DJI Phantom 3 kompatibilní tablet nebo mobil.

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr1990
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI Phantom 3 kompatibilní tablet nebo mobil.

#46 Příspěvek od petr1990 »

Jelikož mám P3 jen na fotky a na odreagování, používám svůj mobilní telefon iPhone 6s. Jak je u Applu zvykem, vše funguje na 100%, dokonce mám pocit, že vývojáři dávají větší důraz právě na iOS appku.
m.fuka

#47 Příspěvek od m.fuka »

m.fuka píše:Létal jsem doposud s tabletem asus s označením K01E běželo to celkem koukatelně bez jakýchkoliv nefunkčností, jen ta čitelnost na slunci byla horší, pokud jsem zapnul nahrávání obraz se už lehce sekal. Koupil jsem tablet asus zenpad 10 z300cl který je na tom s výkonem podstatně lépe, překvapila mě výborná čitelnost na slunci, náhled běží dobře, žádné problémy s apkou jsem nezaznamenal.

Tak první problémek s asus zenpad 10 z300cl. Pokud si za letu přepnu z náhledu na mapu, tak při přechodu z mapy zpět do náhledu obraz nenaskočí, zobrazují se jen osd údaje. Je nutno sklepnout appku "na lištu" a znovu ji z "lišty" otevřené karty vytáhnout. Pak vše ok pokud se nešahá na mapu.
rzboril

#48 Příspěvek od rzboril »

petr1990 píše:Jelikož mám P3 jen na fotky a na odreagování, používám svůj mobilní telefon iPhone 6s. Jak je u Applu zvykem, vše funguje na 100%, dokonce mám pocit, že vývojáři dávají větší důraz právě na iOS appku.

To nebude tím. U tabletu Nvidia Taky vše funguje na 100%.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
klokec

#49 Příspěvek od klokec »

Potvrzuji funkčnost DJI GO na tabletu Teclast X98 Plus (Android 5.1 + W10).
Zakoupil jsem ho za cca 200 USD z číny, je to dualboot, takže jeho využití je širší.
Měl jsem u číňanů nějaké bonusy z předchozích nákupů, tak jse přibalil i 2 kusy levnějších tabletů 9.6" (ANDROID 5.1).
Jeden jsem dnes otestoval s DJI GO a P Advanced, vylétal jsem dvě baterie a bez problémů (DJI GO plně funkční).
Tyto dva kusy prodávám ve zdejším bazaru, tak se případní zájemci můžou mrknout na specifikaci.
viewtopic.php?f=98&t=76972
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
kyosho fw-05t Subaru Impreza
jiri_rr

#50 Příspěvek od jiri_rr »

Rozhoduji se mezi Acer Iconia Tab 10 NT.LCBEE.010 a Kiano Cavion Base 10.
Myslite ze ten Kiano Cavion Base 10 bude podavat pekny obraz? Ma mensi rozliseni nez acer.. Diky za rady.
m.fuka

#51 Příspěvek od m.fuka »

Pokud jde jen o náhled videa (live view) tak to nižší rozlišení není nikterak kritické, protože očeasané digi 720p není nic extra i když od základního PAL to už pokrok je. Není potřeba závratně rychlej procesor ani velká RAM, jede to i na tabletech s x quadrocore 1GB, 1GB RAM, co je ale potřeba, je kvalitní, rychlá grafika a světelnost displeje. Takže to chce chipset pro hry, jinak je problém. Před dvěma týdny psali z Alzy že naskladnily NVIDIA shield, cena a výkon bezkonkurenční, já mám ASUS ZenPad10 Z300CL a je to na hraně. Pro koukání na video z karty je už lepší rozlišení znát. Koukej hlavně na výkony grafiky, jinak budeš zklamanej. Ty dva tablety neznám, to co jsem napsal je jen mustr na co si dát pozor. Extra procák a ram není záruka že to dobře pojede.
snoop69

#52 Příspěvek od snoop69 »

Mě funguje DJI GO na tabletu Nexus 7 ( 2012 )
gardenroute

#53 Příspěvek od gardenroute »

Ale vždyť ten je v seznamu kompatibility, ne ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
snoop69

#54 Příspěvek od snoop69 »

V seznamu je verze 2 z roku 2013
Bandolik

#55 Příspěvek od Bandolik »

No mi to jede na tomhle a zatím jsem nepozoroval problém snad jen podsvětlení je slabší to chce asi lepší ale jinak to nedělá žádnou neplechu
https://www.electroworld.cz/acer-iconia-one-8-b1-830-k239#podrobny-popis
gardenroute

#56 Příspěvek od gardenroute »

S posledními verzemi DJI GO se kompatibilita výrazně zvýšila, je pravdou, že ještě před nedávnem to jen tak na něčem neběželo.
A ano, v seznamu je Nexus dvojka, přehlédl jsem, že jsi uváděl starší jedničkovou verzi. S dvojkou mé manželky také právě občas létám.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
yardax

#57 Příspěvek od yardax »

GOCLEVER - Quantum 1010 Lite 10.1 palců - nepoužitelný. Z obchodu Play potáhne app, instal v poho, update rádia v poho. Autorun po připojení rádia ok. Po zapnutí kamery obraz vytuhne buď okamžitě, nebo do 2 minut. Všemožná nastavení tabletu nevede k nápravě. Downgrada DJI GO nepomáhá, změna DPI tabletu dolů nic, výměna USB nepomůže, vypnutí ukládání videa do tabletu, změna vykreslování nic. Zajímavé je, že nejdéle vydrží, pokud ve stroji není karta. Ovládání funguje, telemetrie taky. Nepomůže ani přepnout na mapu. Píše NO SIGNAL, ale ikona síli signálu HD je na plno. Při běhu app je v tabletu cca 200mega volné paměti
No, líbila se mi ta velikost, teď to má malá na pohádky :) Jinak na "sračkovým" telefonu ALIGATOR S4540DUO běží app bezvadně!
Edit: Koukal jsem, že stejnou zkušenost má i Jardach o kousek zpátky.... Co jsem koukal na fórech venku, maj s tím lidi problém - neřešitelný!
LeonP

#58 Příspěvek od LeonP »

Bandolik píše:No mi to jede na tomhle a zatím jsem nepozoroval problém snad jen podsvětlení je slabší to chce asi lepší ale jinak to nedělá žádnou neplechu
https://www.electroworld.cz/acer-iconia-one-8-b1-830-k239#podrobny-popis

Mi Octa core jede taky, od začátku jsem dal nahrávat všechno co jde, včetně skeneru obrazovky. Zatím mám na acer-iconia-one-8 odlítaných asi 50 baterek a vše nahrává a stíhá, bez jediného spadnutí! Bez kompromisu je Nvidia Shield, navíc zvládá i 4K video=nepotřebuješ akutně další zařízení pro práci s videem do 4K.
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Bandolik

#59 Příspěvek od Bandolik »

LeonP: problém s Nvidií bych jeden viděl nemá GPS a tím pádem stroj nebude vědět kde jsi což ti znemožní používat některé chytré funkce. ale někomu to nemusí vadit a pro takové to je jistě dobrá volba za slušný peníz.
zskal
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od zskal »

Bandolik píše:LeonP: problém s Nvidií bych jeden viděl nemá GPS a tím pádem stroj nebude vědět kde jsi což ti znemožní používat některé chytré funkce. ale někomu to nemusí vadit a pro takové to je jistě dobrá volba za slušný peníz.

Pokud se jedná o Nvidia Shield K1, tak ta GPS má...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“