Křidélka a výškovka
Křidélka a výškovka
Chtěl bych se zeptat, lze nějak nakombinovat, křidélka s vyškovkou? Jde mi o to, že když pohnu s křidélky, tak aby se zvedla i výškovka a letadlo zatočilo...přece jen, když je např. větron dost vysoko, tak nevím jestli sem ,,zatah,, za výškovku málo nebo moc...jde o to, aby prostě letadlo pomocí křidélek zatočilo pokud možno bez ztráty výsky....
Vysílač mám Hitec Optic 6 Sport...
Vysílač mám Hitec Optic 6 Sport...
Re: Křidélka a výškovka
Optica neznám, zda to na něm lze udělat technicky nevím. Otázkou je, zda to bude užitečné. Např. při výkrutu nebo letu na zádech (v malé výšce) by to bylo smrtelné. A nemusíš se do nich dostat úmyslně.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
nauc se poradne packovat hnupe
cim vic křidelek tím víc výškovky a cim vic fučí tak mín
napipat lze vse ale na opticu je problem už i s klapkama......
cim vic křidelek tím víc výškovky a cim vic fučí tak mín
napipat lze vse ale na opticu je problem už i s klapkama......
Doporučil bych naučit se dávat výškovku podle zkušenosti = létat a létat a létat. Nejspíš by tomu slušela i směrovka, kombinací těch tří prvků se dají dělat zatáčky tak jak mají.
jyrry.webnode.cz
Naposledy upravil(a) SKAY dne sob 16.04.2016 19:50, celkem upraveno 1 x.
Dobre, necham si poradit a budu trenovat 
Taky když jsem začínal létat, tak jsem vymýšlel jak nastavit mixy křidélka vs. výškovka vs. směrovka a nakonec jsem se naučil vše ovládat tak dobře páčkama, že jsem se na nějaký mixy vykašlal a je to lepší 
SKAY to myslí dobře, má pravdu
SKAY to myslí dobře, má pravdu
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Při zatáčení sice používám křidélka i výškovku, ale ne současně. Výškovku natahuji až s určitým zpožděním. Míra přitažení závisí na náklonu - ale často model křidélky nakloním, ale ten zůstává nakloněný, i když dám křidélka do neutrálu, rovnám později opačným zásahem. Tedy, jak se tu napsalo, lítat a lítat. Smysl má třeba u elektrovětroně mix motor + výškovka (mírně potlačit).
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
co model to jiny štyl 
chceto jen litat a litat ... jak pravil komensky
chceto jen litat a litat ... jak pravil komensky