dnes jsem konečně dovezl stroj domů. Při předávání to funguje hezky, potěšilo mne, že se dá v menu Phantoma na tabletu zapnout funkce letu v režimu FPV. Obraz čistý jasný, ale ještě jsem u prodejce (Telink) viděl a zkoušel headplay http://www.telink.eu/cs/fpv-monitory-bryle/3527-headplay.html a ten mne docela také dostal. Jde jak přes vlastní přijímač, tak přes HDMI. Sice s tím člověk na hlavě vypadá docela směšně, ale co, účel světí prostředky...
Mrkni na to.
Jinak ke zkoušení se dostanu až po neděli, jedu zítra mi ČR na lyže, pak se na to vrhnu a dám vědět.
zatím jsem pročetl diskusi na Phantom 3 (takže mi zbývá vlákno o P1 a P2), nicméně si dovolím otázky, které tu snad nezazněli.
Prvně jsem se rozhodoval nad staršími-levnějšími modely, nicméně po přečtení tohoto vlákna, studování videí na YT, jsem se rozhodl a nyní čekám na P3 Advanced.
Nějaké zkušenosti, především s oblasti RC modelů letadel mám, nicméně toto je pro mě výzva. Spojím víceméně dva koníčky dohromady, focení a létání..
1. Ale k dotazům, nahrávat budu především videa ve full HD. Balení P3 obsahuje micro SD kartu 16gb pokud hádám dobře. Je dostačující? popřípadě kolik minut obrazového materiálu zvládne? 2. Dále baterie, zde předpokládám, že je k dodání pouze ta originální, nebo jsou k dispozici nějaké alternativy (levnější)? 3. Vysílač. Zde je integrovaná baterie? 4. Pochopil jsem, že létání je podmíněno pravidly (výška letu, kde můžu/nemůžu). Byl by někdo ochotný do SZ zaslat nějaký odkaz, nebo základní poučení? 5. Vyvážení vrtulí? Ano/Ne ?
Budu rád i za jakékoliv ověřené odkazy, související s načerpáním dalších informaci ohledně létání s P3 A.
Jsem z Kroměříže, najde se v okolí popřípadě někdo, kdo by se osobně podělil o své zkušenosti?
Odpoviem ti, čo viem. 1. Dodávaná 16 GB SD karta stačí na dva lety - cca. 12 GB na fullHD, to je asi 20 - 30 min. nahrávania. 2. Batéria sa dá kúpiť len originálna. 3. Vysielač má vlastnú vstavanú nabíjateľnú batériu.
Podmienky lietania ti nepoviem a vyváženie vrtulí som ešte neriešil - tiež sa nechám rád poučiť.
Jsem absolutní nováček, ale snad se nepletu. Baterie mě také zajímá. Alternativu resp kopii jsem našel na ebay za 2500, originál v Česku za 4500. Je to tak? Máte někdo tu z ebay vyzkoušenou? Díky
jakun píše:JJ taky jsem jí objednal, šetřit se musí. Neuznávám kupovat drahou věc a pak šetřit, ale dát 4,5 klacku za baterku je fakt opruz.
Klidně bych tu baterii i kuchnul a naplnil obyčejnými lipol články, ale rok dva nebude kde sehnat mrtvé originály a čert ví jak to vezme ta jejich elektronika Jinak použité akumulátory LiHV jsou poněkud drahé, takže jejich rovnocenná náhrada by nevyšla levněji...
Moje řeč, dávat za baterii 4.600,- mi přijde jako úlet. Jen mám strach z aktualizace, ale vzhledem k feedbacku od majitelů, by to neměl být problém. Nicméně já objednávám (vzhledem ke zkušenosti z AliExpressu).
petr1990 píše:Zatim diky za reakce.. V teto chvili nacitam informace o No fly zones.. Kdyby jste objednavali baterii, rad se pridam, treba se podelime na doprave.
Je lepší když každý objedná sám kde chce, doprava je většinou zdarma a je daleko větší šance že to projde celnicí bez povšimnutí a tudíž bez cla
Naposledy upravil(a) Kedaros dne úte 09.05.2017 13:34, celkem upraveno 1 x.
Kedaros píše: Je lepší když každý objedná sám kde chce, doprava je většinou zdarma a je daleko větší šance že to projde celnicí bez povšimnutí a tudíž bez cla Já bych měl ještě zálusk na brejle za relativně slušnou cenu http://www.banggood.com/Fatshark-Domina ... 00597.html
Pravda! muzu mit dalsi otazku? Jaky tablet by jste doporucili? Jak Android, tak Apple.. Od nakousnutyho jabka pripada dle mych financnich moznosti ipad mini 2 s retinou (64 bit). Od konkurence casto zminovany nvidia shield..
Podle toho co jsem zatim procetl, tak appka Dji Go na Androidu casto pada. Je to pravda? Maji to vyvojari od applu vychytanejsi?
Tablet doporučím asi za všechny Nvidia. Je u něj i pero, má velkou výdrž...Padání aplikace bylo možná u starších verzí dji GO. Teď ap spadne jen při pokusu stříhat video. Ta baterka z číny je i těžší o 10g ) batoh mám tenhle :http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Shoulder-Backpack-Bag-Case-For-DJI-Phantom-1-2-3-Vision-FC40-/321974873016?hash=item4af732abb8:g:J00AAOSwa-dWlgfz 1200Kč oproti 2500+pošta u nás. Ještě řeším ochranu gimb.-kamery, kvůli šutrům při přistání. Jo a kdyby jste někdo našel popisky k vytištění , byl bych rád. (myslím tyhle: https://ssl.olx.ph/item/dji-phantom-3-l ... 505db4ff63)
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Pokud řešíte tablety, nebo mobily kompatibilní s aplikací DJI GO, tak je tu na to samostatné téma. Pro přehlednost by bylo lepší řešit to tam, ať mají uživatelé přehled o kompatibilních zařízeních.