DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Mám udělaný kompletní upgrade - stroj, ovladač i aplikace a živý náhled je nyní ve formátu 4:3. Tak doufám, že to brzy opraví.
gardenroute píše:U P4 se apkou tato funkce pouze ovládá, její funkci zabezpečuje procesor přímo na palubě P4. V tom bude asi rozdíl...
Ano je v tom asi rozdíl. A? Jen jsem konstatoval pro ty co neví že to jde. Dokonce s nenastartovanou koptérou sleduje kamera pěkně pohyb v místnosti nahoru-dolů.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
petan79 píše:Mám udělaný kompletní upgrade - stroj, ovladač i aplikace a živý náhled je nyní ve formátu 4:3. Tak doufám, že to brzy opraví.
Myslím že už je oprava. 1.2.8. je venku.
V menu prepni na foto a tam si dej v nastavení 16:9 a je to máš to zase přes celý displej...
pino003 píše:V menu prepni na foto a tam si dej v nastavení 16:9 a je to máš to zase přes celý displej...
Bohužel nemáš pravdu. To jsem zkoušel a nefungovalo to. Režim 16:9 u nastavení foto pouze lehce změnil zobrazení, které ale zůstalo 4:3.
Tak jsem dnes odinstaloval, restartoval tablet (Shield K1) a znovu nainstaloval DJI GO 2.7.0 a výsledek je pořád stejný. Stále se zobrazuje živý náhled ve formátu 4:3. Přepnutí do 16:9 ve foto režimu nepomůže, pouze se na výšku natáhne obraz. Máte i ostatní tento problém? Jak případně udělat downgrade na verzi 2.6.1 - mám staženo, ale nevím jak na to? Díky za radu
Ahoj, mám úplně stejný problém (4:3). Jako zobrazovač používám iphone 6s. Procházím ang. fóra a zatím nic. Ještě se stalo to, že phantom má hodně zpomalený obraz cca - 2s (lightbridge) ,který vypadává, trhá se a má občas zelené pruhy- koptéra je cca 2m od ovládání. Velkej problém. Nevím jestli nepůjdu do reklamace. Jenom 40 dní na vyřízení je moc (na firmu). pokud někdo na něco příjde prosím o radu. + jak provést downgrade na FW:V01.06.0040. Aplikaci na iphone nevím jak nainstalovat starší verzi. Díky
Nazdar. Ja som riešil downgrade na tablete Nvidia, jednoducho som odinštaloval novú verziu DJI GO, a po troch hodinách hľadania na webe som našiel starú verziu DJI 2.4.3 (alebo nejak tak) a tú som jednoducho nainštaloval. A všetko ide ako pred tým, a nemám problém ani s neoriginálnou baterkou, ktorú mi nová verzia DJI GO 2.7.1 nebrala a koptéra mi po pár sekundách pristávala. Takže zatiaľ budem lietať na tejto starej verzii. Vypol som aktualizácie a mám pokoj.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
romanki píše:Nazdar. Ja som riešil downgrade na tablete Nvidia, jednoducho som odinštaloval novú verziu DJI GO, a po troch hodinách hľadania na webe som našiel starú verziu DJI 2.4.3 (alebo nejak tak) a tú som jednoducho nainštaloval. A všetko ide ako pred tým, a nemám problém ani s neoriginálnou baterkou, ktorú mi nová verzia DJI GO 2.7.1 nebrala a koptéra mi po pár sekundách pristávala. Takže zatiaľ budem lietať na tejto starej verzii. Vypol som aktualizácie a mám pokoj.
Díky za info. Jsem úplně stejný případ jako Ty, jen ještě čekám, až mi přijde ta neoriginální baterka
sentinely píše:Ahoj, mám úplně stejný problém (4:3). Jako zobrazovač používám iphone 6s. Procházím ang. fóra a zatím nic. Ještě se stalo to, že phantom má hodně zpomalený obraz cca - 2s (lightbridge) ,který vypadává, trhá se a má občas zelené pruhy- koptéra je cca 2m od ovládání. Velkej problém. Nevím jestli nepůjdu do reklamace. Jenom 40 dní na vyřízení je moc (na firmu). pokud někdo na něco příjde prosím o radu. + jak provést downgrade na FW:V01.06.0040. Aplikaci na iphone nevím jak nainstalovat starší verzi. Díky
FW:V01.06.0040 do koptéra najdeš na webu DJI a uděláš klasickou aktualizaci - v tom by problém být neměl. Downgrade aplikace na iOS bude horší. Když jsem měl iPhone, řešil jsem to jailbreakem. Víc Ti bohužel asi neporadím. Myslím si ale, že musí vydat aktualizaci DJI GO, ten problém bude mít většina lidí.
No ja som urobil downgrade na verziu 2.4.3 a nejako sa mi to tam nainštalovalo samo - jednoducho som to stiahol z nejakej nemeckej stránky (neviem z akej) a inštaláciu som len potvrdil a išlo to. A potom som vypol wifi na tablete, nech sa mi to neaktualizuje, a mám vystarané.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Ještě jednou Ahoj. Dnes jsem zkoušel aplikaci Litchi pro Dji a úplně stejný problém (4:3) +zpomalený nekvalitní přenos obrazu. Takže asi bude spíš problém v FW jestli ne opravdu nějaká vada Ph3... Pokud se pokouším přeinstalovat na starší verzi V01.06.0040, tak mi Ph3 pořád píše v txt souboru, že je již nainstalovaný novější FW a nic. Zkoušel jsem držet i to skryté tlačítko na boku Ph3 a pořád to stejné.
sentinely píše:Ještě jednou Ahoj. Dnes jsem zkoušel aplikaci Litchi pro Dji a úplně stejný problém (4:3) +zpomalený nekvalitní přenos obrazu. Takže asi bude spíš problém v FW jestli ne opravdu nějaká vada Ph3... Pokud se pokouším přeinstalovat na starší verzi V01.06.0040, tak mi Ph3 pořád píše v txt souboru, že je již nainstalovaný novější FW a nic. Zkoušel jsem držet i to skryté tlačítko na boku Ph3 a pořád to stejné.
Ahoj, jeste me napadlo. Zkus nainstalovat verzi 1.3.2 (je dostupna na strankach DJI) a az pote nejakou novejsi.
Ja dnes provedl uspesny downgrade na verzi DJI GO 1.6.0 a vse frci jak ma
Mám tablet Lenovo S8-50F poslední verze DJI GO i firmware v Phantomu 3 PRO, obraz normálně 16:9.
HPI Baja 5B
DJI Phantom 3P
DJI Phantom 3P
(4:3,16:9) Podle tohoto by mělo stačit dát nastavení do defaultu. Jdu to vyzkoušet.
(I fell over laughing when I updated firmware and app with in an iPhone 6 to discover the wonderfully talked about 4:3 aspect ratio FPV screen.
DJI Go was reset to factory defaults.)
Jo a jak jsem se ptal na ten chytrý návrat P3 u nové verze dji go tak to je taky chyba převzatá z P4. ten přepínač ve skutečnosti nic nedělá.
(I fell over laughing when I updated firmware and app with in an iPhone 6 to discover the wonderfully talked about 4:3 aspect ratio FPV screen.
DJI Go was reset to factory defaults.)
Jo a jak jsem se ptal na ten chytrý návrat P3 u nové verze dji go tak to je taky chyba převzatá z P4. ten přepínač ve skutečnosti nic nedělá.