Podle jednoho vzoru si připravuju podklady pro výřezy. Tato verze bude elektro (setup pořešíme později) rozměry cca 1260x1200mm - materiál překližka + balsa a na zpevnění chci místo "moderního" uhlíku použít nejspíš sklotextil.
Váhově bych se rád přiblížil poměrově k PA.
Řeším, než si to vyříznu (i když pak mohu ještě upravit) pár nejasností. Předně - v plánu není počítáno s trubkou v křídlech - což mne docela znervozňuje. Jelikož chci plnohodné 3D trochu se pouze "šteftů" pro průchod do trupu obávám. Je to sice lepší v tom, že při ráně nedojde k totální destrukci trupu, ale bojím se třeba flutteru. Je to u tohoto rozměru úplně nutné? Brzy přidám i fotky konstrukce křídel, tak pak to bude asi zřetelnější.
Další věc - v tomto rozměru na SOP i VOP použiju nylonové ohebné panty - na křídla pokud nepoužiju závěsy přes uhlíkový drát mám použít třeba hmoždinkový pant?
ZDE je foto postupné konstrukce ve SU. (nejsou všechny detaily, pouze důležité prvky konstrukce). Mám, už v hlavě odhlehčení některých komponent, ale musím to upravit přímo ve 2D na výřezy, tak nevím kdy budu schopen to přenést do konstrukce.
Postupně tam budu přidávat "vývoj".
Za jakékoliv rady díky.