Hitec AURORA-9 pokračování
Re: Hitec AURORA-9 pokračování
Zdravím všechny
Potřeboval bych pomoc s nastavením motoru. U motorizovaného větroně bych chtěl mít v jednom letovém režimu na páce plynu motor a dalších (2, vše na C přepínači) pak klapky.
Klapky nastavím snadno, ale ten motor se tam furt cpe. Je to u Aurory vůbec možné?
Děkuji
Potřeboval bych pomoc s nastavením motoru. U motorizovaného větroně bych chtěl mít v jednom letovém režimu na páce plynu motor a dalších (2, vše na C přepínači) pak klapky.
Klapky nastavím snadno, ale ten motor se tam furt cpe. Je to u Aurory vůbec možné?
Děkuji
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Řešil někdo propojení Aurory9 skrze usb dongle a mono kabel k simulátorům ??
phoenix i realflight hlásí, že nevidí připojenou vysílačku ...
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:Řešil někdo propojení Aurory9 skrze usb dongle a mono kabel k simulátorům ??
Používám s Aurorou (A9 i A9x) USB dongle a simulátory, Phoenix a Aerofly, oboje bez problémů. Ale kabel je STEREO Jack.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Woita píše:Používám s Aurorou (A9 i A9x) USB dongle a simulátory, Phoenix a Aerofly, oboje bez problémů. Ale kabel je STEREO Jack.
hm,ať zkouším co zkouším,tak pořád nic :-/
nemůže to být nějakým firmware nebo nastavením v RC ?
mám tady ten : http://www.banggood.com/Wholesale-12-in ... 57051.html
Firmwarem myslím že ne, chodí mi to odjakživa se všemi verzemi FW co jsem tam postupně dával..
Musíš zapojit nejdříve dongle do PC, pak spojit kabelem Jack-jack s vysílačkou, a až pak zapnout Auroru. Sama detekuje že máš zastrčený kabel, tak vybereš na displeji "Žákovský mód" a to je vše. Pak už spustíš simulátor a ten maká.
Musíš zapojit nejdříve dongle do PC, pak spojit kabelem Jack-jack s vysílačkou, a až pak zapnout Auroru. Sama detekuje že máš zastrčený kabel, tak vybereš na displeji "Žákovský mód" a to je vše. Pak už spustíš simulátor a ten maká.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
tak hrome já nevím 
Windows 10 ? proste ani za prd nic
Windows 10 ? proste ani za prd nic
Chodilo mi to ve W7, W8, 8.1, 10.
Kdybys už vystřílel všechen prach, nabídnul bych ti to vyzkoušet. Poslal bys mi tvůj Dongle a vyzkoušel bych ho u sebe. Kdyžtak napiš SZ.
Kdybys už vystřílel všechen prach, nabídnul bych ti to vyzkoušet. Poslal bys mi tvůj Dongle a vyzkoušel bych ho u sebe. Kdyžtak napiš SZ.
Prepojovanie Aurory9 cez jack má aj mechanický "problém". Otvor pre jack v plaste vysielača má malý priemer a je olemovaný krúžkom. Pri použití niektorých káblov s väčším priemerom plastového konca nedosadnú kontakty kábla dokonale do konektora v Aurore. Potom to nefunguje, alebo je nespoľahlivé. Ja som ten lem orezal, jack vošiel o pol mm hlbšie a je to OK. Skúsenosť mám z prepojovania učiteľ-žiak.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
kdyby ale kabel nezapadl, tak by se neukazala pri inicializaci vysilace moznost zapnout data/zak mod ne ?
navic jsem zkousel asi 3 mozne kabely a nic :-/
jedinne, co me napada je, ze pro ten dongle musi mit vysilacka ppm , aurora ma ?
navic jsem zkousel asi 3 mozne kabely a nic :-/
jedinne, co me napada je, ze pro ten dongle musi mit vysilacka ppm , aurora ma ?
Ahoj Aleši. Zítra to doma vyzkouším na Win.10 a dám Ti vědět...
Už jsi mi poslal tu nabíječku na opravu? P.K.
Už jsi mi poslal tu nabíječku na opravu? P.K.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na to pls. a to prostě nedokážu rozchodit 
nabíječku má petr už asi týden
nabíječku má petr už asi týden
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ještě dodatek : dongle je "feiying simulator" , v systému se vytvoří jako klasické herní zařízení. ve vlastnostech ale nereaguje na vysílačku. Zkoušel jsem mono kabel, stereo kabel, ještě více stereo kabel 
port v RC je ale funkční, neboť přes HP22 programátor RC komunikuje.
Nemůžu mít nějakou blbost v nastavení RC ? fakt už nevím
port v RC je ale funkční, neboť přes HP22 programátor RC komunikuje.
Nemůžu mít nějakou blbost v nastavení RC ? fakt už nevím
je mozne osadit Auroru inym modulom+rx s viuzitim PPM prijal by som viac kanalov a RSSI, ma niekto skusenosti? Dakujem
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Takže výsledek testu na W10:
mám tady jednoduchý 4-kanálový Mystery USB simulator. USB dongle mám napojen do vysílače stereo jackem 3,5mm. Vysílač zapínám s připojeným kabelem a po zapnutí volím režim učitel-žák (angl. menu T-Pupil). Vysílač začne do kabelu posílat PPM sgnál a USB dongle se nastaví do režimu herní konzoly. Teprve potom ho připojím do PC a Windows najdou herní ovladač, který se dá zkalibrovat. Pokud to připojím nejprve na USB a potom do vysílače, vidí systém jenom neznámé PPM??? zařízení, které nic neumí. Snad Ti to pomohlo...
mám tady jednoduchý 4-kanálový Mystery USB simulator. USB dongle mám napojen do vysílače stereo jackem 3,5mm. Vysílač zapínám s připojeným kabelem a po zapnutí volím režim učitel-žák (angl. menu T-Pupil). Vysílač začne do kabelu posílat PPM sgnál a USB dongle se nastaví do režimu herní konzoly. Teprve potom ho připojím do PC a Windows najdou herní ovladač, který se dá zkalibrovat. Pokud to připojím nejprve na USB a potom do vysílače, vidí systém jenom neznámé PPM??? zařízení, které nic neumí. Snad Ti to pomohlo...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
hmm nepomohlo.
ve win je zařízení v pohodě, ale neleze signál z RC do PC.
buď mám blbý dongle, nebo blbou RC
ve win je zařízení v pohodě, ale neleze signál z RC do PC.
buď mám blbý dongle, nebo blbou RC