovat ESC. V Cleanflightu zaškrtnu motory bez vrtulí, dám plný otáčky, zapnu baterii a nic to nedělá.
Když kalibruji rovnou z přijímače kde je na nějakém kanálu plyn, tak to zahraje melodii a mohu plynem s motorem v pohodě točit jak si přidávám.
Prostě nejde signál z desky do regulátoru.
Rádio FS TH9X
Přijímač FS R8B
Deska NAZE 32 Rew 6 DOF6 nahrán nejnovější Fw.
Configurace/ receiver/ PWM RX input -one wire per channel-
Jinak jsem s ničím nehýbal. Děkuji za radu. Zdenda
Vše mi snad funguje jak má, jen nejsem schopen zkalibrovat ESC. V Cleanflightu zaškrtnu motory bez vrtulí, dám plný otáčky, zapnu baterii a nic to nedělá.
Když kalibruji rovnou z přijímače kde je na nějakém kanálu plyn, tak to zahraje melodii a mohu plynem s motorem v pohodě točit jak si přidávám.
Rádio FS TH9X
Přijímač FS R8B
Zdenda-68 píše:Ahoj, prosím mohl by mi někdo pomoc s NAZE 32 Rew 6, pár měsíců si s tím už nevím rady proto se obracím sem na nějaké kamarády co mi to pomůžou dát do vzduchu.
Rádio FS TH9X
Přijímač FS R8B
Ahoj,
a, kdyz v CleanFlightu zkusíš samostatně hýbat motorama pomocí jezdce, tak to funguje? (s připojenou baterkou, samozřejmě).
iF
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
-
alesak1188
Zdenda-68 píše:Ahoj, prosím mohl by mi někdo pomoc s NAZE 32 Rew 6, pár měsíců si s tím už nevím rady proto se obracím sem na nějaké kamarády co mi to pomůžou dát do vzduchu.
Rádio FS TH9X
Přijímač FS R8B
V návodu píšou, že máš zkalibrovat postupně jeden po druhém. Připojit do pozice 1 první motor, plný plyn a zapojit aku, zahraje, dál dolu, odpojíš aku, připojíš druhej esc zase do pzice 1 a plný plyn a zapojit aku, opět zahraje atd. atd. a hotovo
Mz-24, X-8N HoTT, TLR 22-4 1:10 4WD,CAP 232 ASP52, Trex 450, Aligen 600Benz Pro DFC-spirit system