Turnigy TGY-i10
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnigy TGY-i10
Ale už je o 10usd dražší než předtím, ještě asi tak před týdnem za 100usd byla
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
ahojte tak dalsi problem s touto vysielackou... neviete co s tym moze byt ked mi kridelka pri zatoceni dolava a pusteni ovladaca na stred vrati pekne kridelka do roviny s kridlom a ked zatocim doprava a pustim ovladac na stred mi ostanu odchylky akoby som to nepustil uplne ? graficky ukazatel trimov ukazuje stred no serva sa nevratia uplne ... podobny pripad sa deje aj so smerovkou a vyskovkou.... kedy potiahnutim knipla a pustenim dostanem vyskovku do roviny a odtiahnutim knipla a pustenim ostane kusok nad rovinou... da sa to nejakym nastavenim alebo je uz uplne zle ta vysielacka?
dakujem
dakujem
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra
S cadetom4 to slo v pohode ..skusim sa s tym este teda pohrat
Edit:takze aj s cadet4 to robi ale mensie odchylky no zase i10 vie viac vychilit servo..skusim teda v inom vlakne sa popytat ako nastavit serva ak to vobec pojde
Edit:takze aj s cadet4 to robi ale mensie odchylky no zase i10 vie viac vychilit servo..skusim teda v inom vlakne sa popytat ako nastavit serva ak to vobec pojde
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra
Ger 1.
Ten problem s centrovanim kniplov ak za neda vyriesit cisto mechanicky, da sa to riesit expami. Ja pouzivam u tora na vyskovku +55% a takisto na smerovku. Mne to centruje dobre, ale ide mi o "zjemnenie riadenia" okolo stredov.
Ja sa zase chcem opytat, ci uz niekto extrahoval na displej RSSI udaje???
Dalsi poznatok z nabijania je taky, ze ak pichnete micro usb na nabijanie /zdroj od tabletu, ale z PC to bude fungovat rovnako/, tak sa rozsvieti ta modra kontrolka, ktora ale ani po plnom nabiti nezhasne. Dnes som to meral usb merakom prudu, tak to nabijalo 0,53-0,54 A. Po plnom nabiti tam uz neslo vobec nic, merak ukazoval 0,00 A a dioda modra svietila...
Ten problem s centrovanim kniplov ak za neda vyriesit cisto mechanicky, da sa to riesit expami. Ja pouzivam u tora na vyskovku +55% a takisto na smerovku. Mne to centruje dobre, ale ide mi o "zjemnenie riadenia" okolo stredov.
Ja sa zase chcem opytat, ci uz niekto extrahoval na displej RSSI udaje???
Dalsi poznatok z nabijania je taky, ze ak pichnete micro usb na nabijanie /zdroj od tabletu, ale z PC to bude fungovat rovnako/, tak sa rozsvieti ta modra kontrolka, ktora ale ani po plnom nabiti nezhasne. Dnes som to meral usb merakom prudu, tak to nabijalo 0,53-0,54 A. Po plnom nabiti tam uz neslo vobec nic, merak ukazoval 0,00 A a dioda modra svietila...
Potvrdzujem kompatibilitu prijímačov http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH ... 78603.html s Turnigy i10 a najnovším firmware.
Po nabindovaní ma upozornilo, že pre tento prijímač existuje novší firmware /z 1.2 na 1.5/. Potvrdil som dialógové okno, bezdrôtovo sa natiahol z vysielačky i10 do prijímača. Po úspešnej aktualizácií som prijímač znova nabindoval a zdá sa, že funguje korektne.
Po nabindovaní ma upozornilo, že pre tento prijímač existuje novší firmware /z 1.2 na 1.5/. Potvrdil som dialógové okno, bezdrôtovo sa natiahol z vysielačky i10 do prijímača. Po úspešnej aktualizácií som prijímač znova nabindoval a zdá sa, že funguje korektne.
ten najnovsi FW uz podporuje tiez aj TGY i6A 6 kanalovy bez telemetrie? ci stale treba mat ten rok stary FW vo vysielaci?
Zatiaľ som bindoval iba originál i10 - tam v poriadku. Dnes ten fs6 tam to urobilo update a tiež v poriadku. Žiadne iné zatiaľ nemám.
Ešte mám na ceste 2 ks Turnigy 5RX 5Ch Mini 2.4GHz FHSS Receiver ale tie zrejme nepôjdu, nakoľko som si neskoro všimol systém FHSS, takže ich budem predávať za cenu na HK, no a dnes som objednal 2 ks tieto za super cenu http://www.banggood.com/Wholesale-FS-R6 ... 68604.html tie by mohli fungovať.
Ešte mám na ceste 2 ks Turnigy 5RX 5Ch Mini 2.4GHz FHSS Receiver ale tie zrejme nepôjdu, nakoľko som si neskoro všimol systém FHSS, takže ich budem predávať za cenu na HK, no a dnes som objednal 2 ks tieto za super cenu http://www.banggood.com/Wholesale-FS-R6 ... 68604.html tie by mohli fungovať.
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se podívat na subtrim, ten když máš nastavený třeba na 20, tak ho v trim nevidíš, zkus se podívat jestli se ti to vrací i v položce servo(jeste jedno slovo tam pak je) jeto někde asi na 2. Stránce dole a je tam obrazek serva
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
maliborec2002:
subtrim nemôžeš vidieť v trimoch.
Trimy máš na jemné doladenie za letu a subtrim máš na hrubé doladenie na stole.
Ak za letu doladíš model tak, že trimy už máš na plno a nemáš kde ďalej trimovať /a dráha serva má ešte rezervy/, tak to doladíš cez subtrim /nastavíš požadovanú polohu serva/ a vymažeš trimy. Tým pádom máš znova rezervu za letu trimovať...
To druhé, asi myslíš nejaký "servo monitor" /som v práci bez vysielačky/. Tam mi to pekne "centruje" a neostáva nič "visieť".
subtrim nemôžeš vidieť v trimoch.
Trimy máš na jemné doladenie za letu a subtrim máš na hrubé doladenie na stole.
Ak za letu doladíš model tak, že trimy už máš na plno a nemáš kde ďalej trimovať /a dráha serva má ešte rezervy/, tak to doladíš cez subtrim /nastavíš požadovanú polohu serva/ a vymažeš trimy. Tým pádom máš znova rezervu za letu trimovať...
To druhé, asi myslíš nejaký "servo monitor" /som v práci bez vysielačky/. Tam mi to pekne "centruje" a neostáva nič "visieť".
nemate tip na nejaky shop kde by som kupil pruzinky ? nejake ktorymi by som nahradil povodne ? mam ich natiahnute ale lepsie by bolo vymenit za nove s vacsim odporom
Pružiny dodává MP-Jet - viz http://www.mpjet.info/market/index.php? ... th=143_145 Větší výběr bude v nějakém specializovném obchodě - zatím jsem ho nehledal.
Ger1 píše:nemate tip na nejaky shop kde by som kupil pruzinky ? nejake ktorymi by som nahradil povodne ? mam ich natiahnute ale lepsie by bolo vymenit za nove s vacsim odporom
Nešly by tam Graupnerovské? http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=288
Ground Penetration Tester
dakujem za tip , objednal som tie graupneracke.. uvidime
btw ake sd karty vam bere ta vysielacka v akom formate naformatovane ? mne to nebere 512mb kingston
btw ake sd karty vam bere ta vysielacka v akom formate naformatovane ? mne to nebere 512mb kingston
dnes mi doslo z ciny lietadielko wltoys f939 ale nedari sa mi sparovat s turnigy tgy i10... funguje to niekomu?