Quadro HK Quanum Nova
Re: Quadro HK Quanum Nova
přesně tak to mám, je to první pozice přepínače. Tím to není.
Pánové. Na straně 19 jste řešili, jak zapojit gimbal. Koukal jsem na video a nejsem z něj zrovna o moc chytřejší. Mohl by jste mi prosím někdo poslat fotky kam příjdou jaké kabely? 
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
Tak nikdo neměl podobný problém s plynem, na youtube sem pár podobných případů našel ale bohužel bez řešení
Já zatím taky na nic nepřišel.
Já jsem měl ze začátku problem v tom, že jsem měl neustále konstantní otáčky i když jsem přidával plyn otáčky se neměnily. Odstranil jsem to v nastavení MP. Je tam na spodu kolonka Throttle Maximum THR_MAX. Dal to na 1000 a bylo to.
- JosefSvejk
zub82 píše:Tak nikdo neměl podobný problém s plynem, na youtube sem pár podobných případů našel ale bohužel bez řešeníJá zatím taky na nic nepřišel.
Pokud se na něco ptáš, doporučuji používat příslušné interpunkční znaménko (otazník).
RooSooL píše:Pánové. Na straně 19 jste řešili, jak zapojit gimbal. Koukal jsem na video a nejsem z něj zrovna o moc chytřejší. Mohl by jste mi prosím někdo poslat fotky kam příjdou jaké kabely?
napájení od baterky nebo z desky přivedeš na jednu stranu a na opačné straně máš signál pro ovládání motorů
připojíš to zespod na novu máš to tam napsané
No pecka. Strčit to skrz ten gumovej tlumič by mě asi nenapadalo. Super
Dal jsem do novy nový přijímač, myslíte, že je nutné udělat znovu kalibraci?
Penty píše:Já jsem měl ze začátku problem v tom, že jsem měl neustále konstantní otáčky i když jsem přidával plyn otáčky se neměnily. Odstranil jsem to v nastavení MP. Je tam na spodu kolonka Throttle Maximum THR_MAX. Dal to na 1000 a bylo to.
Dík za tip, jen nevím kde to mám hledat, našel sem tam jen throttle Acced v záložce CONFIG/TUNNING ve složce Extended Tuning. Je to ono?
Tak sem upravil jak radil Penty, otáčky se zvýšily, ale ani toto nepomohlo, nemáte ještě někdo nějaký nápad ?
Asi zkusím znova resetovat řídící jednotku a nakalibrovat jestli toto nepomůže. Ještě mám dotaz, jak obnovit defaultní parametry novy které se dají stáhnout na Hobbyking ? Nevíte někdo, nedělali jste to náhodou?
Asi zkusím znova resetovat řídící jednotku a nakalibrovat jestli toto nepomůže. Ještě mám dotaz, jak obnovit defaultní parametry novy které se dají stáhnout na Hobbyking ? Nevíte někdo, nedělali jste to náhodou?
zub82 píše:Tak sem upravil jak radil Penty, otáčky se zvýšily, ale ani toto nepomohlo, nemáte ještě někdo nějaký nápad ?
A dělal jsi to v tom THR_MAX? Je to v CONFIG/TUNING (nahoře klíč s kolečkem) v záložce Advanced Params úplně dole. Měl jsem, ale ze začátku problem to najít, protože na stolním PC se mě kolonka THR_MAX nezobrazuje, pouze ve Full Parameters List, kde už se zobrazují nastavené hodnoty. Pak jsem to napojil na synův laptop a tam už se mi kolonka THR_MAX zobrazuje a můžu hodnoty nastavovat. Nevím proč to tak je, ale mám to tak stále, nerozumím tomu.
Penty píše:A dělal jsi to v tom THR_MAX? Je to v CONFIG/TUNING (nahoře klíč s kolečkem) v záložce Advanced Params úplně dole. Měl jsem, ale ze začátku problem to najít, protože na stolním PC se mě kolonka THR_MAX nezobrazuje, pouze ve Full Parameters List, kde už se zobrazují nastavené hodnoty. Pak jsem to napojil na synův laptop a tam už se mi kolonka THR_MAX zobrazuje a můžu hodnoty nastavovat. Nevím proč to tak je, ale mám to tak stále, nerozumím tomu.
Toto jsem udělal, ale žadná změna nenastala, pomohlo nejspíše toto [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Hyes30qZsQc[/youtube] ale to co si napsal ty bylo psáno na více zahraničních diskuzích. Díky za pomoc a podporu, už sem začínal byt zoufalý
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nepoužívá ty třílisté vrtule a jestli to je k něčemu ?
A jinak našel jsem originál baterku na Novu 5600mAh
A jinak našel jsem originál baterku na Novu 5600mAh
Dobrý den. Mám cheerson cx20 Open source version
Chtěl jsem se zeptat ohledně Mission Planneru? V Instal Fimware je je Copter 3.3.2
Když připojím qadrokopteru, chce to po mně update fimweru 3.2.1 .Když dám pick prewious je tam AR2.50 AP 3.3.AC 3.2.1 nebo ještě další dva na výběr?
Jakou verzi nechat ? Děkuji
Chtěl jsem se zeptat ohledně Mission Planneru? V Instal Fimware je je Copter 3.3.2
Když připojím qadrokopteru, chce to po mně update fimweru 3.2.1 .Když dám pick prewious je tam AR2.50 AP 3.3.AC 3.2.1 nebo ještě další dva na výběr?
Jakou verzi nechat ? Děkuji
Nedavej nic. Ono si to na konci samo najde. Koukni na YT. Já jsem to dělal celé podle nějakého navodu snad ve španělštině
a v pohodě.