DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ananas

Re: DJI - Phantom 3

#766 Příspěvek od ananas »

Ikdyž máš formátovanou kartu provede se downgrade jen rádia přez tu akademii. Phantom má pořád FW V01.08.0080. Takže ten downgrade v akademii jde jen na RC a to na minimální verzi 1.5.8, níž prostě nedowngraduje a s Phantomem nic neudělal. Karta před i po formátovaná v DJI GO.

Ten asistant jde i pro phantom 3? Já že jen phantom 2.

Jinak mě ještě štve jello ve videu :-( zkusím pořídit vyvažovačku a nd filtr. a zda to nepomůže pořídím asi nové motory.

Nedoporučuji kupovat bazarovku :-D :-D byť je v záruce stejně mě prodávající podvedl protože kryt je měněný za nový takže asi po havárce ikdyž mě třikrát ubezpečoval že není havarovaný. Jako nevím jak zjistit že padl v logách nic není ale letěl 28.12.2015 a potom až 25.3.2016 takže něco ty tři měsíce asi bylo.

Není nad to mít štěstí na kauf
LeonP

#767 Příspěvek od LeonP »

Píšu ti sz.
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#768 Příspěvek od petr1990 »

Máte zkušenosti s těmito filtry? http://www.telink.eu/cs/phantom-3/3453- ... v-pro.html

Hledám filtr pouze do jasného počasí, kdy je obloha bez mráčků. V hledáčku mám ND4, nebo ND8.

Díky :)
jarda33

#769 Příspěvek od jarda33 »

ananas píše:
Nedoporučuji kupovat bazarovku :-D :-D byť je v záruce stejně mě prodávající podvedl protože kryt je měněný za nový takže asi po havárce ikdyž mě třikrát ubezpečoval že není havarovaný. Jako nevím jak zjistit že padl v logách nic není ale letěl 28.12.2015 a potom až 25.3.2016 takže něco ty tři měsíce asi bylo.

Proč mu to teda nevrátíš, když jak tvrdíš tě podvedl ?
Já totiž taky shodou okolností prodávám P3 a přes zimu jsem taky nelítal, prostě proto že byla zima. Co je na tom divného ?
DJI - Phantom 4
ananas

#770 Příspěvek od ananas »

Žeby třeba dělal mrtvého brouka? :-) A bohužel nemám kupní smlouvu.
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#771 Příspěvek od petr1990 »

ananas píše:Žeby třeba dělal mrtvého brouka? :-) A bohužel nemám kupní smlouvu.

Kupní smlouva je nutnost, zvlášť když kupuješ "věc" v hodnotě X tisíc Kč. V tvém případě, pokud máš jeho adresu a je tvá úvaha 100%, zřejmě bych ho potěšil osobní návštěvou :-)
krata_Gsx-r

#772 Příspěvek od krata_Gsx-r »

szoteka píše:Prosím o radu
U Phantoma 3 Advanced neumím přijít na to, jak zprovoznit Home. Proste už jsem zkoušel naprosto vše, ale jak dam Home tak po pipani klesne a zastavi tam přesně kde je prostě se jen spustí v aktualní poloze dolu. Nikdy se nevrati na home point. I když o něm ví. Normálně se ukazuje vzdálenost od Home pointu, Zkoušel jsem aplikaci DJI tak Litchi a bez výsledku. Zkoušel jsem být dále od HP a nic. proste jen klesne

to si musíš nastavit v dji go někde v geleral settings (úplně přesně teď nevím nemam coptera u sebe) někde by tam měla být asi failsave seting bo tak něco tam zvolí mezi v přistání v aktuálním místě a nebo návrat domů u toho návratu si mastav dostatečnou výšku aby neskočil na strom :?
ananas

#773 Příspěvek od ananas »

Máte někdo upravované zisky (gain) ? Dnes bylo bezvětří a phantom sebou kmital jako by měl šatné zisky. Mám je defaul všechny na 100

Nemáte někdo nějakou radu? Vrtule mám origo 9450
LeonP

#774 Příspěvek od LeonP »

ananas píše:Takže ten downgrade v akademii jde jen na RC a to na minimální verzi 1.5.8, níž prostě nedowngraduje a s Phantomem nic neudělal.

Tak jak si dopadl nakonec s tím downgrade?

Gain-y se seřizuje "síla motorů", respektive rychlost pohybu v tom kterém směru v rozmezí 80(min.)-120%(max.). Při těch 80%(všechny 4), lítá hodně pomalu a poslušně. Při ubírání k 80% je třeba myslet na případný silnější vítr, neb se může stát, že si ubereš tak moc, že ti ho začne silnější vítr unášet.
Naposledy upravil(a) LeonP dne ned 17.04.2016 22:49, celkem upraveno 2 x.
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
ananas

#775 Příspěvek od ananas »

Downgrade opravdu níž jak 1.5.8 nešel a udělalo se jen RC. Phantoma sem downgradoval pomocí microSD s V01.07.0060, níž taky nešel. Jak jsem měl oba downgrade tak jsem nejprve updatoval Phantoma s první batt., potom Phantoma s druhou batt. a nakonec RC. Predtím jsem se to nepovedlo ale toho jsem si nevšiml, tak prototo nastal problém. Ale divné že když bylo obojí downgrade, tak se RC a Phantom nespojili. Přitom jsou to vzájemně podporované vezre firmwaru.
LeonP

#776 Příspěvek od LeonP »

Takže po downu, šel normálně nahrát nový FW i do bateríí a vše v pohodě a nyní ti P3A lítá?(až tedy na to nezvozní chování-jo?)
ananas

#777 Příspěvek od ananas »

Ano líta vpohodě zatím teda nalítano jen 30minut. Už dávám na trubku surového videa jak se třepe.. sice mohlo být delší ale tak vidět to tam jde.
Točené pomocí GoPro z headsetu ;-) jak bude lepší počasí natočím to ze stativu.
Jen dodávám že páček jsem se ani nedotkl jen sem vyletěl vzhůru a pak dolů aby si někdo nemyslel že to páčkuji ;-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zu6IIT61MRM[/youtube]
Naposledy upravil(a) ananas dne ned 17.04.2016 20:00, celkem upraveno 2 x.
LeonP

#778 Příspěvek od LeonP »

Pokud se třepe ten zelený Profík, tak můj P3A se "třepe" tak asi stejně-obraz mám suprovní.
ananas

#779 Příspěvek od ananas »

No nezvyk, jsem měl jen nazu a ta se jak ratlík netřepala. Tak mi to přišlo divné když Phantom má pokročilejší jednotku. Na to že je to točené za bezvětří to cuká jak v nějakém narazovém větru.
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#780 Příspěvek od petr1990 »

ananas píše:No nezvyk, jsem měl jen nazu a ta se jak ratlík netřepala. Tak mi to přišlo divné když Phantom má pokročilejší jednotku. Na to že je to točené za bezvětří to cuká jak v nějakém narazovém větru.

Kalibroval si po tom downu IMU, gimbal a pred letem gps?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“