Vrtulníkáři z Pardubic
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Vrtulníkáři z Pardubic
Zdravím, chci se zeptat kam chodíte létat v Pardubicích?? Já a ještě dva další chodíme létat na letiště LMK Pardubice u Ostřešan a za půl roku tam nebyl snad jediný člověk s heli krom nás
a to tam jsem každý den když nemakám minimálně 3h.. Nebo že by v Pardubicích byli jen tři lidi co létají heli
..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
-
Daniel Jiráček
Re: Vrtulníkáři z Pardubic
cau.nejsem sice z pardubic ale kdyby si nekdy chel jit litat treba do holic o vikendu tak dej vedet.dan
t-rex 700 dfc - hc3sx /blade mcpx-střídák/Dx-8 /sim-phoenix
Ahoj,
jsou v Pardubicích vrtulníkáři? Začínám a připadám si poněkud vopuštěnej...
jsou v Pardubicích vrtulníkáři? Začínám a připadám si poněkud vopuštěnej...
Zdravím, přidávám se k tomuto polomrtvému tématu, začátkem roku jsem začal lítat s blade mcp x bl, tak pokud někdo taky lítate s 6ch ozvěte se
jsem z Dubiny.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Dzon píše:Zdravím, přidávám se k tomuto polomrtvému tématu, začátkem roku jsem začal lítat s blade mcp x bl, tak pokud někdo taky lítate s 6ch ozvěte sejsem z Dubiny.
Ahoj, tady nás je
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj přiďte si zalétat k nám do Škudel u Přelouče pokecáme zalítáme 
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
-
romanfuksa
Zdravím, jsem z Dubiny a cca 2 roky lítám s MJX F-49 vedle důchoďáku jak je pohotovost.
Ahoj, dobrá zpráva.
Koukám, z Dubiny už jste dva. Když mě to vyjde, přijedu se na Vás z Dukly podívat
Dejte vědět přes SZ 
Koukám, z Dubiny už jste dva. Když mě to vyjde, přijedu se na Vás z Dukly podívat