Žehlička s LCD displayem Prolux nebo Kavan nebo ...

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Majky007s

Žehlička s LCD displayem Prolux nebo Kavan nebo ...

#1 Příspěvek od Majky007s »

Pánové máte někdo prosím zkušenosti s touto žehličkou? http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... u-a-potahu" onclick="window.open(this.href);return false; Čekám už snad od 15.12.15 na naskladnění http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... odel-profi" onclick="window.open(this.href);return false; a opravdu už bych rád potahoval máte s ní někdo zkušenosti? Cena obou je dost podobná za jakékoli typy a postřehy budu moc rád
petrovo

Re: Žehlička s LCD displayem Prolux

#2 Příspěvek od petrovo »

Člověče neváhej a digitální kup bez zaváhání. Ručím za to, že budeš maximálně spokojen. Luxusní obsluha. Mám ji nevím kolik let a nemohu si ji vynachválit. Tuším že i já ji bral u Pecky.
Majky007s

Žehlička s LCD displayem Prolux

#3 Příspěvek od Majky007s »

Takže mi chceš říct že tu čekám na horší jo? :-D mám trochu obavy z toho jak bude držet teplotu atd. aby nelítala teplota poto třeba o 10stupňů apod. no uvidíme co si o ní myslí ostatní a kdyžtak si ji objednám :-)
miglosch
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od miglosch »

Ahoj, tu žehličku Prolux s LCD za 950 Kč používá i jeden známý výrobce větroňů, kde se žehlička vcelku vůbec nezastaví a dle jeho vyjádření je to zatím nejlepší z žehliček které kdy měli. Už je to sice asi dva roky co mi toto říkal ale snad je kvalita žehliček stále stejná. Bohužel cena od té doby vyskočila asi o 300 stovky ale také počítám až mi odejde moje stará žehlička, že si tuto koupím. :wink:
von boberov

#5 Příspěvek od von boberov »

Ahoj. Mám tu klasickou Qmodel s poťákem a ač jsem ní četl né moc dobré věci, tak dle mně je v pohodě. Mám ji asi rok kupovanou zde z druhé ruky za 300kč, má za sebou dvě éra. Do této doby jsem používal klasickou domácí Etu, ale toto je lehčí a obratnější, dostaneš se s ní do koutů.
Tebou vybraná bude předpokládám ještě o chlup lepší. MR.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pepinozbrna »

Majky007s píše:Pánové máte někdo prosím zkušenosti s touto žehličkou? http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... u-a-potahu Čekám už snad od 15.12.15 na naskladnění http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... odel-profi a opravdu už bych rád potahoval máte s ní někdo zkušenosti? Cena obou je dost podobná za jakékoli typy a postřehy budu moc rád

Z odpovědí není tak zcela jednoznačné zda je lepší Ta dražší Profi(1014) nebo ta druhá Prolux (950). Zná na to někdo jednoznačnou odpověď praxí ověřenou?

Já už roky používám tu starou co se k nám dostala jako první označená Q model. Funguje dobře jen bych vytknul ovládací potenciometr.
Kdy stejnou folii za stejných podmínek přižehluji občas jinak nastavenou teplotou podle potenciometru.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
tks
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od tks »

Měl jsem s potenciomerem, teď mám Prolux s displejem a je to nesrovnatelný komfort. Neváhal bych.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pepinozbrna »

tks píše:Měl jsem s potenciomerem, teď mám Prolux s displejem a je to nesrovnatelný komfort. Neváhal bych.

Díky jdu ji tedy s chutí objednat zrovna je Pecka má .... je nová doba je třeba inovovat :lol: :lol: :lol:

Teď jsem se koukal máš ji ty v obchodě tak vezmu od tebe páč s tebou již jsem párkrát spolupracoval k spokojenosti :D
Nahoru to půjde ... dolů musí.
tks
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od tks »

pepinozbrna píše:Teď jsem se koukal máš ji ty v obchodě tak vezmu od tebe páč s tebou již jsem párkrát spolupracoval k spokojenosti :D

Ten obchod, to nejsem já. :-)
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
modrus

#10 Příspěvek od modrus »

Ahoj,

mám Prolux s LCD a ačkoliv jsem začátečník v potahování, tak jsem sní spokojený. Teplotu dle mého názoru drží spolehlivě. Jsem rád, že jsem nešetřil a nepořídil "pouze" s potenciometrem.
Především F3Káčka, ale i něco omotorované se v hangáru najde
Jeti DS-12 Carbon
Majky007s

#11 Příspěvek od Majky007s »

Tak vám moc děkuji pánové :-) už sem si jí objednal a teď hurá na chvíli do vzduchu :-)
Golfista

#12 Příspěvek od Golfista »

Už asi 13 let používám tu "Q-model". A že už potáhla letadel. Neměnil bych...
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
JYNDRA
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od JYNDRA »

Žehlička je fakt bezvadná, za ty peníze to stojí.
Taky možno koupit zde (dost dobrý obchod :) ): http://www.rc-zoom.cz/zehlicka-na-potah ... splayem-1/
JosefSvejk

#14 Příspěvek od JosefSvejk »

JYNDRA píše:Žehlička je fakt bezvadná, za ty peníze to stojí.
Taky možno koupit zde (dost dobrý obchod :) ): http://www.rc-zoom.cz/zehlicka-na-potah ... splayem-1/

Jo, jo, každá nová informace se hodí.. :lol: .
TominoLel

#15 Příspěvek od TominoLel »

Ahoj, koupil jsem si ji na doporučení jednoho výrobce větroňů jako začátečník-stavitel a investice se opravdu vyplatila. Jinou jsem neměl a už ani nechci. Mám ji z rc-zoom a mohu jen doporučit.
Graupner MC-20, Filip 600 V, EDGE 540 Great Planes, Z-37 Čmelák, Z-50
Odpovědět

Zpět na „Dílna“