DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
off
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI - Phantom 3

#691 Příspěvek od off »

petr1990 píše:Moje řeč, dávat za baterii 4.600,- mi přijde jako úlet. Jen mám strach z aktualizace, ale vzhledem k feedbacku od majitelů, by to neměl být problém. Nicméně já objednávám (vzhledem ke zkušenosti z AliExpressu).
baterka - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 85194.html

Tak asi něco někde neklaplo, baterka je stažená z prodeje :-(
petan79

#692 Příspěvek od petan79 »

Tak jsem dnes objednal baterku z eBAY. Jak dorazí, otestuji a dám info.
http://www.ebay.com/itm/15-2V-4500mAh-D ... 1995800140?
petan79

#693 Příspěvek od petan79 »

Ještě se zeptám, sluneční clonu na SHIELD K1 jsem si vyrobil, ale zvažuju ještě nějakou antireflexní folii na displej. Máte někdo s nějakou zkušenost, je to s ní lepší?
Díky za info.
romanki

#694 Příspěvek od romanki »

Nazdar.
Ja som objednal túto baterku http://www.aliexpress.com/snapshot/7343 ... 9342040176.

Včera prišla, no bohužiaľ môj P3A ju nechce prijať. Keď naštartujem, tak dron vzlietne a asi po dvoch-troch sekundách mi napíše, že batéria nie je podporovaná a dron začne pristávať. Mám tam novú verziu upgrade, skúsil som dať aj nižšiu, no nejde to. Možno že to bude aplikáciou DJI Go - ktorú mám najnovšiu 2.7.0.
Možno keby sa dala nainštalovať staršia verzia DJI GO, mohlo by to ísť, lenže ju neviem nikde nájsť. Poraďte čo s tým.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
romanki

#695 Příspěvek od romanki »

Ták, podarilo sa mi tú baterku rozchodiť - preinštaloval som aplikáciu DJI GO z aplikácie 2.7.0 na verziu 2.4.3 a už to ide. Takže uvidíme, ako dlho to vydrží, samozrejme som vypol aktualizácie, aby sa mi apka DJI GO neupgradovala na novšiu, na ktorej to zjavne nejde.:-)
DJI P3A + Nvidia SHIELD
gardenroute

#696 Příspěvek od gardenroute »

Pánové nové příchozí, malá poznámka, přestaňte používat pojem "d.on", Phantom je multikoptera a tak by to mělo být. Používáním toho proflakleho pojmu d.on jen podporujete jeho používání laickou veřejností, médii apod. A zbytecne jsou vaše příspěvky k.rveny místním robotem...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
rzboril

#697 Příspěvek od rzboril »

To by mě zajímalo co se stane když vypnu v dji go inteligentní go home.
To že to tam má P4 chápu ale P3?
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
petan79

#698 Příspěvek od petan79 »

romanki píše:Ták, podarilo sa mi tú baterku rozchodiť - preinštaloval som aplikáciu DJI GO z aplikácie 2.7.0 na verziu 2.4.3 a už to ide. Takže uvidíme, ako dlho to vydrží, samozrejme som vypol aktualizácie, aby sa mi apka DJI GO neupgradovala na novšiu, na ktorej to zjavne nejde.:-)

No nazdar 8O Obávám se, že mi přijde ta stejná baterie, jako máš ty. Kde si nakonec sehnal tu starší verzi DJI GO? Oni ti kluci čínští asi nejsou úplně blbý a ty originál baterky si tímto hlídají.
petan79

#699 Příspěvek od petan79 »

romanki píše:Nazdar.
Ja som objednal túto baterku http://www.aliexpress.com/snapshot/7343 ... 9342040176.

Včera prišla, no bohužiaľ môj P3A ju nechce prijať. Keď naštartujem, tak dron vzlietne a asi po dvoch-troch sekundách mi napíše, že batéria nie je podporovaná a dron začne pristávať. Mám tam novú verziu upgrade, skúsil som dať aj nižšiu, no nejde to. Možno že to bude aplikáciou DJI Go - ktorú mám najnovšiu 2.7.0.
Možno keby sa dala nainštalovať staršia verzia DJI GO, mohlo by to ísť, lenže ju neviem nikde nájsť. Poraďte čo s tým.

Ještě mě napadlo, zkoušel jsi aktualizovat firmware v baterii?
rzboril

#700 Příspěvek od rzboril »

Je to vlastnost nové verze. Neoriginal baterky pristavaji. A v litchy dokonce csc. Na cizím fóru píší ze v příštím updatu to bude likvidovat neoriginální sd karty :) . Jo a prý zároveň klesla cena origo baterek.
petan79

#701 Příspěvek od petan79 »

rzboril píše:Je to vlastnost nové verze. Neoriginal baterky pristavaji. A v litchy dokonce csc. Na cizím fóru píší ze v příštím updatu to bude likvidovat neoriginální sd karty :) . Jo a prý zároveň klesla cena origo baterek.

Fajn, pak se tedy ptam, jak udelat downgrade na nizsi verzi? Bohuzel se mi uz take DJI GO aktualizovalo :( Diky
rzboril

#702 Příspěvek od rzboril »

https://apkpure.com/dji-go/dji.pilot dole jsou starší verze. Jo a je tam hodně malwaru. Jo a ještě to jde obejít tak že se zakáže přístup dji go a spustí se litchi. pak by to nemělo padat z oblohy. alespoň jsem to tak přelouskal. Sám Litchi nemám,stojí moc peněz. Ale zkouším vertical studio, které umí sledovat objekt tak jako u P4 pomocí kamery.
petan79

#703 Příspěvek od petan79 »

rzboril píše:https://apkpure.com/dji-go/dji.pilot dole jsou starší verze. Jo a je tam hodně malwaru. Jo a ještě to jde obejít tak že se zakáže přístup dji go a spustí se litchi. pak by to nemělo padat z oblohy. alespoň jsem to tak přelouskal. Sám Litchi nemám,stojí moc peněz. Ale zkouším vertical studio, které umí sledovat objekt tak jako u P4 pomocí kamery.

Diky. Instalovat apk, nebo xapk? Co mas na mysli tim, ze pada z oblohy???
rzboril

#704 Příspěvek od rzboril »

To co se instaluje nevím. Padalo jim to pokud se nezakázal přístup djigo aplikace ta na pozadí vypnula motory tak jako při pokusu o start, jenže neví že koptéra je už přes litchi metr ve vzduchu tak to spadlo. Zatím sem četl jeden případ. Ale pokud se to nějak zakáže tak litchy musí jet.a možná i další aplikace, jako třeba vertical studio, dronedeployBeta...
gardenroute

#705 Příspěvek od gardenroute »

rzboril píše:... Ale zkouším vertical studio, které umí sledovat objekt tak jako u P4 pomocí kamery.
U P4 se apkou tato funkce pouze ovládá, její funkci zabezpečuje procesor přímo na palubě P4. V tom bude asi rozdíl... :-)
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“