t rex 450 SE V 2

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
taunus

t rex 450 SE V 2

#1 Příspěvek od taunus »

kluci jake oznaceni swash plate ma t rex 450 se v2, H3 nebo HR 3 jake mam nastavit do vysilacky?diky za info
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mad_Box »

120°
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
dagx
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dagx »

Ahoj.měl bych pár otázek k tomuto vrtulníku.Takže tady jsou:Proč regulator(RCM-BL35X 35)po připojení baterie někdy pípá nahlas a někdy potichu?Mám čekat až skončí s oznámením jak je naprogramovaný a pak teprve roztáčet rotor nebo múžu dřív?Jde naprogramovat třetí stupeń ochrany baterie(nízká)?V manualu je tato volba proškrtlá a při programování tam skočí dvojka.Ptám se protože jsem měl stupeň 1-vysoká ochana baterie a regulator omezil výkon při 3,8 V na článek,ale možná je to něčím jiným.Mám pastorek 13 zubú a křivku plynu 100-85-100.Je 13zubú větší žrout baterií než 12zubú?
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Maxipes

#4 Příspěvek od Maxipes »

jestli H3 nebo HR3 zjistis z manualu kde by mel byt nakres rozmisteni serv, pokud nakres nebo manual neni nezbyde nic jinyho nez to vyzkuset, samozrejme na stole a ne ve vzduchu :-)

dagx regulator sam o sobe nepipa, ale pipa motorem a jelikoz motor neni reproduktor tak pipa pokazde jinak zalezi to v jake pozici jsou magmety vuci civkam. Pokud pipa potichu staci pootocit motorem a zacne pipat jinak. Nemusis cekat az si odpipa svoje, ale pockej az je pripraveny (prvni melodie je ze nasel napajeni, druha melodie je ze nasel signal z vysilace a pak uz muzes startovat)
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
scarabeus

#5 Příspěvek od scarabeus »

Neni extra potreba cekat na motor jako spis pockat, az se inicializuje gyro.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“